pstrykacz.imieninowy 11.01.09, 04:07 Brawo POLICJA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierszyk Skorek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 04:09 Skorek Dla wszystkich, którzy się boją wszelkiego robactwa :-) -Kiedy to było ? -Chyba we wtorek! Wszedł mi na nogę! -Kto??? -Wielki skorek!!! A z nogi podreptał wyżej! -Gdzie??? -Aż na ramię!!! -Uszczypał cię??? -Tak! Zostawił znamię!!! -I strąciłaś go? -Szybko ręką. Ale uciekł zaraz jakąś wnęką! -Już nie wyszedł? -Wyszedł! Co ty! Więc się wzięłam do roboty! -Co zrobiłaś? Zadeptałaś???!!! Przecież ty się zawsze bałaś!!! -Owszem. Bałam. Ale mściwie pomyślałam Że za to znamię na ramieniu Mogę go mieć na sumieniu! -Mówże dalej, bom ciekawa! -Rosła obok gęsta trawa. I ten skorek jak szalony Tam popędził przestraszony! -A ty za nim? -Tak. Lecz w przypływie przerażenia Zgubiłam go z pola widzenia! -Ech! A już miało być ciekawie... -Czekaj! Zaraz cię rozbawię! -??? -Kiedy już zwątpiłam prawie Że się z "gadem" tym rozprawię Zobaczyłam go w tej trawie Teraz słuchaj mnie łaskawie!!! -Słucham słucham. Co mi jeszcze powiesz? -Zaraz się o wszystkim dowiesz!!! Prędko trawę rozchyliłam Stopę szybko wystawiłam I tupnęłam nogą w trawie I już było...po szczypawie! Autor: Villemka Odpowiedz Link Zgłoś