czarna_artmag 11.01.09, 11:17 W dobie kryzysu trzeba pielegnować to co sie ma i tez w razie koniecznosci naprawiać...Proszę o polecenie speca od naprawy butów. Dobry szewc pilnie poszukiwany ! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lu221 Re: Szewc - Kielce 11.01.09, 12:47 Ja nosze zawsze do p.Bugajskiej na Warszawską (przed empikiem idąc w stronę rynku). Jestem zadowolona z jej roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:06 Ja proponuję zakład Pana Madetko-solidność i tradycja,miła obsługa. Ul.Paderewskiego,pomiędzy Złotą a Wspólną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_artmag Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:15 Dziękuje za wskazanie, ale własnie szukam innych rzemieslników niż wymienieni. Obydwa zakłady kiedys pracowały rzetelnie i wyrobiły sobie dobra opinię - opinię, która juz teraz jest nieaktualna. Na warszawskiej dwa razy zwracałam buty do poprawek po wykonanej usłudze, dużo klientów, krótkie terminy i robota wykonana "po łebkach" , to samo na paderewskiego z tym, że tam na dodatek za drobnostki licza sobie podówjnie . Moze ktoś ma inne propozycje? Z góry dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:04 Polecam niedawno otwarty (a więc jeszcze nie zmanierowany) zakład szewski przy ul.Sciegiennego (miedzy WDK, a rogatka krakowską), korzystałem kilka razy bez zastrzeżeń, usługa wykonana dobrze i w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_artmag Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 14.01.09, 22:01 dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzebło Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 12:57 Fachowość mizerna, za to mniemanie wielkie o sobie i wielkie chamstwo właściciela i obsług. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelówy Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.centertel.pl 12.02.10, 19:42 TO PRAWDA MISTRZ MADETKO ZROBIŁ ZELÓWKI GUMA FALA ,PRZYKLEIŁ FALE WZDŁUŻ BUTA I MÓWIŁ TO GUMA ANTY-POŚLIZGOWA A TERAZ NIE POTRZEBA ŁYŻEW Z CIEKAWOŚCI POSZŁAM DO INNEGO SZEWCA Z ZAPYTANIEM CZY TA GUMA JEST ANTY-POŚLIZGOWA STWIERDZIŁ ZE TAK ALE JAK BY BYŁA PRZYKLEJONA W POPRZEK BUTA p MADETKO TO PARTACZ Z DYPLOMEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.kielce.vectranet.pl 20.03.10, 19:55 z jakim dyplomem?kursu tańca Odpowiedz Link Zgłoś
edo46 Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. 04.05.10, 18:24 nie z dyplomem ale z rodowodem (tatuś też szewcem był) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikunia Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.kielce.vectranet.pl 10.08.11, 20:13 Miałam dokładnie tę samą sytuację! Guma antypoślizgowa wzdłuż buta-szok, i próbował mi wmówić, że wszystko OK, a było bardziej ślisko niż przed tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maraszy Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.pools.arcor-ip.net 07.10.11, 13:41 Poszukuje osob, ktore mialy zle doswiadczenia z madetka! Ja spotkalam sie tam z takim chamstwem i bezczelnoscia, ze brak slow, by to opisac!!! Na pewno kiedys Wam opowiewiem cale zajscie!!! Popsul buty, wyzywal, uzywal najgorszych wulgaryzmow, a moje malenkie (dwuletnie)dzieciatko zrobilo ze strachu sisiu w majteczki!!! Mam do Was ogromna prosbe: zglaszajcie sie prosze do mnie wszyscy, ktorzy mieliscie zle doswiadczenia z madetka i ktorzy nie boicie sie opowiedziec o tym dalej!!! PILNE, bo chamstwu trzeba sie wreszcie przeciwstawic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelek12 Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. 19.05.13, 03:18 Widzę wyjątkowo dużo wpisów na temat Pana MADETKO . OSOBY ,KTÓRE GO KRYTYKUJĄ ROBIĄ TO Z ZAWIŚCI I ZAZDROŚCI. U niego w zakładzie jest zawsze kolejka ( o czymś to świadczy). A w innych zakładach PUSTO. GOŚĆ JEST FACHOWCEM I NIE POZWOLI SOBIE WEJŚĆ NA GŁOWĘ. CO BOLI NIE KTÓRYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.07.13, 16:59 Hej!!! Ja rowniez doswiadczylam niemilej sytuacji u pana Madetko. Tragedia, zepsuli mi buty i wmawiali mi, ze juz takie buty przynioslam, byly to buty na obcasie, a pani o blond włosach powjedziala, ze musialam grac w nich w pilke nożną. Bezczelna, chamska, uwzam, ze to bylo zniewazenie mojego mienia. mam 32 lata i nigdy nigdzie nie doswiadczylam tak niemilej sytuacji i wmawiania wspolnie z pozostala obsluga glupot!!! buty byly prosto ze sklepu, nieuzywane!! siostra oddala slubne buty przed wlasnym slubem na rociaganie, to pan mistrz szewc rzucil je do kubla z butami brudnymi uzywanymi, a to nowe buty slubne do slubu buelutkie, dla kazdej pani mlodej wazne i jeszcze ma czelnosc mowic, zeby sobie wziela meza szewca to bedzie w przyszlisci miec pieniadze!!! Okropienstwo. uwazam, ze wiele osob chodzi tam z przazwyczajenia, placac podwojnie, kierujac się tylko marka, ktora od dluzszego czasu nie odzwierciedla ich pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Uchowaj mnie Boze przed Madetką.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 21:32 Dołączam się do wszelkich zarzutów w kierunku MADETKO. Zepsuli mi nowe buty i w ogóle nie poczuwają się do odpowiedzialności, w dodatku są niemili a wręcz chamscy i bezczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo34 Re: Szewc - Kielce IP: 188.33.100.* 13.02.10, 17:35 omijajcie szerokim łukiem tego"szewca" Odpowiedz Link Zgłoś
maraszy Re: Szewc - Kielce 07.10.11, 14:18 Ja mialam lepiej!!! Moja proba odebrania butow zakoczyla sie tym, ze moje dwuletnie dzieciatko zrobilo ze strachu siusiu w majteczki, a ja zadzwonilam na policje!!! takiego chamstwa, uwlaczania ludzkiej godnosci i palety wulgaryzmow jeszcze nigdy nigdzie nie spotkalam!!! Dlatego teraz: SZUKAM WSZYSTKICH, KTORZY SWOJE ZLE DOSWIADCZENIA Z MADETKA CHETNIE OPOWIEDZA DALEJ W CELU PRZECIWSTAWIENIA SIE JEGO PRZERAZAJACEMU CHAMSTWU!!! Prosze kontaktujcie sie, to pilne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keey Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 20.03.10, 19:51 nie rozśmieszaj mnie buta,arogancja,wręcz hamstwo,takich gburów jak panowie Madetko nie da się spodkać w żadnym innym zakładzie usługowym byłam i widziałam tę tradycję ham wyzywał staruszkę od popie....onych.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjer Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.net.pl 05.05.10, 10:33 tak - popieram.Hamstwo Madetków nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Szewc - Kielce IP: *.itfutura.com 25.03.11, 13:38 przeżyłam SZOK, nie dośĆ że Madetko zniszczył mi buty, dodał że mu podnoszę ciśnienie a na koniec wyzwał od GŁUPIEJ ZDZIRY. HAM I PROSTAK !!!!! OMIJAĆ Z DALEKA ZAKŁAD MADETKÓW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Szewc - Kielce IP: *.as13285.net 23.01.14, 20:31 nigdy wiecej do Madetki nie pojde. obsluga okropna, nie mila, wulgarna. a jak cos zepsuja to wmawiaja, ze to nie ich wina!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 08.06.15, 17:35 Tam jest tragdia,niszczą ludziom butx mi zniszczyli buty za 700 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Szewc - Kielce IP: 217.98.6.* 18.01.09, 20:42 Polecam zakład szewski na ul. Seminaryjskiej za przystankiem MPK przy bazarach ale od strony wieżowców. Ceny są przystępne no i co najwazniejsze Pan jest solidny i trzyma się wyznaczonego terminu w przeciwieństwie do Madetki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkattkk Re: Szewc - Kielce 18.01.09, 23:20 Zdaje się, że już po wszystkim. Ja jednak polecę jeszcze inny zakład, który mi towarzyszy całe życie i nie mogę mu nic zarzucić. Może komuś się przyda. To jest zakład na ulicy Piekoszowskiej 32, trzeba wjechać na plac koło poczty. Zakład znajduje się w pawilonie obok sklepu z sieci Meta, Markecik :) Naprawdę polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:41 Polecam zakład przy ul.Orkana po lewej stronie jadąc od Warszawskiej.Jest zrobiona zatoczka żeby stanąć samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna_artmag Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:13 Skorzystałam z miejsca poleconego przez znajomą z pracy. Pan ma zakład na Rynku ( boczna uliczka za kwiaciarkami) i jestem bardzo zadowolona. Buty których wg innego nie dało sie skleic zostały bardzo dobrze naprawione, a w innych porzadnie usuniete inne usterki. Być moze z racji miejsca jest ciut droższy od tzw "osiedlowych" ale jesli ktos tak jak ja potrzebuje dobrego fachowca w centrum to spokojnie polecam. I dziękuje za inne adresy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Szewc - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 20.01.09, 16:28 absolutnie nie polecam ego zakladu. chamska baba, a szewc to gorzej niz wojna. zreszta to madetko, wiec chyba wiadomo,co to oznacza: wysokie ceny i kiepska jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Szewc - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 20.01.09, 16:38 moj post dotyczy zakladu przy piekoszowskiej, przy markeciku Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Re: Szewc - Kielce 20.01.09, 17:13 Pamiętam jak p. Madetko zaczynał działalność w latach 90-tych - w małej przyczepie samochodowej ustawionej na placyku koło Księgarni im.Żeromskiego. We dwóch pracowali bez wytchnienia, buty do odbioru po południu lub na drugi dzień; dobrze wykonana praca i tanio. To wtedy była absolutna nowość - rzetelnie i szybko wykonana usługa szewska. Pracowałam w pobliżu i korzystałam często. Po zmianie pracy trafiłam po paru latach do jego zakładu na Buczka /miał już wtedy 2/ i nie podobało mi się. Już nie ta sama osoba - uznał się za bezkonkurencyjnego i ceny poszły w górę. Zniechęciło mnie to i nie korzystam. Ale pamiętam początki, tamtą jego pracowitość i desperację w pracy; choć b.młody pracował całymi dniami, starannie i odpowiedzialnie, wiedział czego chce. To bardzo motywujące i rzadko spotykane. I za to ma mój wielki szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 15:39 zdecydowanie zgadzam się z yeti, choć to bardzo delikatnie powiedziane "kiepska jakość". Bardziej trafione określenie to że Madetko po prostu NISZCZY BUTY i nic sobie z tego nie robi. sama miałam z nim kontakt po tym jak uszkodził mi obcas w jednym z butów i nie chciał przyjąć reklamacji twierdząc że zrobił swoje a więcej go nie obchodzi!!! Ponadto buty zaniosłam tam nie używane a dostałam pochlapane klejem (tym którym przyklejają karteczki na spód buta) oczywiście Madetko stwierdził że takie pewnie w sklepie kupiłam (PARANOJA) Federacja konsumentów w Urzędzie Miasta już dobrze zna tegoż niemiłego i wulgarnego pana MADETKO.... Tak więc odradzam odradzam odrazdzam! Omijajcie szerokim łukiem tan zakład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solut Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 19.12.10, 23:04 jakość usług w kielcach jest przerażający nie ma nawet jednego szewca z prawdziwego zdarzenia,większość to ludzie od Madetki,patałachy, a tego na piekoszowskiej partacza przebija tylko mistrz Madetko.ps.Nie rozpisujcie się tak i tak wszyscy wiedzą że na tym forum reklamują się "szewcy",haha!!!Widzę że większość "szewców"w kielcach zmienia płeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 18:28 a ja w 100 % polecam dwóch panów na ulicy Targowej (chyba) 16 a. obok Urzedu Wojewodzkiego. Buciki odebralam po jednym dniu naprawy cena o polowe mniejsza niz u pana Madetki a buciki jak nowe, wypastowane i pachnące a obsługa bardzo mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szewc - Kielce IP: *.chello.pl 30.01.09, 18:57 Ja od kilku lat korzystam z zakładu szewskiego na Piotrkowskiej i jestem zadowolona, więc z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Szewc - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 01.02.09, 18:37 szewc na piotrkowskiej to najwiekszy burak w miescie. spytany o to, czy wykona pewna usluge, odpowiedzial, ze on jest szewcem, a nie stylista obuwia, po czym zwyzywal klientki i wyrzucil z zakladu. brak zarowno kultury osobistej, jak i profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.hrabia Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:19 ...prawdziwy szewc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szewc - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 00:21 Potwierdzam moją poprzednią opinię. Ciągle tam buty noszę i zawsze wszystko jest zrobione profesjonalnie, solidnie, błyskawicznie, bez zastrzeżeń. Byłam ostatnio zdziwiona efektem "reanimacji" butów, które chciałam wyrzucić. Dlatego polecam. Zaznaczam jednak, że nie zadaję głupich pytań;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 23:15 Madetko moze i kiedyś był dobry teraz to chałtura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA 21 Re: Szewc - Kielce IP: 82.139.26.* 13.02.09, 10:18 NIE MA LEPSZEGO ZAKŁADU NIŻ TEN, KTÓRY ZNAJDUJE SIĘ PRZY ULICY TARGOWEJ , FACHOWA OBSŁUGA, NAPRAWA SZYBKA REPREZENTUJĄCA WYSOKI POZIOM NISKIE CENY UPUSTY DLA STAŁYCH KLIENTÓW MIŁA OBSŁUGA CZASEM POGAWĘDKA , WYSOKA KULTURA OSOBISTA, CÓŻ JEDNYM SŁOWEM SUPER!!!!!! POLECAM WSZYSTKIM!!! PS MADETKO TO KICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozkowicz Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:20 rowniez polecam zaklad na targowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szewc - Kielce IP: 81.219.210.* 21.02.09, 10:00 Usługi szewskie na telefon 798861559 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika najgorszy szewc w Kielcach!! IP: *.chello.pl 30.04.09, 11:20 Najgorszy u jakiego kiedy kolwiek byłam, ma swoj zaklad na os.Ślichowice ul Kowalczewskiego 12!! na prawde nie polecam jest bardzo nie miły, obsługuje tak jakby robił wielka łaske, że w ogóle przyjmie buty.. do tego wcale dobrze nie wykonuje swojego zawodu, strasznie partoli, zepsul mi buty!! i do tego sie bardzo drozy! ostatnio nawet słyszałam ze oszukał kilka osob, w tym tez mnie, dałam mu czółenka zeby mi wyjał fleki i włozyl zapasowe (dałam mu je razem z butami, to były oryginalne fleki ze sklepu) a on nie pytajac mnie czy sie zgadzam zrobil swoje, szewskie fleki ktorych juz sie nie da wyjac, bo tamte "nie pasowały". Chcial po prostu zarobic i mnie oszukal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JagaK Re: najgorszy szewc w Kielcach!! IP: 213.77.117.* 18.08.09, 19:28 Fatalny jest szewc na osiedlu Świętokrzyskim, przy bazarku. wziął 26 złotych za przybicie fleków i zniszczył obcasy brudna mazią. A fleki po miesiącu odleciały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knot Re: najgorszy szewc w Kielcach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:22 No tak, odleciały. Bo miały także skrzydełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Szewc - Kielce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 14:32 nie polecam tego z plant. Kiedys byłam u niego i kazał mi kupic sobie fleki, a jak powiedziałam mu ze on powinien miec, to uwaga cytuje: ze mi zajebi.., ze loda robie, ze facet powinien mnie wypier... w tyłek. Zgłaszałam nawet kiedys to na Policje i pisałam do Echa Dnia ale sprawe olali. Koles jakas mocna recydywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Szewc - Kielce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 14:34 Miały byc nie planty a piotrkowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika szewc z piotrkowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 07:37 ja tez zawiadomilam policje, jak mnie zwyzywal (a wiazanke mial taka, jakby kiedys pobieral lekcje na piaskach). bylam jednak na tyle zdenerwowana, ze zadzwonilam przy nim, wiec on natychmiast uciekl, a jakas baba, ktora byla na zapleczu, zajela jego miejsce. kiedy policja przyjechala, tego gnoja juz nie bylo. szkoda, bo mysle, ze byl naprany. moze ktos zrobi z nim kiedys porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 15.11.09, 09:22 ale sie uśmiałam, ale koleś... masakra!!! Jakby mi ktos tak powiedził to bym pomyslała,ze jestem w ukrytej kamerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojakk Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.09, 11:08 Ja polecam zakład szewski prowadzony przez młodego człowieka na ulicy Mazurskiej (przy Kujawskiej). Wiele razy już korzystałem z naprawy obuwia dla całej rodziny i nie mam żadnych uwag. Solidny i tani . A to ważne. Czynny 8-17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 07:25 szewc z kujawskiej jest albo nieudolny, albo cwany. wstawil mi fleczki, ktorych boki pokryl jakims czarnym mazidlem, troche mnie to zdziwilo, ale po jednym wyjsciu okazalo sie, dlaczego to zrobil. otoz farba odpadla, a spod niej wyszly po prostu straszne dziury. fleki dziurawe jak ser szwajcarski? tylko u szecwa na kujawskiej. zenada. poza tym bylam tak dwa razy i za kazdym razem czuc bylo w zakladzie alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: Szewc - Kielce IP: *.mobile.playmobile.pl 20.10.09, 21:21 ostatnio naprawiałam kilka par bucików u pana na targowej 16 i muszę przyznać ze jestem bardzo miło zaskoczona niska cena szybka naprawa i mila obsługa bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 20.10.09, 23:24 a ja niestety nie jestem zadowolona z szewca na targowej. upackal mi buty klejem jak przyklejal wkladki. teraz buty sa twarde w tych miejscach. bez rewelacji, a cena wygorowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaaa Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 23:33 no niestety musze przyznac ze u pana Madetki za fleczki zapłaciłam 18 zł a za taka sama usługe u pana na targowej 10 zł wiec różnica znaczna a ja polecam jeszcze zakład na Manifestu lipcowego obok bazarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Szewc - Kielce IP: *.chello.pl 24.10.09, 10:31 Napewno nie Madetko. Zanosząc buty powiedzieli, że fleki będą dopiero za tydzień, a jak poszłam za 10 dni to się okazało, że moje buty dopiero robią i musiałam czekać jeszcze z godzinę.... Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realny Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 10:48 A po co buty naprawiać! Ja na bazarkach od chińczyków po 8 zł piękne buty kupiłem, rewelacja- teraz sobie kupię 10 par i będę miał na długo długo... a jak się zepsują to do kosza. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 20:39 "Swojakk" masz rację. Ten szewc na Mazurskiej jest super. Na Targowej powiedział, że nie da się buta naprawić, a na Mazurskiej naprawa się udała. Buty drogie i nie chciałam ich wyrzucać. PolecAM TEZ ZAKŁAD USŁUGOWY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 15.11.09, 09:26 gdzie dokładnie jest ten zakład. Tez mam własnie porzadne buty i chciałam tylko podbic podeszwe, boje sie dawac do partacza bo mi nie zwróci za buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 15.11.09, 09:28 I dalej nie wiem do kogo zanieść moje ukochane buciki :( A najgorsze jest to, ze moga uparac klejem, zepsuc i nie zwrócą za usterke!!! Tak samo jak z pralnią chemiczna... zniszczyli mi płaszcz i do śmieci sie nadawał po wypraniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejb Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 15.11.09, 13:32 jesli masz porzadne buty, nie polecam zakladu na rogu kujawskiej i mazurskiej. dla tego szewca nawet wstawienie flekow to problem, wiec grubsza naprawa moze zle sie skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawa Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 06.02.10, 22:05 Jest dobry i tani szewc na ul. Piłsuckiego 14 na Świętokrzyskim [nowy szewc] bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 07.02.10, 12:28 Popieram powyższą opinię. Sama sprawdziłam i bardzo polecam ten zakład szewski. Naprawione obuwie jest szybko zwracane a ceny są niskie. Naprawa jest profesjonalnie wykonywana. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie ma zakladu na targowej tylko na seminaryjskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 08:33 ja na seminaryjska chodze od 3 lat i jeszcze nigdy nie zdazylo sie zebym odebrala zle zrobione buty szewc potrafi doradzic co bedzie leprzym i tanszym rozwiazaniem, kiedys poszlam do niego ze swoimi ukochanymi butami i powiedzial ze ich sie nie oplaca naprawiac bo naprawa bedzie droga i naprawde lepiej troche wiecej dolozyc i kupic nowe bo w te nie ma sensu inwestowac ale nigdy nie uslyszalam ze tego sie nie da zrobic bo wszystko sie da tylko jest pytanie czy warto??wiec chyba ktos sobie tu przeinacza slowa albo nie rozumie ich znaczenia.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWDZONY Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 12.02.10, 19:53 JEST SZEWC NA PIŁSUDZKIEGO 14 W WIEŻOWCU KOŁO ŻABKI DZIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romulus Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 14.02.10, 01:19 chyba pracownik tego zakladu, ktory tak zawziecie sie reklamuje, nawet nie wie, jak sie pisze pilsudski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Szewc - Kielce IP: 178.56.41.* 17.02.10, 00:17 BO TO JEST SZEWC A NIE DYPLOMATA POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMULUS Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 21.02.10, 21:38 Nie błyskasz tez pisownią bo nazwiska pisze się z dużej litery --Piłsudski----- pozdrawiam uczonego-----a to jest prawda że jest dobry w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ROMULUSA Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 21.02.10, 21:49 Nie błyskasz tez pisownią bo nazwiska pisze się z dużej litery np.--Piłsudski--a napisałeś ---pilsudski-pozdro dla [pilsudskiego]a na marg. to ten pan jest dobry w te klocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefc Re: Szewc - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 07:17 oj, zajmij sie lepiej naprawa obuwia. reklame powierz komus, kto choc mature zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIE MA Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 13.03.10, 17:20 MATURĘ I KURSA NIEKTÓRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syk Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 20.03.10, 19:37 w kielcach nie ma dobrego szewca większość szewców to partacze od madetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Szewc - Kielce IP: 82.139.30.* 04.05.10, 18:12 Nie wiecie gdzie można by otworzyć zakład szewski? Gdzie na którym osiedlu nie ma jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szewc - Kielce IP: 81.26.8.* 29.05.10, 18:42 nie wiecie może ile (około) będzie wynosić przymocowanie obcasa;( np na targowej? pilnie potrzebuje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weroni Re: Szewc - Kielce IP: 94.254.221.* 14.06.10, 18:38 na Targowej za mocowanie 2 obcasów zapłaciłam 10 zł bardzo ładnie zrobione a pod wyściółkę wkleili mi jakieś pianki i muszę przyznać ze jest teraz o wiele wygodniej niż wcześniej także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 12.09.10, 14:29 to tylko tam trzeba iść za mocowanie 2 obcasy 10 zyla i jeszcze pianka [ty piszesz takie bzdety że az mi ciebie żal ] to napisz że za wymianę fleków z wierceniem 2 zyle coś ob. masz z rycerza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Szewc - Kielce IP: 194.116.134.* 15.09.10, 10:03 na Sienkiewicza, pierwsza brama od tunelu (naprzeciw Rossmana) jest przyzwoicie, buty zawsze dostaję w terminie. Aha, i szewc tam robi - takie ciżemki średniowieczne ;) fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimowa Re: Szewc - Kielce IP: 213.77.117.* 17.07.13, 23:03 Ja także polecam, szczerze doradzi i wiadomo czy warto inwestować jeszcze w buty czy nie ;) a jak już zrobił fleki mężowi to, są nie do zdarcia. :) Zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Szewc - Kielce IP: *.182.163.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.10.10, 18:38 nie polecam szewca na ul. Chęcińskiej straszny partacz i oszust. zamiast nowych fleków wstawia stare podeszwy, mocując na kołkach drewnianych i gwoździach, także jeśli chce się założyć nowe fleki to nie można bo pan "szewc" robi dziury w obcasach i są do wymiany. do tego nie uznaje reklamacji, a za "swoje fleki" kasuje ok 12 zł. jednym słowem omijać takiego partacza wielkim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Szewc - Kielce IP: *.147.147.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.10, 14:50 nie polecam szewca na ul. Chęcińskiej straszny partacz i oszust. zamiast nowych fleków wstawia stare podeszwy, mocując na kołkach drewnianych i gwoździach, także jeśli chce się założyć nowe fleki to nie można bo pan "szewc" robi dziury w obcasach i są do wymiany. do tego nie uznaje reklamacji, a za "swoje fleki" kasuje ok 12 zł. jednym słowem omijać takiego partacza wielkim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagru Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 09.01.11, 21:32 Nowy SZEWC W Kielcach! Zapraszam na ul.Starą 18 NIEBIESKI BUDYNEK-niedaleko kościoła Sw.Jozefa, na Szydłówku.Kompleksowa naprawa obuwia i galanterii skórzanej,dorabianie fleków na miejcu, szycie, skracanie,rozciaganie butow,dorabianie spodów, równiez ortopedycznych,KONKURENCYJNE ceny i fachowa, miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta 37 Re: Szewc - Kielce IP: *.ip.inter-reh.pl 03.06.11, 18:18 bylam wczoraj na starej 2 gosci tam pracuje wymienili mi spody i zmienili czubki ze szpicu na okragle nie moglam poznac czy to moje buty pelny profesjonalizm szczerze polecam inni panowie powinni sie tam uczyc fachu doslownie cuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agagru Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:06 dziękujemy za tak miłą opinię, zapraszamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szewc - Kielce IP: *.centertel.pl 23.06.11, 21:29 Polecam szewca przy ul. Żelaznej 18 przy dworcu Busów. Wszycie długiego zamka do kozaków kosztowało tylko 16 złotych, nie musiałam nawet biegać i szukać suwaka w pasmanterii. Usługa wykonana szybko i ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emili Re: Szewc - Kielce IP: *.kielce.vectranet.pl 22.07.11, 21:53 A ja mimo wszytsko polecam zakład przy piekoszoskiej-buty oddaję tam bardzo często, ponieważ starsznie szybko zdzioeram fleki, i ani razu sie nie zawiodłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Szewc - Kielce 23.07.11, 09:41 Ja wiem jedno od madetki trzeba ucikać... Odpowiedz Link Zgłoś
naiwnybardzo Re: Szewc - Kielce 23.07.11, 09:49 A ja polecam zakład/sklep na Warszawskiej (tam, gdzie dawniej był sklep z butami - tzw. Chełmek). Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanych tam napraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Szewc - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.14, 20:59 widze ze post nie najswiezszy ale gdyby jak by jeszcze potrzeba bya..... szczerze polecam! :) www.facebook.com/pages/SZEWC-Manufaktura-Obuwnicza/271166763052054?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
abrazo wszystko co napisane o madetce (celowo z malej) to 24.05.14, 09:08 to prawda.. takiego typa to dawno nie widzialem. Az sprawdzilem na zegarku date bo takiej chamskiej obslugi klienta to chyba w krajach 3-go swiata szukać i to 50 lat temu... Co ktos pojdzie to słysze ze niezadowolony. Kiedys 1 raz poszedłem to tak podeszwe podkleili ze po tygodniu sie odkleiły w 2ch butach i ludzie sie na ulicy śmiali... szok. odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś