happytree 14.02.09, 07:23 Czy wiecie gdzie można dostać tzw. zdrową żywność w Kielcach? nigdzie nie mogę dostać. Tej z supermarketów jakoś nie wierzę, że jest zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajny.kombatant Re: Zdrowa żywność w Kielcach 14.02.09, 09:04 Ja zazwyczaj robię zakupy w sklepie Amicus na Piotrkowskiej. Jeśli nie chcesz wychodzić z domu, możesz też skorzystać ze sklepu internetowego, który ostatnio zauważyłam w Kielcach: www.pakupki.pl. Wędlinka natomiast jest dobra w Śwince na Pocieszki (w nazwie ma: ekologiczna). Jeśli nie pieczesz sam/a chleba, b. dobry chlebek razowy (i kiełbaskę też:)) możesz dostać w budce spożywczej na Szajnowicza (koło Alika, przy przystanku 46). Koleżanka wspominała mi też o jakimś sklepie na KSM, który prowadzi jedzenie ekologiczne, ale nie byłam tam, więc nie mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
szafranonly Re: Zdrowa żywność w Kielcach 15.02.09, 17:59 Sklep Świnka gorąco polecam, świetne wędliny :) i swojska kiełbasa. Poszukujesz zdrowej żywności czy suplementów diety? pytam ponieważ to 2 różne rzeczy. Rozumiem, że szukasz zdrowej żywności z certyfikatem ekologicznym (mąka, ryż, kasza, powidła)?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cronat_gold Re: Zdrowa żywność w Kielcach IP: 62.29.174.* 16.02.09, 08:23 W Kielcach szukałam ale nie znalazłam. Mają tylko jakieś tabletki suplementy diety, bezglutenowe, bez laktozy itp. Natomiast nie znalazłam takich swojskich rzeczy. Ostatnio w Krakowie kupiłam sobie wspaniałe przyprawy Dary natury oraz mąkę orkiszową Babalscy. Mają tam mnóstwo herbat, mąk, a nawet kawy orkiszowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.kombatant Re: Zdrowa żywność w Kielcach 16.02.09, 08:33 Musiałaś szukać w złych miejscach. "Dary natury" są prawie wszędzie, np. rzut beretem od Leclerca (koło solarium Capri). Kawę orkiszową kupowałam już kilka lat temu właśnie na Piotrkowskiej. Mąkę każdego rodzaju też tam dostaniesz, więc nie musisz jeżdzić do Krakowa (chyba że lubisz:D). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdrowa żywność w Kielcach IP: *.gprs.plus.pl 25.02.09, 15:14 Ja zdrowe jedzenie kupuję poprzez sklep internetowy www.tradycyjne.com Zawsze bardzo zdrowo, szybka dostawa i dobre ceny ! POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś