Dodaj do ulubionych

Trzeba dogonić Bydgoszcz

IP: 10.10.73.* 06.07.01, 10:48
Ludzie!!! na forum portalu ?Gazety? bydgoszczaki maja ponad dwa razy więcej postów od nas. U nich
dyskusja idzie żwawo. Nie dajmy się! Nawet niekóre miasta mniejsze od naszego i jak mi się wydaje
mniej skomputeryzowane (patrz Kielce), są od nas lepsze. Do boju internetowego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:59
      1
    • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:00
      2
    • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:00
      3
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:01
        4
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:01
        5
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:02
        To jest trochę nudne...:)
    • Gość: roman Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: 10.10.73.* 06.07.01, 11:22
      Cycku, Cycuszku - idziesz w ilość, a zapominasz o jakości, jak połaczymy jakość z ilością, dognamy
      bydgoszczaków w cuglach i będziemy lepsi we wszystkim. Pozdrawiam.
    • Gość: fin Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.atr.bydgoszcz.pl 06.07.01, 11:25
      Gość portalu: roman napisał(a):
      &#62 Ludzie!!! na forum portalu ?Gazety? bydgoszczaki maja
      ponad dwa razy więcej pos
      &#62 tów od nas.

Bydgoszcz jest dwa razy większa (bez obrazy, tak po
      prostu jest) to ma 2 razy więcej postów.
      Moim zdaniem nie chodzi o to, kto ma więcej postów,
      tylko czyje posty są sensowne. I tu nie jestescie
      wcale gorsi.
      No może jedynie niejaki k_rzyzak i Aska prowadzą w
      różnych wątkach (np Apator) bezsensowną bazgraninę "o
      d.... Maryni". No i teraz ten Cycek.
      Oj Cycu, Cycu.
      Pozdrawiam z Bydgoszczy
      • Gość: roman Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: 10.10.73.* 06.07.01, 11:44
        Fin - masz rację, że Bydgoszcz jest dwa razy większa, ale to nie oznacza, że toruniacy mają być dwa
        razy mniej aktywni. Dyskusji na naszym toruńskim forum brakuje trochę ikry. Pozdrawiam.
      • Gość: ali-baba Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 18:49
        Warto by spróbować dogonić Bydgoszcz, ale idzie mi o coś innego niż posty.
        Bydgoszcz chyba jest bardziej dynamiczna - to pewnie zasługa mieszczan, którzy
        są bardziej gospodarni.
      • Gość: k_rzyzak Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.07.01, 14:54
        Gość portalu: fin napisał(a):

&#62 Gość portalu: roman napisał(a):
        &#62 &#62 Ludzie!!! na forum portalu ?Gazety? bydgoszczaki maja
        &#62 ponad dwa razy więcej pos
        &#62 &#62 tów od nas.
        &#62
        &#62 Bydgoszcz jest dwa razy większa (bez obrazy, tak po
        &#62 prostu jest) to ma 2 razy więcej postów.
        &#62 Moim zdaniem nie chodzi o to, kto ma więcej postów,
        &#62 tylko czyje posty są sensowne. I tu nie jestescie
        &#62 wcale gorsi.
        &#62 No może jedynie niejaki k_rzyzak i Aska prowadzą w
        &#62 różnych wątkach (np Apator) bezsensowną bazgraninę "o
        &#62 d.... Maryni". No i teraz ten Cycek.
        &#62 Oj Cycu, Cycu.
        &#62 Pozdrawiam z Bydgoszczy

jak nie bylo o czy i nie nie bylo chetnych do pisania to sobie pisalismy jak to
        elokwentnie okresliles "o d..... pani M"
    • Gość: Puchacz Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.07.01, 14:54
      Kielce wcale nie są mniejsze od Torunia (patrz Encyklopedia PWN), więc po czym
      wnosisz, że są mniej skomputeryzowane?
      • Gość: Morciasz Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.graf.torun.pl 06.07.01, 15:17
        Ilu mieszkancow ma Bydgoszcz? Okolo 350 tys., Torun ok. 210. Czyli nie dwa razy
        wieksze, a 1,5 raza. Ale nie dlugo Bydgoszcz wchlonie Solec Kujawski :-)
        • Gość: yogi Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.ic.net.pl 06.07.01, 15:19
          389 tyś. MASZ STARE DANE STATYSTYCZNE !!!!!
      • Gość: adek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.ic.net.pl 06.07.01, 15:17
        Jeżeli tak bardzo pragniesz , to Ci "nabiję" jednego posta.
        BIEDNY CYCUŚ.
        Pozdrowionka z Bydgoszczy dla całego Torunia.
        • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 16:49
          Weźcie się ode mnie odpird.... Wiem, że bezsensowne treści dobre są tylko w
          filmie "Monty Pyton the flying circus". To był żart i wiem, że nie był
          śmieszny. Bardzo mi z tego powodu przykro i przepraszam, jeżeli ktoś z tego
          powodu popadł w depresję. Skoro mamy się ścigać w liczbie postów, to może
          weźmiemy się za Wrocław - ich wynik jest w zasięgu ręki. A tak w ogóle moi
          mili, to chcę powiedzeć Wam, iż Kielce są troszeczkę mniejsze od Torunia, mają
          jednak jakieś 10 tys. mieszkańców więcej. Nie przejmujcie się, ich w liczbie
          mieszkańców też jesteśmy w stanie dogonić, musimy tylko trochę popracować
          nocami. No i nabiłem kolejny komentarz, chociaż tym razem sami mnie do tego
          zmusiliście.
      • Gość: roman Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: 10.10.73.* 06.07.01, 18:25
        Policzyłem Toruń z najbliższymi przyległościami, więc wyszło mi odrobinę więcej mieszkańców u nas
        niż u nich, odrobinę. Ale przyznaję, że ten brak precyzji w założeniu może prowadzić na manowce i
        wprowadza chaos. Wielkie sorki, jeśli ktoś poczuł się dotknięty. Pozdrawiam.
        • Gość: Adas Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.bellglobal.com 06.07.01, 23:48
          Czy wam naprawde odbilo?

Torun jest wiekszy od Bydgoszczy: z przyleglosciami 220 tys , 380 tys
          Bydgoszczy to bujda. Fordon to osobne miasto (pod okupacja) - 50 tys, Blonie
          Lesne, Osowa Gora itp. tez pod okupacja, Wyzyny to puste pole i mieszkaja tam
          wsioki, zostaje nie wiecej jak ze 150 tys ludzi a 2 bydgoszczan to tyle co 1
          torunianin a wiec tak naprawde ta tkzw. Bydgoszcz nie jest wcale wieksza od
          Solca Kujawskiego. Wiem bo mieszkam w tej dziurze.
    • Gość: MONK MOZNA ALE PO CO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 09:41
      Bydgoszcz jest 2xrazy wieksza to ma 2xrazy wiecej postow. Tym bardziej Torun to
      miasto studenckie a teraz jest lipiec juz po sesji.
      • Gość: bob Re: MOZNA ALE PO CO IP: 216.104.228.* 08.07.01, 13:43
        Co tam jakieś Kielca. Bydgoszczy i Toruń razem mogą i tak się schowac przy Wrocławiu. To jest
        przeciwnik, z którym trzeba się zmierzyć.
        P.S.
        Cycek, dla mnie Twój żart był bardzo śmieszny. Pozdrawiam
    • Gość: Paweł Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 19:37
      Slyszeliscie te grupy ktore nie nabja do konca miesiaca &#621000 postow zostana
      rozwiazane.
    • Gość: qron Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.dialup.inetia.pl 09.07.01, 11:33
      jakoś nie widzę oczekiwanego efektu. każdy sobie coś maznął a jeszcze nie mamy
      800 wpisów przy ponad 1700 bydgoszczy i ponad 17000 !!! wrocławia. do roboty
      torunianie. "naprzód młodzi przyjaciele(...)" :)))
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 14:32
        Dzięki Bob, za to Cię polubiłem.
        • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 14:37
          Słuchajcie mam pomysł! (i znowu się okaże, że nie śmieszny). Niech każdy opowie
          (napisze) jakiś dowcip, a że wszyscy jesteśmy bardzo rozrywkowi postów się na
          trzepie, jak z rękawa.
          • Gość: Bromberg Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 19:34
            Ten post to dar z Bydzi dla potrzebujących ilościowych przewag . Bydgoszcz jest
            zbyt dumna by kogoś gonić lub co gorsze uciekać. Chyba, że na torze żużlowym.
            Pozdrowienia dla wszystkich torunianek w wieku tartacznym.
            • Gość: Cycek LUBLIN NAS GONI !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.07.01, 17:24
              Zobaczcie sobie na lubelskim forum TYLKO BIELSKO-BIAŁA MA MNIE POSTÓW. Nie
              dajmy się, LUDZIE DO KLAWIATUR !!!
              • Gość: roman Re: LUBLIN NAS GONI !!! IP: 10.10.73.* 10.07.01, 20:28
                Cycek: masz absolutną rację, wiejmy przed Lublinem, Bydgoszcz odskoczyła cholernie daleko. Jak
                amen w pacierzu - nie dognamy jej. Pozdrawiam.
                • Gość: Cycek Re: LUBLIN NAS GONI !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 11:45
                  Bydgoszcz faktycznie nam uciekła, ale takie miasta jak Gorzów, czy Rzeszów są
                  do łyknięcia, i to jeszcze w tym miesiącu.
                  • Gość: roman Re: LUBLIN NAS GONI !!! IP: 10.10.73.* 11.07.01, 13:35
                    No to łykamy.
    • never Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz 12.07.01, 08:36
      Gość portalu: roman napisał(a):

&#62 Nawet niekóre miasta mniejsze od naszego i
      &#62 jak mi się wydaje
      &#62 mniej skomputeryzowane (patrz Kielce), są od nas lepsze. Do boju internetowego!

Chwila, chwila, jakie mniejsze ?! Kochany, masz braki w edukacji :-))
      Po drugie: z czego wnosisz, że Kielce są mniej skomputeryzowane od Torunia ?
      Wydaje mi się, że z ilości postów na forum wynika coś wręcz przeciwnego,
      nieprawdaż ?
      Podsumowując - Toruń jest od Kielc dużo ładniejszy (widziałem, zaświadczam -
      aczkolwiek dotyczy do w zasadzie starówki), ale na 100% nie jest ani większy, ani
      bardziej skomputeryzowany.
      No i tak nabiłem wam jeszcze jeden post :-)

POZDRO od K-c dla Torunia !
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 10:32
        never napisał(a):

&#62 Gość portalu: roman napisał(a):
        &#62
        &#62 &#62 Nawet niekóre miasta mniejsze od naszego i
        &#62 &#62 jak mi się wydaje
        &#62 &#62 mniej skomputeryzowane (patrz Kielce), są od nas lepsze. Do boju interneto
        &#62 wego!
        &#62
        &#62 Chwila, chwila, jakie mniejsze ?! Kochany, masz braki w edukacji :-))
        &#62 Po drugie: z czego wnosisz, że Kielce są mniej skomputeryzowane od Torunia ?
        &#62 Wydaje mi się, że z ilości postów na forum wynika coś wręcz przeciwnego,
        &#62 nieprawdaż ?
        &#62 Podsumowując - Toruń jest od Kielc dużo ładniejszy (widziałem, zaświadczam -
        &#62 aczkolwiek dotyczy do w zasadzie starówki), ale na 100% nie jest ani większy, a
        &#62 ni
        &#62 bardziej skomputeryzowany. Czy mógłybyś podać dokładną powierznię Kielc?
        Pozdrowienia dla tego miasta.
        &#62 No i tak nabiłem wam jeszcze jeden post :-)
        &#62
        &#62 POZDRO od K-c dla Torunia !

• Gość: roman Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: 10.10.73.* 12.07.01, 10:43
        Never, niepotrzebnie się gniewasz. Zastrzegłem, że ?jak mi się wydaje?, więc moja wiedza nie była na
        tyle dostateczna, żeby mówić ?na pewno? Kielce są mniejsze od Torunia. Co nie znaczy, że moja
        niewiedza, jest godna pochwały, wręcz przeciwnie - biję się w piersi. Skoro Kielce są minimalnie
        większe od Torunia (a może porównywalne wielkością), to liczba postów na toruńskim forum
        powinna być zbliżona do Kielc, a jest dwa razy mnijesza. Wydawało mi się błędnie (o bogowie
        ukarzcie mnie za to), że wasze miasto jest mniej skomputeryzowane, a jest wręcz odwrotnie, a może
        aktywność kielczan jest dwa razy większa niż torunian. Jednego i drugiego wam gratuluję.
        Niech żyją Kielce! Dzięki za ciepłe słowa o Toruniu.
    • Gość: qron mam dowcip IP: *.torun.dialup.inetia.pl 12.07.01, 10:06
      moze byc taki?.. przychodzi cycek do lekarza a lekarz sie pyta
      -pan na badania mannograficzne. :))
      • Gość: qron Re: mam dowcip IP: *.torun.dialup.inetia.pl 12.07.01, 10:10
        sorry mammograficzne.., ale dalem dupy a i kawal jest kiepski. hehe. wybaczcie
        jestem troche przechlany.
        • Gość: Cycek Re: mam dowcip IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 10:22
          Ty wiesz, że to czuć?
    • Gość: Tomcio Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 22:55
      Napiszę dla Was, aby nie było Wam smutno. Pozdrawiam z Bydgoszczy.
      • Gość: Cycek Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.07.01, 17:34
        Ale my Tomcio już sobie Was odpuściliśmy - jesteście za szybcy. Pozdrowienia
        oczywiście przyjmujemy i odwzajemniamy.
    • Gość: As Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: 157.25.172.* 17.07.01, 12:20
      Bydgoszcz lata mi koło ch....
      • Gość: Tomcio Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 13:30
        Ależ proszę szanowengo przedmówcy. Jak tam możnabrzydko się wyrażać.
        Ja jednak - pozdrawiam
      • Gość: Jasio Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.sympatico.ca 17.07.01, 13:38
        Kolejny torunski zul beknal.
      • Gość: atomski Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 14:14
        Kochany "Asie" ja też mam cię koło ch...
        • Gość: pralka Re: Trzeba dogonić Bydgoszcz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 19:20
          a nie moznaby tak olac goscia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka