Dodaj do ulubionych

Neostrada+

IP: *.ruczaj.pl 17.11.03, 16:50
28.10.03 podpisałam umowę z TP i odebrałam modem ADSL. Teoretycznie mają na
to 14 dni choć nie jestem pewna ile dokładnie. Umowa mówi o 10, na 0800
mówią raz 10 a raz 14, a w instrukcji instalacji modemu jest napisane do 3
dni. Dziś jest 17.11.03 a ja nadal nie mam internetu z TP!!!

Nie ma to jak TP!!
Obserwuj wątek
    • wojciech.domagala Re: Neostrada+ 17.11.03, 18:16
      A ja od dwóch miesięcy użeram się z przedstawicielem TP SA i tez niemam
      internetu ;-)))))

Taka obsługa......... leją na klienta moczem rzadkim ;-)))

--
      pozdrawiam serdecznie
      ----
      wojciech.domagala@gazeta.pl
      ------
      free.art.pl/makrofotografia/granaty.html
      • Gość: piotr Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 18:42
        Jak kupowałem neo przed tą promocją za złotówkę to tak nie było. Rada dla
        wszystkich nowych: dzwonić do nich codziennie i poganiać straszyć krzyczeć!!!
        Pomaga!
        • wojciech.domagala Re: Neostrada+ 17.11.03, 19:14
          Tam jest ciągle zajęte na ten numer 0 801 321 123 321 123 321 etc..........

nie ma kogo krzyczeć
          • Gość: piotr Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 03:26
            Nie na partyline dzwonić (bo normalne, że się nie dodzwonisz) tylko na Targową
            i molestować ile wlezie.
            • sowizdzal6 Re: Neostrada+ 18.11.03, 19:34
              To nic nie daje.
              • Gość: Ania Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:45
                Wczoraj mnie w ogole odcielo. Na Niebieskiej Linii mnie poinformowano, ze
                jakis glowny serwer Telekomunikacji padl...U mnie awanturnictwo pomoglo z
                samym przylaczeniem, ale duzo wydalam na telefon.
                • Gość: xxxx Re: Neostrada+ IP: *.ruczaj.pl 19.11.03, 13:00
                  A możesz coś bliżej napisac?! Ja jak dzwoniłam na Niebieską Linię to
                  dowiedziałam się że tam wogóle mojego zgłoszenia nie mają(ciekawe, bo na
                  0800102102 jest??!!)
                  • Gość: Ania Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 18:46
                    Sorki, ta linia to Blekitna jest :))), 9393, teraz tam wszystko sie zalatwia
                    podobno. Dzialania Telekomunikacji juz od dawna budza moje szczere
                    zdumienie...Niestety, na info neostradowe nie bylo mi dane sie dodzwonic:(((.
                    • Gość: Stepowy WIlk Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 23:06
                      ja zauważyłem że codziennie wieczorem od 2 dni jest u nich awaria.... i mi neo
                      nie chodzi :((((((
                      • Gość: piotr Re: Neostrada+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 03:37
                        Wczoraj była ogólnopolska padaczka neostrady.
                        Zresztą wejdźcie na forum na stronce gdzie o neostradzie jest wszystko:
                        www.neostrada.info/
    • Gość: Jakub Re: Neostrada+ IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 07:55
      Te Psa SA ma teraz co innego na głowie. Znowu, po raz kolejny, dzielą się
      majątkiem Te Psy SA. Czyli znowu zrobiono reorganizację terenową, żeby przy tej
      okazji zrobić zamieszanie i kraść do woli. Teraz zwykły wniosek o przeniesienie
      telefonu na sąsiednią ulicę l-e-ż-y tygodniami. O neostradzie lepiej nie mówić
      co wyrabiają.
      Sandomierz odpada od Kielc, pa-pa!. Teraz należymy do regionu Tych Psów SA w
      Krakowie za pośrednictwem a-d-r-e-s-u k-o-r-e-s-p-o-n-d-e-n-c-y-j-n-e-g-o w
      mieście Rzeszowie! Nawet za Gierka nie było tak źle na łączach. Gdy w 1975 roku
      na polecenie Gierka odcięto w Sandomierzu wszystkie telekomunikacyjne linie
      połączeń automatycznych (zabrano je do Tarnobrzega, który wówczas miał tylko
      centrale, hihihi, ... ręczne!), to dyrektor telekomunikacji z Kielc
      zorganizował nielegalną(!) linię automatyczną łączącą Kielce z Sandomierzem.
      Po odzyskaniu niepodległości zaliczymy tego dyrektora do kombatantów opozycji
      antykomunistycznej. :0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka