Dodaj do ulubionych

Takie sobie pierdoły

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.11.03, 02:07
Ponieważ czasami na forum robi sie troszkę zbyt "poważnie" proponuje
wpisywanie różnych "niepowaznych" linków. Napewno dostajecie czasami coś
mailem, coś czym chcecie się podzielić. Dla rozluźnienia atmosfery proponuje
ten wątek. Na początek proponuje wierszyk/piosenke (wiem że go juz pisałem ale
chyba warto go przypomnieć:D):

Jak dobrze być barankiem...

Jak dobrze być barankiem
i wstawać sobie rankiem,
i biegać na polankę,
i śpiewać sobie tak:
be be be, kopytka niosą mnie,
be be be, kopytka niosą mnie.

How good to be baranek
and wake up sobie ranek,
and running to polanek,
and singing just like that:
be be be, kopytka taking me,
be be be, kopytka taking me.

So gut zu sein baranek
aufstehen sobie ranek.
und gehen auf polanek,
und singen so wie als:
bich bich bich, kopytka tragen mich,
bich bich bich, kopytka tragen mich.

C'est bien d'etre un baranek
et se berer sobie ranek,
et courir sur polanek,
et chanter comme ca:
boit boit boit, kopytka portent moi,
boit boit boit, kopytka portent moi.

Bene essere baranek
alzarsi sobie ranek
corere na polanek
e cantare me si:
be be be, kopytka portano me,
be be be, kopytka portano me.

i linka: starterupsteve.servepics.com:60000/swf/kozoFlash.html

Pozdrawiam:D
Obserwuj wątek
    • okurwa Re: Takie sobie pierdoły 22.11.03, 03:37
      det ys weri fajn
      sjuper boezjon of bałenek

oł je
      olkjuuuuA
    • Gość: bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 10:06
      Spierdalaj z tym gównem z forum debilku
      • Gość: Bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 10:12
        Chciałem sprostować, że ten post wyżej napisał jakiś "myślący inaczej",
        posługujący się moim nickiem.

Bez szacunku dla niego.
        • Gość: bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 11:42
          Ty też spierdalaj
          • Gość: Bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 12:16
            Jak to kiedyś BBB napisał: chłopie jeździe ci z paszczy, więc lepiej jej nie
            otwieraj.

Bez szacunku.
            • Gość: bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 13:23
              spierdalaj na drzewo !
      • Gość: Mieszkaniec Re: Takie sobie pierdoły IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.11.03, 11:52
        Gość portalu: bigot napisał:

> Spierdalaj z tym gównem z forum debilku

To może opowiem ci historyjke z morałem:D

Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić.
        Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąść
        ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich
        przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze
        mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń.
        Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek...
        jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała
        wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej
        młodego, pięknego ciała.
        Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po
        coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jej majteczki.
        To nie mógł być przypadek, nie zachowywała się tak nigdy kiedy w pobliżu był
        ktoś jeszcze.
        Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym
        po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia.
        Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem
        słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona
        pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i
        nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz,
        zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć
        nas nie rozłączy.
        Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jedenego słowa. Powiedziała
        "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie
        będę czekać długo"
        Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco
        poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w
        moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym odwróciłem się i poszedłem do
        drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku
        zaparkowanego przed domem samochodu.
        Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach
        uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę.
        Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!"

A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie.

Pozdrawiam bigocie:D
        • Gość: bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 13:24
          ale pierdolisz farmazony, spierdalaj!
    • Gość: Mieszkaniec Palenie zabija;-) IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.11.03, 12:51
      www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm
      • Gość: bigot Re: Palenie zabija;-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 13:25
        ty też spierdalaj ! Spierdalajcie wszyscy !
        • Gość: dobigosa Re: Palenie zabija;-) IP: *.Red-80-33-227.pooles.rima-tde.net 22.11.03, 16:43
          co ty bigos rodzina geniusza lysogor jestes, czy ci sie zwoje zjechaly jak zdartej plycie, bluznij czym nowym zryty berecie
          • Gość: bigot Re: Palenie zabija;-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 12:58
            Spierdalaj !!
            • Gość: dobigosa Re: Palenie zabija;-) IP: *.003.dsl.syd.iprimus.net.au 23.11.03, 14:32
              20 godzin bidulko myslales nad nowym bluzgiem i co ci wyszlo?
              to trzeba leczyc, idz do przychodni, mozesz to powiedziec lekarzowi, to ci ladniejsze pigulki zapisze.
              • Gość: bigot Re: Palenie zabija;-) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 15:23
                spierdalaj w podskokach !
                • Gość: dobigosa Re: Palenie zabija;-) IP: *.Red-80-33-227.pooles.rima-tde.net 23.11.03, 15:37
                  jak poprawiles beret to od razu lepiej
    • Gość: Mieszkaniec Cziłała:-) IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 23.11.03, 12:12
      kurde.pl/flash/chiwawa.html
    • Gość: Mieszkaniec Re: Takie sobie pierdoły IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 24.11.03, 19:47
      Drodzy Forumowicze
      Kryzys finansowy dotyczy nie tylko firm, niestety dotknął także mnie osobiście.
      Po analizie moich wpływów i wydatków w pierwszych 10-ciu miesiącach tego roku
      stwierdzam, że przesadziłem z wydatkami. Spowodowało to najpierw gigantyczne
      zadłużenie, a potem jego dalszy wzrost.
      Banki odmówiły mi współpracy. Aby móc pospłacać moje długi i żyć jakoś dalej,
      muszę zorganizować popularną na zachodzie wyprzedaż garażową i sprzedać trochę
      moich prywatnych rzeczy.
      W przyszłą sobotę zaczynam pierwszą wyprzedaż, jednak w pierwszej kolejności
      kieruję moją ofertę do Was. Wszystko co mam do zaoferowania wystawiłem do
      ogródka i sfotografowałam. Oto zdjęcie:

www.e-aukcje.pl/wyprz.jpg .
      Dziękuję za zainteresowanie.

Pozdrawiam
      • Gość: bigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 21:31
        Spierdalaj !!!
        • Gość: probigot Re: Takie sobie pierdoły IP: *.Red-80-33-227.pooles.rima-tde.net 24.11.03, 21:49
          jak nie powiesz huju czemu jestes wkurwiony to sam spierdalaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka