Gość: KORONA IP: *.fly.pl 28.11.03, 20:39 Biały Honor Biała Duma KORONA KIELCE murzyni z Ghany won z Kielc !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kielczanin Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.fly.pl 28.11.03, 23:19 nasze flagi wyraźnie mówią, że : ZŁOCISTO KRWIŚCI sami rasiści i BIAŁY HONOR BIAŁA DUMA KORONA KIELCE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albi Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 23:26 Wstyd mi za tych rasistów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-52 Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 08:29 zgadzam się z Tobą całkowicie - większość liczących się klubów na świecie ma w swoich składach czarnoskórych i jakoś nic złego im się nie dzieje - a najbardziej wstyd mi było jak przyjechała Legia i kilku oszołomów jak murzyn był przy piłce wydawali z siebie małpie odgłosy - widziałem z jakim politowaniem i uśmiechem się na nich patrzył Może od razu uprzedzę kibiców któzy by mnie chcieli straszyć że co to oni mi nie zrobią - możecie mi na warsztat skoczyć 50 kilogramowe leszcze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.mancafe1.mancomplex.pl 29.11.03, 12:54 Stary zal mi cię, powinienes chyba iść do psychiatry ale myslę ze niewiele to pomoże w Twoim przypadku.Lepiej skocz z mostu na sienkiewce do Silnicy to może ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS_Korona Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.fly.pl 29.11.03, 23:22 Korona jest klubem dla białych !!! czarna rasa na kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: 213.241.75.* 30.11.03, 12:34 Korona klubem dla białych??? to czemu gra Hermes??? on jest biały??? scierwa jestescie liczy sie to jakie sa wyniki a nie kto gra. KORONA NIE POTZREBOJE TAKICH KIBICÓW WYP..... OD TEGO KLUBU KUT.... JE... W D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: 212.160.138.* 01.12.03, 12:10 Jakie won skoro jeszcze ich nie ma w Kielcach. Night club Korona, night club (z go-go) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skinhead Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB IP: *.fly.pl 01.12.03, 14:40 nie chcemy bambusów w Kielcach! czornuchy OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB 01.12.03, 15:15 Gość portalu: skinhead napisał(a): > nie chcemy bambusów w Kielcach! a myslisz, ze ktos sie liczy z waszym zdanie? naiwniak jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
awa160 Re: WHITE CLUB KORONA WHITE CLUB 01.12.03, 15:25 precz z rasistami w Kielcach. Właściciela serwera Maximum Multimedia Kielce proszę o reakcję na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś