Dodaj do ulubionych

Chrześcijańska Służba Charytatywna

22.04.09, 21:46
dzisiaj moja żona jak co roku zresztą wypełniała mojego pita, program do tegoż
pita ściągnęła z internetu a tam w rubryce o przekazaniu jednego procenta
podatku widnieje nie znana mi organizacja pod nazwą CHRZEŚCIJAŃSKA SŁUŻBA
CHARYTATYWNA- DRUKUJE SIĘ Z AUTOMATU !!!!!!
a kurcze ja jeden procent chcę przekazać Owsiakowi a nie kurjewnym bo im nie
wierzę i co gdybym nie zauważył to by poszło- to dopiero chrześcijańskie
wyciąganie pieniędzy, wściekłbym się również gdyby w rzeczonym okienku
wydrukowała się jakaś inna organizacja bo w jakim kraju żyjemy, z jednej
strony doi nas banda popapranych polityków a z drugiej czarne zastępy i o ile
ci pierwsi golą wybranych o tyle drudzy golą bez wyjątku
Obserwuj wątek
    • Gość: / Re: Chrześcijańska Służba Charytatywna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 21:54
      Kosciol zeby mogl sie dzielic z biednymi najpierw musi cos miec"
      cyt b. pieronek
    • Gość: agata Re: Chrześcijańska Służba Charytatywna IP: *.nowanet.pl 05.04.13, 16:09
      jak można tak bluzgać nie znając internetu?????? jak chcesz neutralny program do rozliczeń pit to go sobie kup za kilkadziesiąt złotych w niezależnej organizacji księgowych!! a z internetu ściągasz za darmo program, który ktoś udostępnia na swoich portalach i ma prawo narzucić np. instytucję dla której przekazać 1% podatku. Powiedz żonie żeby nie ściągała czego popadnie bo Ci zrobi niezłe bagno w komputerze!!!!!!!!!!!!!!!! I włącz myślenie oraz trochę dobrego wychowania.
    • Gość: gg Re: Chrześcijańska Służba Charytatywna IP: *.146.98.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.02.18, 16:00
      Bardzo ładnie znajdujesz synonimy do słowa "ksiądz" lub "kościół" jednak kościół to nie tylko księża, kościół tworzą ludzie.
      Muszę się jednak nie zgodzić że czarne zastępy golą bez wyjątku- bo akurat politycy skubią cię na każdym kroku w podatkach,
      nawet za oddychanie złym powietrzem. A jak nie chcesz dawać księżom to nie musisz, nie wrzucaj na tacę i po problemie. To wszystko żeby nie wspierać miliona różnych dobrych organizacji pomagającym na co dzień bo domyślać się tylko mogę jak uboga jest Twoja wiedza jeśli chodzi o pomoc dla najuboższych. Może gdybyś był bliżej kościoła to byś zobaczył choć trochę tego dobra...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka