05.06.09, 19:13
Problem który chcę poruszyć jest taki: Kierowcy busów osobowych kursujących przez Wolicę i Tokarnię nie zatrzymujcie się w miejscach niedozwolonych tj. poza przystankami wyznaczonymi do wysadzania i zabierania pasażerów ponieważ stwarzacie niebezpieczeństwo na naszych drogach . Zdaje sobię sprawe że problem ten nie dotyczy tylko wyżej wymienionych miejscowości ale tu właśnie jest szczególnie niebezpiecznie ze względu na dużą liczbę tirów , kolein , garbów itp
Obserwuj wątek
    • kibic321 Re: BUS 05.06.09, 19:47
      pomyśl najpierw do kogo adresujesz swoją wypowiedź, im najmniej chodzi o
      bezpieczeństwo... wystarczy popatrzeć tylko na ich wyścigi kto pierwszy na
      przystanku np. w Zgórsku, bus z Chęcin czy bus z Jędrzejowa czy z jeszcze
      jakiegoś "pierdziszewa". Albo spojrzeć na rynku w Chęcinach w ile osób jeżdżą
      busy do Bolmina czy Zajączkowa... przeludnione maksymalnie, ludzie jeżdżą na
      przedniej szybie, a kierowca by przejechać przez skrzyżowanie musi się pytać
      podróżnych czy nic nie nadjeżdża z prawej strony... Ale co tam ważne że się
      więcej zarobi....

a ja na to jebać busiarzy, nie jeżdżę i nie zamierzam z tymi hienami mieć
      cokolwiek do czynienia!!!!!!!!!!!!!!
      • maggie81 Re: BUS 05.06.09, 19:55
        a ja dziś stałam na dolnym rynku czekając na busa i ...... nagle z za zakrętu
        pojawia się rozpędzony bus "chęciński" no na dwóch kołach wszedł w zakręt i
        pędzi aż macham bo mówię nie zatrzyma mi się a on nadal gazuje w końcu
        zatrzymuje się ludzie lądują na przedniej szybkie.... patrzę dalej a tu nadciąga
        bus ze starochęcin i kolo z chęcin musiał być pierwszy... zawsze to 1 sztuka po
        czym i tak my na czerwonkę a on prosto

zero pomyślunku!
    • ghostmachine Re: BUS 23.04.18, 15:48
      Dlatego lepiej moim zdaniem wynajmować busy. Kierowcy wtedy są dużo bardziej profesjonalni. Ja polecam zwłaszcza www.sprint24.pl/ chyba najlepsza firma wynajmująca busy w polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka