Dodaj do ulubionych

Hej! Ty, Lubawski!

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:00
Pogoń tych swoich geniuszy!
Niech opublikują na stronach UM projekt budżetu i uzupełnią protokoły z
posiedzeń RM!
Za coś Ci chyba płacimy?!
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:04
      Jesteś ponoć świetnym organizatorem?!
      Jeżeli to nie będzie opublikowane w tym roku, to uznam, że jesteś dupkiem i
      darmozjadem!!!
      • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:29
        Budżet byłoby dobrze opublikować w excelu!
        Chyba Twoi geniusze umieją to zrobić?!
        • Gość: paranoik Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: 213.199.233.* 25.12.03, 20:47
          pewnie umieja, ale excel niekoniecznie jest legalny...;))
      • formacja_infinity Re: Hej! Ty, Lubawski! 31.12.03, 00:57
        I kto by pomyslal, ze takie prostolinijne, nie nazbyt wyszukane komplementy
        wobec geniusza lysogor Wojciecha Echo Lubawskiego
        wywolaja reakcje w pozadanym kierunku tylko w ciagu 5 dni?

f_i wyraza uznanie slynnym wrzodom.

jakie sa mozliwe transformacje wrzodow oprocz unicestwienia poprzez wyciecie?
        oraz np odpadniecie wraz z dupa, bo dupy raczej szkoda ( na czym siedziec)?

f_i
        oko na opacznosci
    • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 11:54
      Nic nie zostało uzupełnione. Opublikuj Pan projekt budżetu Panie Prezydencie!!!
      Pogoń swoją "Drużynę Marzeń"!
      Chyba nie składa się z samych Kóz i Osiołków???!!!
      • Gość: BBB A może trza Ich na dokształt??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 12:16
        Jan Chudzik, Tadeusz Daszkiewicz, Marek Piotrowicz zastanawiają się ciągle czym
        się różni kredyt długoterminowy od krótkoterminowego i dlatego nie ma
        projektu???!!!
        Poślij Ich Pan Panie Prezydencie Wojciechu Lubawski na jakieś dokształty, albo
        niech olej chleją!!!
        Tylko niech przy tym nie śpiewają, bo Im olej uszami razem z miodem wypłynie!!!
    • Gość: BBB Brawo Panie Lubawski!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.12.03, 22:40
      Pojawiły się protokoły. Chyba jeszcze nie wszystkie, ale to już sukces. Jestem
      przekonany, że gdyby pogonić „geniuszy” to protokół mógłby być dostępny na
      stronie UM w ciągu 1-3 dni.
      Pogoń ich Pan, Panie Prezydencie!!!
    • Gość: BBB Rzuciłeś Pan w piasek?! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.02.04, 17:41
      Po co tym, którzy robią sobie wycieczkę do Afryki, materiały promocyjne o
      Kielcach?!
      Co, będą na Saharze Beduinom rozdawać?
      Mam nadzieję, żeś Pan nie dał na to ani gronia?!
    • Gość: BBB Kultura z chlewu IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 06.03.04, 23:59
      Panie Prezydencie Lubawski!
      Pan jest człowiek Kulturalny. Pan funduje nam koncerty, spektakle, muzea,
      teatry, słowem wyższą kulturę. Pan sam ma ponoć współpracować w obszarze
      działalności artystycznej.
      Przeszedłem ja się dzisiaj po Kielcach. Także obok Ratusza. Stwierdzam, że po
      Mieście zarządzanym przez Pana nie można chodzić. Na chodnikach jest gnój. Gnój
      jak w chlewie.
      Pan chyba nie chodzi po Mieście. Pan po Mieście porusza się służbowym autkiem.
      A tak nawiasem, to po co Panu służbowe autko???
      Czy po to, aby nie zbrukać swoich kulturalnych stóp gnojem, który zalega
      chodniki??? Gdzie Pan jeździ tym autkiem? Gdzie jeżdżą autkami Pańscy Genialni
      Zastępcy?
      Wydaje mi się Panie Prezydencie, że reprezentuje Pan Kulturę podobną do tej
      jaką widać nawet wokół Ratusza. Jest to kultura z chlewu. I niestety nie jest
      na to lekarstwem Pana udział w różnego rodzaju przedsięwzięciach kulturalnych
      typu koncerty w kościołach, patronowanie, robienie dobrze artystom, itp. To
      jest zakłamanie. Być może wynika to z faktu, że Pan po prostu nic z prawicą nie
      ma wspólnego. Być może ma Pan naturę aparatczyka poprzedniego systemu. Niech
      Pan spróbuje to zmienić. Na początek niech Pan zrezygnuje ze służbowego autka,
      które nie jest Panu do niczego potrzebne. Niech się Pan przejedzie miejskimi
      autobusami i przejdzie na własnych nóżkach po Kielcach. To wyjdzie Panu z
      pewnością na dobre. Być może ujrzy Pan wreszcie ptaka, do którego ma Pan
      sentyment.
      Być może wyrośnie Pan z kultury chlewu, czego Panu szczerze życzę
      • inkwizytor-inc Re: Kultura z chlewu 07.03.04, 00:30
        Kiedy ja napisałem, ze Kielce Pany - w chlewie, to pare osob mnie tu ostro
        nabluzgało celem sprzeciwu.
        [ nikt nie zauwazyl, ze inicjujac watek o prowincjonalizmie strawestowalem
        opinie o polakach wypowiedzianą przez słynnego w europie polskiego rezysera
        filmowego, po prostu nikt nie slyszal, nie czytal ]

Jestem zdziwiony, ze ktos otworzyl oczy i zobaczyl, to co widac.

Musze jednak napisac, ze nie rokuje poprawy na lepsze, w swietle obserwacji z
        wielu lat.

ink
        • Gość: BBB Re: Kultura z chlewu IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.03.04, 02:41
          Przykre to :(
          • Gość: Filip Re: Kultura przetrwania ! IP: 69.156.224.* 07.03.04, 03:37
            Nie powiem; ostry watek...tylko kogo proponujecie na miejsce Lubawskiego.
            Niestety jak mi sie wydaje Kielca potrzeba kogos zdecydowanego, kto odrzuci
            dotychczasowe uklady i wyzwoli energie spoleczna. Bedzie swiadomie odcinal sie
            od centralnego zarzadzania.
            Czy Lubawski nie wiedzial o calym ciagu interesow Dlugosza ?
            To niemozliwe by nie wiedzial. A skoro tak to....
            • Gość: Praktyk Re: Kultura przetrwania ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 08:01
              Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Kędrów i
              innych hamulcowych, a obstrukcja stosowana w UM sama zniknie.
              • Gość: nlody Re: Kultura przetrwania ! IP: *.kielce.net.pl 09.03.04, 09:09
                >Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Kędrów i
                innych hamulcowych, a obstrukcja stosowana w UM sama zniknie.

--------------------------------------------------------------------------------
                Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Wojtusia.
                To on sprowadził do magistratu tą bandę.
    • Gość: Olo Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:07
      No jeżeli ma się takich pomocników jak Andrzej Reformator Sygut to nic
      dziwnego, że mamy takie wyniki. Oto Andrzej Reformator Sygut postanowił szukać
      oszczędności w oświacie. I co zrobił-zlikwidował ZOO, który zatrudniał 63
      osoby. teraz szkoły i przedszkola oraz w Urzędzie Mista zatrudniono 170 osób.
      To są OSZCZĘDNOŚCI. Brawo Andrzeju Reformatorze, brawo Prezydencie za tak
      dobrany personel. Aby tak dalej.
    • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.03.04, 23:29
      Po co Ci samochód służbowy???!!!
      Gdzie Ty nim jeździsz???!!!
      Możesz przecież jeździć swoim!!!
      Jeżeli uważasz, że jesteś zbyt zapracowany, to zrezygnuj!!!
    • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.03.04, 08:11
      Myślisz, że jak śnieg stopniał, to już wszystko w porządku?
      Nic nie jest w porządku. Na ulicach nadal gnój. Teraz zawalone jest piachem.
      Przy ładnej pogodzie unoszą się tumany pyłu. W czasie deszczu zalega błoto.
      Jeżeli myślisz, że to zdrowe, to jedź na Saharę rozdawać Beduinom materiały
      promocyjne!
      Weź się za miotłę i łopatę, jeżeli już nic innego Ci nie wychodzi.
      Za pieniądze, które Ci płacimy to chyba nie wstyd?!
      Może z łopatą w łapce będzie Ci do twarzy :)
    • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:26
      Czytam i słyszę, że nie dość Ci w Kielcach „małej Spały”, ale chcesz także
      zrobić „mały Kraków”. Ma być Festiwal Żydowski, aleja pomników i inne bajery.
      A czy zorganizujesz w Kielcach „Kieleckie Dni Kultury Lesbijsko-Gejowskiej” i
      zaangażujesz w to AŚ? Bo w Krakowie coś takiego będzie.
      Jeżeli już będziesz organizował, to nie zapomnij o nekrofilach!!!! To bardzo
      miła mniejszość seksualna.
      A może uzyskasz dla takiej inicjatywy błogosławieństwo JE Biskupa?!
      Do dzieła Panie Lubawski!!!
      • Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:30
        Do dzieła Panie Lubawski!!!

Zapomniałem dodać:
        Ptaki w dłoń! :)))
        • Gość: BBB O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:35
          Pan, Panie Prezydencie oczywiście nie!
          Zapomniałem, że Panu pozostał tylko sentyment :)
          • Gość: nhh Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 28.04.04, 12:25
            Muszę wyjawić wam pewną tajemnicę kim jest BBB. Pewnie nie uwierzycie ale to
            W.Stępień. Jest dyrektorem W Dyrekcji Dróg i Autostrad, nic tam nie robi tylko
            siedzi przy kompie i szkaluje obecnego prezydenta.Wiem bo też tam pracuję i
            klika razy widziałem jak siedzi na forum gazety.Wiem także od jego
            współpracownika że to na 100 % on. Po prostu szykuje sie do nastęonych wyborów.
            Panie dawny prezydencie, zdemaskowaliśmy Pana!!!!!!!!!!!!!!1111
            • Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 28.04.04, 20:04
              Czy w związku z tym uznajesz, że Pan Dyrektor Włodzimierz Stępień jest wrzodem
              na dupie? :)
              Pozdrawiam :)
              • Gość: nnn Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 29.04.04, 11:24
                Tak włodziu,jesteś wrzodem na dupie...
                • Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 16:53
                  Kiedyś jeden z uczestników forum uznał, że jestem popierdolony.
                  Czy w związku z tym uważasz, że Pan Włodzimierz Stępień Dyrektor kieleckiego
                  Oddziału Autostrad, przyjaciel najwybitniejszych Regionalnych i Krajowych
                  Osobistości jest popierdolony?
                  • Gość: nhh Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 30.04.04, 17:35
                    widocznie jesteś...
                    • Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 17:42
                      Odpowiedz proszę pełnym zdaniem! :)
                  • Gość: Ja-Ga Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 30.04.04, 20:44
                    Gość portalu: BBB napisał(a):

> Kiedyś jeden z uczestników forum uznał, że jestem popierdolony.
                    Rzeczywiście,miał Ten ktoś rację!,coś w tym jest !
                    Czytając Pańskie wypowiedzi,ziejące pogardą,nienawiścią do wszystkiego co się
                    rusza i pełza po ziemi ,można dojść do takiego wniosku.
                    A do tego ten język-rodem z targu końskiego w Skaryszewie - proponuję poczytać
                    trochę leksykonu,słownika j.polskiego,przy odrobinie dobrej woli można się
                    czegoś nauczyć.Nauczyć dobrych manier!!
                    Przewrotnie użyłam w tytule HEJ!TY...- nie jest moim celem obrażenie Pana,lecz
                    zwrócenie uwagi na zwrot jaki Pan używa w stosunku do Prezydenta Kielc.
                    Można kogoś nie lubić,ale odrazu kogoś obrażać nie wypada.
                    Pozdrawiam i życzę miłej lektury.
                    Ja-Ga
                    PS:Schorzenie wymienione w pierwszym zdaniu jest leczone przez lekarzy o
                    specjalności:PSYCHIATRIA
                    • dijey Ty-Ga 30.04.04, 20:50
                      Ale wpadlaś.
                      Nie tylko nie masz racji, ty nie rozumiesz co czytasz.
                      schorzenia nikt nie leczy jako nieuleczalne
                      schorzenie nazywa sie "kielecki kulturalny inteligent" potrójna sprzecznaść
                      sama w sobie

całuski
                      d_j
                    • Gość: BBB Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 21:12
                      Nareszcie jakieś miłe słowo :)
                      Aby się nie denerwować i broń Boże nie zarazić, to proponuje nie czytać moich
                      wypowiedzi :)
                      Dziękuję za wskazówki jak można się nauczyć dobrych manier. Nie wiedziałem, że
                      wystarczy do leksykonu i słownika?! Zaraz się do tego zabieram :)
                      A tak nawiasem, to muszę się wybrać na targ do Skaryszewa.
                      Mnie dosyć trudno obrazić, a zwrócenie się przez Panienkę do mnie w ten sposób
                      przyjmuję za dobrą monetę.
                      Natomiast wyrażenie „Hej! Ty!” zostało użyte przeze mnie z premedytacją. Po
                      prostu do niektórych inaczej nic nie trafia. Nie przyjmują perswazji lub
                      łagodnej przygany. Są to czasem po prostu miernoty, które przez inne miernoty
                      są utrzymywane w przekonaniu, że są wybitne. I nie chodzi tu o kwestię sympatii
                      lub antypatii. Człowiek, na którego oddałem swój głos, w okresie tak ważnego
                      półtora roku kpi sobie z publiczności. Najwyższy czas zacząć nazywać rzeczy po
                      imieniu. Czy to może coś dać? Jak Panienka myśli?
                      Na zakończenie dziękuję Panience za polecenie lekarza. Chciałem się kiedyś udać
                      do kieleckiej sławy Pana K., lecz czytając różne doniesienia zrezygnowałem.
                      Ponoć sława jest mierna, przekupna i niezbyt tania ;)

P.S.
                      Zwrot „Panienka” proszę potraktować jako dowód mojej sympatii i uznania.
                      Czy Panienka także uważa, że jestem Włodzimierzem S.? :)
                      • Gość: Zenek Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 23:29
                        BBB gość Ja-Ga zapewne jest z Bodzentyna,bo dobrze zna się na końskich
                        targach.Toć to kultura świetokrzyska -swojska.Widać jego "wysokąąą kulture".
                        BBB Ty sie nie przejmuj widać,że gość uczony na targach się końskich zna.
                        • Gość: BBB Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 00:41
                          Gość portalu: Zenek napisał(a):
                          > BBB gość Ja-Ga zapewne jest z Bodzentyna,bo dobrze zna się na końskich
                          > targach.Toć to kultura świetokrzyska -swojska.Widać jego "wysokąąą kulture".
                          > BBB Ty sie nie przejmuj widać,że gość uczony na targach się końskich zna.

Też chyba muszę zaliczyć kilka jarmarków :)
                    • Gość: BBB Wielce Szanowna Ja_Go! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 00:48
                      Sięgnąłem do słowników i leksykonów z pragnieniem nauczenia się dobrych manier.
                      Niestety, napotkałem trudność. Racz mi pomóc!
                      Jak myślisz, która forma jest właściwa?
                      Qui Penis Aquam Turbant?
                      Qui penis aquam turbat?
                      Qui penis mihi aqua turbit?
                      Qui penis aquae turbarum?

A może wszystkie są niewłaściwe?
                      Jak więc będzie brzmiała właściwa forma?

Z wyrazami najgłębszego uszanowania
                      BBB
            • Gość: BBB Do Nhh IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 08:23
              Czy uważasz, że Pan Włodzimierz Stępień Dyrektor kieleckiego
              Oddziału Autostrad, przyjaciel najwybitniejszych Regionalnych i Krajowych
              Osobistości:
              - zieje nienawiścią do wszystkiego co się rusza i pełza po ziemi?
              - posiada język rodem z targu końskiego w Skaryszewie?
              - powinien czytać leksykon i słownik języka polskiego w celu nauczenia się
              dobrych manier?
              - powinien schorzenie zwane popierdoleniem leczyć u psychiatry?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka