Gość: BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:00 Pogoń tych swoich geniuszy! Niech opublikują na stronach UM projekt budżetu i uzupełnią protokoły z posiedzeń RM! Za coś Ci chyba płacimy?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:04 Jesteś ponoć świetnym organizatorem?! Jeżeli to nie będzie opublikowane w tym roku, to uznam, że jesteś dupkiem i darmozjadem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 25.12.03, 19:29 Budżet byłoby dobrze opublikować w excelu! Chyba Twoi geniusze umieją to zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: 213.199.233.* 25.12.03, 20:47 pewnie umieja, ale excel niekoniecznie jest legalny...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
formacja_infinity Re: Hej! Ty, Lubawski! 31.12.03, 00:57 I kto by pomyslal, ze takie prostolinijne, nie nazbyt wyszukane komplementy wobec geniusza lysogor Wojciecha Echo Lubawskiego wywolaja reakcje w pozadanym kierunku tylko w ciagu 5 dni? f_i wyraza uznanie slynnym wrzodom. jakie sa mozliwe transformacje wrzodow oprocz unicestwienia poprzez wyciecie? oraz np odpadniecie wraz z dupa, bo dupy raczej szkoda ( na czym siedziec)? f_i oko na opacznosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 11:54 Nic nie zostało uzupełnione. Opublikuj Pan projekt budżetu Panie Prezydencie!!! Pogoń swoją "Drużynę Marzeń"! Chyba nie składa się z samych Kóz i Osiołków???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB A może trza Ich na dokształt??? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 12:16 Jan Chudzik, Tadeusz Daszkiewicz, Marek Piotrowicz zastanawiają się ciągle czym się różni kredyt długoterminowy od krótkoterminowego i dlatego nie ma projektu???!!! Poślij Ich Pan Panie Prezydencie Wojciechu Lubawski na jakieś dokształty, albo niech olej chleją!!! Tylko niech przy tym nie śpiewają, bo Im olej uszami razem z miodem wypłynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Brawo Panie Lubawski!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.12.03, 22:40 Pojawiły się protokoły. Chyba jeszcze nie wszystkie, ale to już sukces. Jestem przekonany, że gdyby pogonić „geniuszy” to protokół mógłby być dostępny na stronie UM w ciągu 1-3 dni. Pogoń ich Pan, Panie Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Rzuciłeś Pan w piasek?! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.02.04, 17:41 Po co tym, którzy robią sobie wycieczkę do Afryki, materiały promocyjne o Kielcach?! Co, będą na Saharze Beduinom rozdawać? Mam nadzieję, żeś Pan nie dał na to ani gronia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Kultura z chlewu IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 06.03.04, 23:59 Panie Prezydencie Lubawski! Pan jest człowiek Kulturalny. Pan funduje nam koncerty, spektakle, muzea, teatry, słowem wyższą kulturę. Pan sam ma ponoć współpracować w obszarze działalności artystycznej. Przeszedłem ja się dzisiaj po Kielcach. Także obok Ratusza. Stwierdzam, że po Mieście zarządzanym przez Pana nie można chodzić. Na chodnikach jest gnój. Gnój jak w chlewie. Pan chyba nie chodzi po Mieście. Pan po Mieście porusza się służbowym autkiem. A tak nawiasem, to po co Panu służbowe autko??? Czy po to, aby nie zbrukać swoich kulturalnych stóp gnojem, który zalega chodniki??? Gdzie Pan jeździ tym autkiem? Gdzie jeżdżą autkami Pańscy Genialni Zastępcy? Wydaje mi się Panie Prezydencie, że reprezentuje Pan Kulturę podobną do tej jaką widać nawet wokół Ratusza. Jest to kultura z chlewu. I niestety nie jest na to lekarstwem Pana udział w różnego rodzaju przedsięwzięciach kulturalnych typu koncerty w kościołach, patronowanie, robienie dobrze artystom, itp. To jest zakłamanie. Być może wynika to z faktu, że Pan po prostu nic z prawicą nie ma wspólnego. Być może ma Pan naturę aparatczyka poprzedniego systemu. Niech Pan spróbuje to zmienić. Na początek niech Pan zrezygnuje ze służbowego autka, które nie jest Panu do niczego potrzebne. Niech się Pan przejedzie miejskimi autobusami i przejdzie na własnych nóżkach po Kielcach. To wyjdzie Panu z pewnością na dobre. Być może ujrzy Pan wreszcie ptaka, do którego ma Pan sentyment. Być może wyrośnie Pan z kultury chlewu, czego Panu szczerze życzę Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor-inc Re: Kultura z chlewu 07.03.04, 00:30 Kiedy ja napisałem, ze Kielce Pany - w chlewie, to pare osob mnie tu ostro nabluzgało celem sprzeciwu. [ nikt nie zauwazyl, ze inicjujac watek o prowincjonalizmie strawestowalem opinie o polakach wypowiedzianą przez słynnego w europie polskiego rezysera filmowego, po prostu nikt nie slyszal, nie czytal ] Jestem zdziwiony, ze ktos otworzyl oczy i zobaczyl, to co widac. Musze jednak napisac, ze nie rokuje poprawy na lepsze, w swietle obserwacji z wielu lat. ink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Kultura z chlewu IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.03.04, 02:41 Przykre to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Kultura przetrwania ! IP: 69.156.224.* 07.03.04, 03:37 Nie powiem; ostry watek...tylko kogo proponujecie na miejsce Lubawskiego. Niestety jak mi sie wydaje Kielca potrzeba kogos zdecydowanego, kto odrzuci dotychczasowe uklady i wyzwoli energie spoleczna. Bedzie swiadomie odcinal sie od centralnego zarzadzania. Czy Lubawski nie wiedzial o calym ciagu interesow Dlugosza ? To niemozliwe by nie wiedzial. A skoro tak to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praktyk Re: Kultura przetrwania ! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.03.04, 08:01 Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Kędrów i innych hamulcowych, a obstrukcja stosowana w UM sama zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nlody Re: Kultura przetrwania ! IP: *.kielce.net.pl 09.03.04, 09:09 >Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Kędrów i innych hamulcowych, a obstrukcja stosowana w UM sama zniknie. -------------------------------------------------------------------------------- Zgadzam się z przedmówcą.Ale to da się zrobić teraz.Wystarczy spuścić Wojtusia. To on sprowadził do magistratu tą bandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 09:07 No jeżeli ma się takich pomocników jak Andrzej Reformator Sygut to nic dziwnego, że mamy takie wyniki. Oto Andrzej Reformator Sygut postanowił szukać oszczędności w oświacie. I co zrobił-zlikwidował ZOO, który zatrudniał 63 osoby. teraz szkoły i przedszkola oraz w Urzędzie Mista zatrudniono 170 osób. To są OSZCZĘDNOŚCI. Brawo Andrzeju Reformatorze, brawo Prezydencie za tak dobrany personel. Aby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 13.03.04, 23:29 Po co Ci samochód służbowy???!!! Gdzie Ty nim jeździsz???!!! Możesz przecież jeździć swoim!!! Jeżeli uważasz, że jesteś zbyt zapracowany, to zrezygnuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 20.03.04, 08:11 Myślisz, że jak śnieg stopniał, to już wszystko w porządku? Nic nie jest w porządku. Na ulicach nadal gnój. Teraz zawalone jest piachem. Przy ładnej pogodzie unoszą się tumany pyłu. W czasie deszczu zalega błoto. Jeżeli myślisz, że to zdrowe, to jedź na Saharę rozdawać Beduinom materiały promocyjne! Weź się za miotłę i łopatę, jeżeli już nic innego Ci nie wychodzi. Za pieniądze, które Ci płacimy to chyba nie wstyd?! Może z łopatą w łapce będzie Ci do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:26 Czytam i słyszę, że nie dość Ci w Kielcach „małej Spały”, ale chcesz także zrobić „mały Kraków”. Ma być Festiwal Żydowski, aleja pomników i inne bajery. A czy zorganizujesz w Kielcach „Kieleckie Dni Kultury Lesbijsko-Gejowskiej” i zaangażujesz w to AŚ? Bo w Krakowie coś takiego będzie. Jeżeli już będziesz organizował, to nie zapomnij o nekrofilach!!!! To bardzo miła mniejszość seksualna. A może uzyskasz dla takiej inicjatywy błogosławieństwo JE Biskupa?! Do dzieła Panie Lubawski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Hej! Ty, Lubawski! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:30 Do dzieła Panie Lubawski!!! Zapomniałem dodać: Ptaki w dłoń! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 27.04.04, 17:35 Pan, Panie Prezydencie oczywiście nie! Zapomniałem, że Panu pozostał tylko sentyment :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhh Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 28.04.04, 12:25 Muszę wyjawić wam pewną tajemnicę kim jest BBB. Pewnie nie uwierzycie ale to W.Stępień. Jest dyrektorem W Dyrekcji Dróg i Autostrad, nic tam nie robi tylko siedzi przy kompie i szkaluje obecnego prezydenta.Wiem bo też tam pracuję i klika razy widziałem jak siedzi na forum gazety.Wiem także od jego współpracownika że to na 100 % on. Po prostu szykuje sie do nastęonych wyborów. Panie dawny prezydencie, zdemaskowaliśmy Pana!!!!!!!!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 28.04.04, 20:04 Czy w związku z tym uznajesz, że Pan Dyrektor Włodzimierz Stępień jest wrzodem na dupie? :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 29.04.04, 11:24 Tak włodziu,jesteś wrzodem na dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 16:53 Kiedyś jeden z uczestników forum uznał, że jestem popierdolony. Czy w związku z tym uważasz, że Pan Włodzimierz Stępień Dyrektor kieleckiego Oddziału Autostrad, przyjaciel najwybitniejszych Regionalnych i Krajowych Osobistości jest popierdolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhh Re: O, przepraszam! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 30.04.04, 17:35 widocznie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: O, przepraszam! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 17:42 Odpowiedz proszę pełnym zdaniem! :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Ga Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 30.04.04, 20:44 Gość portalu: BBB napisał(a): > Kiedyś jeden z uczestników forum uznał, że jestem popierdolony. Rzeczywiście,miał Ten ktoś rację!,coś w tym jest ! Czytając Pańskie wypowiedzi,ziejące pogardą,nienawiścią do wszystkiego co się rusza i pełza po ziemi ,można dojść do takiego wniosku. A do tego ten język-rodem z targu końskiego w Skaryszewie - proponuję poczytać trochę leksykonu,słownika j.polskiego,przy odrobinie dobrej woli można się czegoś nauczyć.Nauczyć dobrych manier!! Przewrotnie użyłam w tytule HEJ!TY...- nie jest moim celem obrażenie Pana,lecz zwrócenie uwagi na zwrot jaki Pan używa w stosunku do Prezydenta Kielc. Można kogoś nie lubić,ale odrazu kogoś obrażać nie wypada. Pozdrawiam i życzę miłej lektury. Ja-Ga PS:Schorzenie wymienione w pierwszym zdaniu jest leczone przez lekarzy o specjalności:PSYCHIATRIA Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Ty-Ga 30.04.04, 20:50 Ale wpadlaś. Nie tylko nie masz racji, ty nie rozumiesz co czytasz. schorzenia nikt nie leczy jako nieuleczalne schorzenie nazywa sie "kielecki kulturalny inteligent" potrójna sprzecznaść sama w sobie całuski d_j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 30.04.04, 21:12 Nareszcie jakieś miłe słowo :) Aby się nie denerwować i broń Boże nie zarazić, to proponuje nie czytać moich wypowiedzi :) Dziękuję za wskazówki jak można się nauczyć dobrych manier. Nie wiedziałem, że wystarczy do leksykonu i słownika?! Zaraz się do tego zabieram :) A tak nawiasem, to muszę się wybrać na targ do Skaryszewa. Mnie dosyć trudno obrazić, a zwrócenie się przez Panienkę do mnie w ten sposób przyjmuję za dobrą monetę. Natomiast wyrażenie „Hej! Ty!” zostało użyte przeze mnie z premedytacją. Po prostu do niektórych inaczej nic nie trafia. Nie przyjmują perswazji lub łagodnej przygany. Są to czasem po prostu miernoty, które przez inne miernoty są utrzymywane w przekonaniu, że są wybitne. I nie chodzi tu o kwestię sympatii lub antypatii. Człowiek, na którego oddałem swój głos, w okresie tak ważnego półtora roku kpi sobie z publiczności. Najwyższy czas zacząć nazywać rzeczy po imieniu. Czy to może coś dać? Jak Panienka myśli? Na zakończenie dziękuję Panience za polecenie lekarza. Chciałem się kiedyś udać do kieleckiej sławy Pana K., lecz czytając różne doniesienia zrezygnowałem. Ponoć sława jest mierna, przekupna i niezbyt tania ;) Pozdrawiam :) P.S. Zwrot „Panienka” proszę potraktować jako dowód mojej sympatii i uznania. Czy Panienka także uważa, że jestem Włodzimierzem S.? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.04, 23:29 BBB gość Ja-Ga zapewne jest z Bodzentyna,bo dobrze zna się na końskich targach.Toć to kultura świetokrzyska -swojska.Widać jego "wysokąąą kulture". BBB Ty sie nie przejmuj widać,że gość uczony na targach się końskich zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: HEJ ! TY BBB !!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 00:41 Gość portalu: Zenek napisał(a): > BBB gość Ja-Ga zapewne jest z Bodzentyna,bo dobrze zna się na końskich > targach.Toć to kultura świetokrzyska -swojska.Widać jego "wysokąąą kulture". > BBB Ty sie nie przejmuj widać,że gość uczony na targach się końskich zna. Też chyba muszę zaliczyć kilka jarmarków :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Wielce Szanowna Ja_Go! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 00:48 Sięgnąłem do słowników i leksykonów z pragnieniem nauczenia się dobrych manier. Niestety, napotkałem trudność. Racz mi pomóc! Jak myślisz, która forma jest właściwa? Qui Penis Aquam Turbant? Qui penis aquam turbat? Qui penis mihi aqua turbit? Qui penis aquae turbarum? A może wszystkie są niewłaściwe? Jak więc będzie brzmiała właściwa forma? Pozdrawiam :) Z wyrazami najgłębszego uszanowania BBB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Do Nhh IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 01.05.04, 08:23 Czy uważasz, że Pan Włodzimierz Stępień Dyrektor kieleckiego Oddziału Autostrad, przyjaciel najwybitniejszych Regionalnych i Krajowych Osobistości: - zieje nienawiścią do wszystkiego co się rusza i pełza po ziemi? - posiada język rodem z targu końskiego w Skaryszewie? - powinien czytać leksykon i słownik języka polskiego w celu nauczenia się dobrych manier? - powinien schorzenie zwane popierdoleniem leczyć u psychiatry? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś