eko_mama 11.10.09, 10:04 najlepiej małego, rodzinnego, gdzie jest duży kontakt dziecka z nauczycielami, najchętniej z dużym placem zabaw - żeby dziecko mogło się wybiegać, z ciekawą ofertą zajęć, w okolicach janowa, olechowa, nowosolnej... jest takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iki2007 Re: poszukuję przedszkola 11.10.09, 15:37 może tutaj forum.gazeta.pl/forum/w,600,101409142,101409142,poszukuje_przedszkola.html?t=1255268217523 chodziłam z synem na zajęcia dla maluszków, były super Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: poprawny link 11.10.09, 21:03 nie w Nowosolnej, ale blisko- Natolin 50 przedszkole Ekoludek chodzi tam mój synek Odpowiedz Link Zgłoś
eko_mama Re: poprawny link 14.10.09, 14:09 Moniko, odwiedziłam stronę przedszkola ekoludek - wygląda na bardzo fajne przedszkole... napisz swoją opinię... chodzi o podejście do dzieci - szczególenie interesuje mnie podejście do dzieci 3 letnich. Jak wyglądają posiłki? czy często wychodzą na dwór? Odpowiedz Link Zgłoś
mw115 Re: poprawny link 14.10.09, 22:22 mój synek ma też 3 latka najlepiej zadzwoń do przedszkola i dowiesz się wsz. szczegółów, a jeszcze lepiej przyjechać samemu i zobaczyć jeśli chodzi o jedzenie myślę (a mam porównanie) że w Łodzi jest to najlepsza oferta, nie karmią dzieci słodyczami, co dla mnie jest wazne, nie jest to moze jedzenie eko z certyfikatami, ale z tego co ja dostałam info to jaja, mięso jest ze sprawdzonego źródła, nie z marketu, jesli sa ciasta to własnego wyrobu- nie z cukeirni, kisiel- robiony z kompociku, nie z papierka, nie ma sklepowych wędlin, parówek i innych tego typu rzeczy jeśli chodzi o wychodzenie na dwór, to ogród z palcem zabaw (nowiutkim) jest ogromny i sopędzają tam bardzo duzo czasu, również zimą przedszkole jest nowe, super wyposazenie i zabawki/ pomoce montessori nauczycielki fajne, my jesteśmy zadowoleni, cały rok wcześniej synek chodził do klubu malucha Odpowiedz Link Zgłoś
pati_st Re: poszukuję przedszkola 11.10.09, 23:43 zapraszam do punktu przedszkolnego małe fantazje oto link żebyś zobaczyła jak to wygląda. Znajduje się tam również kontakt telefoniczny dla uzyskanie głębszych informacji lodz.szerlok.pl/uslugi/inne/oferta/punkt-przedszkolny-male-fantazje-przy-ul-milionowej-80-w-lodzi_51466c565677777a/ Odpowiedz Link Zgłoś