Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

11.08.11, 11:03
gdzie w Łodzi warto zakupić meble kuchenne, nie muszą być super extra, tylko w miarę porządnie zrobione i trwałe... za zestaw jaki chće kupić w Indeco policzyli 9,5 tys, w innym miejscu z podobnych materiałów wyszło 7... pojadę jeszcze do Ikei, no i zamierzam na górniak - tam 10 lat temu kupowałam obecne.. ale może ktoś z Was przerabiał juz temat?
Obserwuj wątek
    • mamomi Re: Meble kuchenne na wymiar 11.08.11, 14:07
      Polecam wybrać się w niedzielę na giełdę samochodową.Wystawiają się tam producenci mebli z Radomska. Cena bardzo konkurencyjna,wykonanie różne,nie polecę nikogo konkretnego,bo nie pamiętam namiarów do osób,które u mnie zakładały. Indeco jest pośrednikiem,a niestety oni zarabiają najwięcej. Najlepiej właśnie od producentów.
      Pozdrawiam.
    • bursz Re: Meble kuchenne na wymiar 14.08.11, 13:31
      Witam,
      meble szynaka robi firma Kominek przy Zachodniej, mam je, nie chce robić reklamy, ale gość potrafi doradzić, jeśli masz lub nie koncepcję, do tanich nie należą.
      www.szynaka.pl/
      Inne są jeszcze na Brzezińskiej przy Janosika.
      Obserwuj targi (budowlane, są różni wystawcy)
      Myślę, że indeco i na giełdzie nie robią w okleinie drewnianej frontów
      Podobno Ikea ma solidne.
      pozdarwiam,jola
      • zuzamon Re: Meble kuchenne na wymiar 15.08.11, 20:36
        ikea super- kupiliśmy w piątek, w sobote przywieźli, pn i wtorek montaż. Solidnie i tanio. jesteśmy zadowoleni jak na razie.
        • porzeczka1 Re: Meble kuchenne na wymiar 16.08.11, 09:38
          a projekt kuchni robiłaś sama, czy z pracownikiem Ikei? maja oni w ogóle o tym pojęcie? bo ja się obawiam, że u mnie w bloku, gdzie nierówno i trzeba wziąć poprawki na rury i tym podobne, to z kuchnią z ikei może być problem....
    • umeblujlazienke Re: Meble kuchenne na wymiar 22.05.18, 13:33
      Polecam firmę EKO-DREVITAL, robią przede wszystkim kuchnie na wymiar w lakierze. Białe lakierowane szafki wyglądają nowocześnie, elegancko i robią wrażenie większej kuchni niż rzeczywiści. Ich strona to umeblujlazienke.pl/. Mają przystępne ceny i są terminowi. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka