Dodaj do ulubionych

KRAKOW - Spotkanie w czerwcu

IP: *.* 11.03.02, 07:01
Drogie mamy!!!Jak wiele z Was wie w czerwcu przyjezdzam na urlop do Polski. Bardzo bym chciala bysmy w tym czasie urzadzily spotkanie w Krakowie...Aby bylo nas jak najwiecej - chcialabym abysmy juz teraz zaczely omawiac szczegoly spotkania. Moze przyjada tez mamy z innych miast i urzadzimy "zlot w Krakowie"? Czekam na odzew:hello:Suzann
Obserwuj wątek
    • Gość edziecko: suzimuzi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 11.03.02, 07:01
      Mialo byc "drodzy rodzice".. oczywiscie chcialabym aby na spotkaniu byly zarowno emamy jak i etatusiowie.. no i oczywiscie edzieciaczki :)
      • Gość edziecko: Mo Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 23:37
        :hello: Kraków czeka na najazd (he, he) e-rodzin...Nika z e-rodzinką :)
    • Gość edziecko: AnetaDr Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 11.03.02, 09:17
      Suzann!!! Z przyjemnością się z Tobą spotkam. Mam do Krakowa 80 km, więc dojazd nie stanowi żdanego problemu.PozdrawiamAneta
    • Gość edziecko: ulcik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 11.03.02, 12:05
      SUPERRRRRRRRRRRRRR!Jestem z Krakowa jakby coś było potrzeba zoorganizować to się piszęęęęęęę i wykonam w miarę moich możliwości ( oczywiście).pozdrawiam ze słonecznego Krakowa.
      • Gość edziecko: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 11.03.02, 17:38
        Ja też jestem z krakowa.Czekam do czerwca
        • Gość edziecko: Magda72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 07:16
          Witaj!!Przeczytałam Twój post do Suzi, moze miałabyś ochotę spotkać sie wcześniej? Mój synek kończy dziś rok, ja za trzy m-ce osiągnę wiek stateczny, czyli 30!! Ale lubie łazikować i poznawać nowe mamy. Jeśli masz ochotę sie spotkać to mój e-mail kalpa@hoga.pl Cześć!! Magda
      • Gość edziecko: Magda72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 07:10
        Witaj!!Mam na imię Magda i przeczytałam twój post do Suzi. Może byśmy się spotkały wcześniej? Mój synek Mateusz dziś kończy rok, chętnie łazikujemy i zawieramy nowe znajomości. Jeśli miałabyś ochotę modaję mój e-mail kalpa@hoga.pl Cześć!!
      • Gość edziecko: Magda72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 07:18
        Cześć Ulcik!!!Wczoraj dostałam Twój post. Mieszkam w Bieżanowie, ale komunikacja istnieje. Proponuję przyszły tydzień. Koło mnie są dwa ładne parki, ale jeśli chcesz to mogę jechać do Ciebie i gdzieś się wybierzemy z dzieciakami. Podaję mój tel. zadzwoń, jestem wieczorami w domu, albo rano. 657-75-05. Do zobaczyska!!!!!!!
    • Gość edziecko: ATAX Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 12.03.02, 10:20
      Ja mam do Krakowa 100 km ale bardzo chetnie sie wybierzemy na spotkanie. Wobec tego zgłaszam swój akces.ATA
    • Gość edziecko: Bożena Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 12.03.02, 12:37
      Suzann jesteśmy po takim spotkaniu w Warszawie.Można też zorganizować coś w Krakowie. A dlaczego majówki mają być tylko w stolicy? (tu czytać patriotyzm lokalny)My z Marysią piszemy się chętnie na takie spotkanie i dla rodziców z pociechami z nie Krakowa ofiarujemy nocleg, a jak wyprowadzę mamuśkę :)(babcie) to dwie rodzinki zmieszczę się z powodzeniem.Skrzynia ta z Krakowa
      • Gość edziecko: Magda72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 07:19
        Witaj!! Ja też jestem za majówkami w Krakowie!! Mój e-mail kalpa@hoga.pl.Jestem Magda mama Mateusza 1 rok i lubię poznawać nowe mamy. I nie tylko... Cześć.
    • Gość edziecko: Agachod Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 12.03.02, 22:19
      My tez się ogromnie cieszymy na samą myśl o spotkaniu :bounce:Nocleg tez sie u nas znajdzieAga z Wojtusiem :hello:
      • Gość edziecko: 888 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 10:27
        Oh, jak bym chciała spotkać się z Wami...ale nie wiem jak wyrobię z finansami :( z którymi ostatnio krucho! Poza tym martwiłabym się o nocleg...Nie wiem też czy namówiłabym małżonka, chyba przyjechałabym tylko z córą, czy któraś z was też będzie tylko z dzieckiem?A jaki termin?Pozdrawiam Selina
    • Gość edziecko: 123 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 13.03.02, 10:26
      Ja bym STRASZNIE chciala sie spotkac z WAMI! ale mam termin na 8 czerwca. czy nie mozna spotkac sie w lipcu sierpniu?chociaz z drugiej strony nie mam pojecia jak to jest z samopoczuciem po porodzie- po jakim czasie wraca sie do "zycia"...pozdrawiamcleo
    • Gość edziecko: Magda72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 07:05
      Witaj!!!Bardzo chętnie. Podaję e-mail kalpa@hoga.pl Magda 29 synek Mateusz 1 rok.
    • Gość edziecko: Gosia26 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 13:33
      Suzann!!!I ja tesz!!! I ja tesz!!!Tylko zrobcie te impreze blagam w weekend zeby kobieta ze stolycy dotarla do was ;))
    • Gość edziecko: laute Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 13:44
      Ja tez bardzo chetnie sie spotkam. Jestem z Krakowa.laute + Kacper (16m)
      • Gość edziecko: Edyta-C. Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.03.02, 18:33
        Ja też się pisze na spotkanie pa pa.
        • Gość edziecko: ulcik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu -PROPOZYCJA !!! IP: *.* 24.03.02, 19:50
          Może spiszmy ile nas jest do chwili obecnej i skąd jesteśmy a będziemy wiedziały jaki rozmiar przybierze to spotkanie.Ja zaczynam Ulcik- Kraków - mogę przenocować jedną rodzinkę:)
          • Gość edziecko: Reszka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu -PROPOZYCJA !!! IP: *.* 24.03.02, 21:59
            Jeżeli z moją ciążą będzie O.K. to również się piszę. Chętnie przyjmę na kwaterę zamiejscową emamę z dwójką edzieci , na przykład. Plus transport (na razie niepewne)Aha, i mam zamiar zrobić sobie t-shirt z nadrukowanym nickiem, żeby nie trzeba było ślipić po identyfikatorach.
            • Gość edziecko: Ika Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu -PROPOZYCJA !!! IP: *.* 24.03.02, 22:30
              ŚWIETNY POMYSŁ!!!!! Z tymi T-shirtami, oczywiście :) Wrzuć jakieś info, jak, gdzie i za ile, może wszystkie sobie takie zafundujemy...? ;)
          • Gość edziecko: Agachod Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu -PROPOZYCJA !!! IP: *.* 24.03.02, 22:12
            To ja dołączamAgnieszka - Kraków, tez mogę przenocować jedną rodzinkęPapa :hello:
          • Gość edziecko: Katarzyna_K. Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu -PROPOZYCJA !!! IP: *.* 25.03.02, 10:56
            Katarzyna i Róża - Kraków, pozdrowienia :hello:
    • Gość edziecko: ttt Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 14.03.02, 19:29
      Witaj Suzi. :)Jestem z Krakowa i też jestem za spotkaniem im więcej ludzi tym lepiej. :benetton:Pozdrawiamy serdecznieMisiek z Kubusiem (ur. 08.03.2002):bounce:
    • Gość edziecko: Misiek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 09:16
      Hmmm... z Opola do Krakowa jedzie się jakieś 1,5 godzinki. Jeżeli zdrowie dopisze - nawiedzimy Kraków :)
      • Gość edziecko: Agachod Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 09:58
        Witaj Dorkaz autopsji wiem że niestety do Krakowa z Opola jedzie sie 3 godziny - ale to nie problem.Jeżdzimy z naszym dzidziulkiem odkąd skończył tydzień. Bardzo dobrze znosi ta podróż.Mieszkam w Krakowie ale bardzo często bywam w Opolu - tam sa moje korzenie.Bardzo tesknie z tym miastem.Gdzie mieszkacie?Agnieszka z Wojtusiem :hello:
        • Gość edziecko: Misiek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.03.02, 14:16
          Cześć AgaNo z mojej autopsji wynika 1,5 godz (no z dzieckiem będą 2 godziny, bo przecież siusiu trzeba zrobić ) ). Ja mieszkam na wyspie Pasiece. Jak się będziesz wybierała do Opola to daj znać - może się spotkamy?A ja wybieram się do Krakowa w czerwcu (a może i wcześniej :benetton: ).PozdrowionkaDorka
    • Gość edziecko: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 09:51
      Kochana Suzi...i inne emamy... ja juz nie mogę się doczekać czerwca !!!!!!!!!!!!! smile:-)chętnie przyjadę z Brunem (11 m-cy) , tylko problem noclegu jakoś musze rozwiązac...ale jest jeszcze troche czasu, czyż nie...:-)ale będe tak czy inaczejsmile takiej okazji nie przegapiesmilecałuski z zaśnieżonej WarszawyGooh z Brunem
    • Gość edziecko: Silije Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 10:02
      Ja jestem hen hen spod Poznania - ale i tak mam do załatwienia kilka spraw w Krakowie i okolicach. Jedyny feler to taki że w czerwcu się bronię, jeszcze nie wiem kiedy dokładnie. Oczywiście jak planujecie to tylko na weekend!
      • Gość edziecko: kajaczek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu- IP: *.* 15.03.02, 15:40
        Witam krakowianki i wszystkie pozostałe mamy!Ja tak jak Anka(Silije)jestem spod Poznania ale tak uwielbiam Kraków,że może uda mi się namówić nieślubnego byśmy wykorzystali okazję odwiedzenia tego pięknego miasta.Widziałam,że dziewczyny są chętne zaoferować nocleg-chętnie skorzystam o ile będzie nam pasował ten czerwcowy termin.Pozdrawiam.
    • Gość edziecko: Agnieszek Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 10:55
      I ja jestem z Krakowa i piszę się na wspólne spotkanie :) Agnieszek mama 4.5 letniej Justynki i rocznego Jeremiaszka.
      • Gość edziecko: stynka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 05.04.02, 09:56
        Milczeliśmy do tej pory w kwestii spotkania, ale od samego początku jesteśmy wszystkimi łapkami za!A do Agnieszek mamy taką cichutką prośbę... to wyślemy jej mejlika :)Pa pa! Do zobaczenia za kilkadziesiąt dni!stynka i Jachutek
    • Gość edziecko: PAULA Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 11:50
      hurrrrra!!!!!Ja też się piszę. Do Krakowa mam 40 km i z miłą chęcią zapakuję Zuziaczka do samochodu i przyjadę.Ale będzie fajowo,już się nie mogę doczekać wszak moja Zuzia to będzie już duża panna(5 m-cy będzie miała).Nie wiem kto zajmie się organizacją ale dajcie znac na priva to coś ustalimy.Pozdrawiam paula
      • Gość edziecko: akasia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.03.02, 23:09
        Mieszkam w Krakowie i z przyjemnością bym się z Wami spotkała. Z tego co widzę zanosi się na niezły zjazd. Zastanawiam się gdzie zostanie wybrane miejsce spotkania, aby pomieściło wszystkie chętne osoby.
    • Gość edziecko: Ika Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 16.03.02, 00:58
      Super pomysł! W Warszawie takie spotkanko wyszło świetnie, teraz kolej na nasz Kraków :) Też się piszemy! Oskarek będzie miał w czerwcu pół roczku! :)Jak na razie wygląda na to, że będzie nas więcej niż w Wawce :)Ika & Oskarek
    • Gość edziecko: Kaya Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG IP: *.* 16.03.02, 10:54
      Ten post głównie kierowany do krakowianek :)Otóż czas pomyśleć o jakimś noclegu dla naszych kochanych przyjezdnych emam! Ja niestety nie mam narazie pomysłu, dlatego piszę do Was kochane: rozejrzyjcie się troszkę i pomyślcie, gdzie mogłoby przenocować kilka (kilkanaście?) osóbek z dziećmi, tak aby było tanio i w miarę przyzwoicie. Jeśli chodzi o transport to zobowiązuję się wozić mamusie gdzie sobie tylko zażyczą :lol:Ale będzie fajnie :bounce: już nie mogę się doczekać :)Pozdrawiam Kaya z Kayem :hello:
      • Gość edziecko: Kaya Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG- i nic :((( IP: *.* 18.03.02, 11:06
        Nie ma odzewu... szkoda, ale ja nie spocznę ! Postanowiłam, że wyprowadzę na weekend mojego męża i jedną mamę z dzieckiem zabieram do siebie :)))pozdrawiam kaya z kayem :hello:
        • Gość edziecko: Bożena Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG-:))) IP: *.* 18.03.02, 15:57
          Kaya, ale jesteś niecierpliwa :fou:Ja skrzynia we wcześniejszym poście zaproponowałam nocleg dla jednej lub dwóch rodzinek (muszę tylko wyprowadzić babcie z domu). Spróbuje też zorganizować jakiś transport - zobaczymy.Nie mam czasu na okrągło w pracy obserwować co się dzieje na forum. Do czerwca jeszcze sporo czasu, ale jestem zdania, że trzeba bedzie wkrótce ustalić dokładny termin, aby wszyscy zainteresowani mogli albo się dostosować albo skorygować nasze ustalenia. I później jak to robiła Stynka dzień po dniu, aktualizować wspólne ustalenia, listę chętnych, kto u kogo nocuje itp.Stynka - prawa autorskie oczywiście są Twoje.Prosimy o autoryzacje i być może w miarę możliwości pomoc.Całuski dla wszystkich mam, mamusiek, pociech no i tatusiów :lol:
          • Gość edziecko: halina Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG-:))) IP: *.* 18.03.02, 18:02
            Ja rodzinki nie zakwateruje,ale rozkladana sofa moge sluzyc. Ew. jakby byli chetni, to dziecinnym lozeczkiem ze szczebelkami tez, ktore sluzy u nas za podkladke pod przewijak :)
          • Gość edziecko: Ika Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG-:))) IP: *.* 18.03.02, 23:03
            Ja niesiety raczej nie upchnę nikogo w naszej kawalerce :( Ale dysponuję autkiem, jakby co :)
          • Gość edziecko: Kaya Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG-:))) IP: *.* 19.03.02, 12:33
            Oczywiście mój wcześniejszy post nie miał na celu ponaglenia nikogo, a jedynie był dziełem mojej dziecinnej niecierpliwości (spowodowanej wielką radością ze spotkania)(skrzynia dzięki za :fou: )pozdrawiam kaya z kayem :hello:
          • Gość edziecko: iwonaw Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu - ORGANIZUJEMY NOCLEG-do Bozenki IP: *.* 25.04.02, 11:59
            Bożenko,Bardzo bym chciała przyjechać do Krakowa z Katią. Dziewczynki miałyby okazję się poznać. Gdybym się zdecydowała czy przygarnełabyś nas pod Twoje skrzydła ? W Krakowie tylko Ciebie znam.Jeszcze nie jestem zdecydowana. Przeraża mnie ta podróż pociągiem.Czekam Iwona, mama Katii
    • Gość edziecko: Katarzyna_K. Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 16.03.02, 17:05
      Cześć dziewczyny. Moja rodzinka pisze się również. Niestety ze względu na nasze warunki mieszkaniowe nie możemy nikogo przenocować, nie mamy również samochodu, więc nie możemy nikogo niestety wozić. Ale jeżeli moglibyśmy w jakiś inny sposób pomoc to jesteśmy chętni. Jeśli chodzi o miejsce spotkania to może piękny krakowski rynek? Serdeczne pozdrowienia i do zobaczenia! Ojej już się nie mogę doczekać!!! :hello:
    • Gość edziecko: iberia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 16.03.02, 21:53
      czescsmiledawno tu nie zagladalam ale kiedy Ika powiedzila, ze w czerwcu ma sie odbys spotkanie to juz jestem znowu i bardzo chetnie dolacze do was razem z Kubkiemsmile.a czerwiec to juz 7 msc,ehh bedzie wielkismileiza
    • Gość edziecko: giera Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.03.02, 12:18
      WitajcieBardzo chętnie spotkałabym się z Suz i jej rodzina oraz resztą kobitek ale.. ze Szczecina to kilkanaście godzin pociągiem, niestety nie przyjedziemy . Ale bedziemy kibicowac i zazdraszczać. Pozdrófki GIERA
    • Gość edziecko: agis Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.03.02, 23:36
      nareszcie komputer naprawiony i moge po prawie dwoch tygodniach tu zajrzec! ja z kubusiem bardzo chetnie, chociaz to czas moich egzaminow (jak dotrwamsmile ale co tam! kuba bedzie mial 9 miesiecysmile z wieliczki dojedziemy szybciutko. noclegu niestety nie zaproponuje, bo nie mieszkamy u siebie a mamy tylko jeden nieduzy pokoik, samochodu niestety tez nie posiadamysad moglabym zaproponowac jedynie kopalnie, ale z wozkami tam nie zjedziemy...:)
    • Gość edziecko: bunia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.03.02, 23:53
      Hmmmmm, albo nieuważnie czytałam albo nie ma wzmianki w jaki terminie. Napiszcie, bo my z chęcią przyjedziemy, ale nie wiemy kiedy ten zlot...Buziaczki- buniaczki
    • Gość edziecko: suzimuzi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 07:17
      Hej Wam!Strasznie sie ciesze ze jest taki duzy odzew i ze tyle nas bedzie :)Jesli nie macie nic przeciwko temu, to po najblizszym weekendzie podam propozycje terminow, zrobimy glosowanie i zobaczymy ktory komu bardziej odpowiada.Potem zaczniemy budowac liste osob.Mysle ze skoro bedzie noclego to "bawic sie" bedziemy cala sobote i niedziele. Trzeba by wiec zorganizowac program kulturalny.A moze jakies firmy zainteresowane reklama dzieci o tym zawiadomic i urzadza nam wspaniala zabawe z atrakcjami dla dzieci? :):hello:Suzann
      • Gość edziecko: ulcik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 07:22
        Hej Uważam że to super pomysł jeśli chodiz o ten" sponsoring" trzeba to przemyśleć moze Anikino - Centrum Zabaw Dziecięcych na to pójdzie albo Aquapark?????Ja mogę przenocować u siebie 1 rodzinkę !!!! Mieszkam w samym centrum :))) i nie muszę eksmitować nikogo z mojej rodziny bo mieszkam w dużym domu :)))Czekam na dalsze info ale jakby co podpisuje sie rękami i nogami od wszystkim ulcik
      • Gość edziecko: mwegner Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 19.03.02, 11:01
        My też się postaramy być. Chętnie bym Was wszytskich obejrzała :)Magda
        • Gość edziecko: ulcik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.03.02, 06:38
          Mnie odpowiada ten termin a jak reszcie?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka