matylda.fm 30.01.12, 21:43 Chce sprzedać parasolkę maclaren. Allegro z wysyłką odpada. Czy ktoś wstawiał używany wózek do komisu? Jakie są warunki? Który komis polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewarys7774 Re: komis z wózkami 31.01.12, 18:05 Witaj, Dużym zainteresowaniem cieszy się komis BUBU ul. Obywatelska. Pani oprócz komisu prowadzi sprzedaż ubranek, zabawek, butów. Nie wiem jaką prowizję Pani sobie liczy, ale jest to konkretna osoba. A nie myślałaś o wystawieniu na tablica. pl - ogłoszenia są bezpłatne możesz dodać zdjęcie i ustalić tylko odbiór osobisty. My sprzedawaliśmy przez tę stronę i było wielu zainteresowanych. Myślę, że możesz sprzedać tak za korzystniejszą kwotę. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.fm Re: komis z wózkami 01.02.12, 19:06 Wystawiłam na razie na tablica.pl. Może się uda bez komisu Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: komis z wózkami 01.02.12, 09:53 Wiem że jest komis na Gdyńskiej - przy Pojezierskiej koło Klonowej, podobno fajny, ale nigdy tam nie byłam. Nazywa się chyba Urwis. Tablica.pl to też dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alimama1 Re: komis z wózkami 01.02.12, 17:03 Fajny sklep z art dzieciowymi plus komis z wózkami jest na Limanowskiego (przy skrzyżowaniu chyba z Hipoteczną). Po drugiej stronie ulicy jest fajny sklepik z odzieżą używaną i zabawkami, akcesoriami dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś