Dodaj do ulubionych

pediatra chojny / ruda

05.01.13, 21:12
szukam dobrego pediatry w tych okolicach. Przychodnia Chojny doprowadza mnie do obłędu od 3 lat (pomijając czasy kiedy to ja byłam dzieckiem, wtedy było równie źle jak teraz, może przez ten sam skład...). Szukam poradni z kontraktem NFZ, w sumie czegokolwiek lepszego. Nie wiem gdzie czego szukać. Podpowiedzcie czy gdzieś w okolicy oś takiego znacie.
Obserwuj wątek
    • toja-321 Re: pediatra chojny / ruda 14.01.13, 21:35
      Witam, podbijam wątek gdyż pilnie potrzebuję zapisać do jakiegoś lekarza 4 latkę (przeprowadziliśmy sie niedawno z retkini), a niedługo również urodzi się nasza druga córeczka. Najbliżej mamy na Rzgowska jednak sadzac z opinii przedmówcy nie warto... pozdrawiamsmile
      • madzia_ldz Re: pediatra chojny / ruda 15.01.13, 07:22
        jest tam tylko jedna dobra lekarka, ale niestety przyjmuje w bardzo okrojonych godzinach i umówienie się do niej to w konsekwencji warowanie od 7:00 przy drzwiach rejestracji po 15 min później jest już po zawodach uncertain To jest dopiero chore...
        Ale wiedzę, że bez odzewu bo wszyscy zdają się na tą nieszczęsną przychodnię.
      • happybogna Re: pediatra chojny / ruda 13.02.13, 10:34
        Chodzę z dziećmi do przychodni w Matce Polce, jestem zadowolona, oczywiście jak wszędzie dodzwonic sie nie mozna rano więc trzeba osobiście najlepiej w rejestracji sie pojawić, jest tam wielu pacjentów bo dzieci przyjmuja te same lekarki co dorosłych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka