nina99991 21.09.06, 16:10 Bardzo prosze o opinie i komentarze jaki jest dr Włodarczyk z CZMP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: Dr Włodarczyk-opinie 21.09.06, 17:18 Jeśli chodzi o dr Włodarczyka z Ginekologii Operacyjnej, lekko zgarbionego, to nie mam miłych wspomnień. Leżałam na tym oddziale, kierownikiem oddziału (dawnym ordynatorem był dr Szyłło -rewelacyny człowiek i lekarz)a dr Włodarczyk był jego zastępcą. Mogło się to pozmieniać bo było to z 2-3 lata temu. Dr W zapamiętałam jako gburowatego, zarozumiałego i chamskiego w stosunku do pacjentek. Ale później wiele o nim czytałam na forach i jego prywatne pacjentki bardzo go chwaliły (prywatne przyjmuje gdzieś na Widzewie) Odpowiedz Link Zgłoś
nina99991 Re: Dr Włodarczyk-opinie 21.09.06, 22:20 Dlaczego? Jakies konkretne powody? Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: Dr Włodarczyk-opinie 22.09.06, 22:29 ja byłam u niego na swojej pierwszej wizycie u ginekologa, i bardzo milo mnie potraktował, i nawet byłam z niego zadowoliona, i raczej większych zastrzeżeń nie mam, ale potem przestałam do niego chodzić bo ciągle go nie było w gabinecie, widocznie siedzial na oddziale, później zmieniłam lekarza i okazało się ,że pan Włodarczyk przepisał mi leki których nie powinnam brać... ale to taki szczegół... Odpowiedz Link Zgłoś