marzena121 23.04.03, 14:32 Dziewczyny, Od połowy czerwca wracam do pracy. Będę (niestety) musiała zostawić niespełna 7 miesięczną córeczkę. Poszukuję dobrej niani. Najlepiej z Widzewa. Może znacie kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniab3 Re: dobra niania poszukiwana 24.04.03, 21:03 Znam dobrą opiekunkę doswiadczoną i kompetentną.Jeśli chcesz więcej informacji pisz na gonia_b@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: dobra niania poszukiwana 25.04.03, 13:56 Witaj ! Nie wiem, czy czytałaś mojego wiadomośc z 14. marca. Naprawdę fajna kobitka, pracuje tylko do końca miesięca u Stasia, którym opiekowała się odkąd skończył pół roku. Ponieważ nie uzgodniłam z nią czy mogę podac tak na ogólnym forum jej telefon, a i z powodu mojego wyjazdu nie będę tu zaglądać przez jakiś czas, podaje Ci moje telefony - powiem co wiem o tej Pani i podam Ci ewentualnie namiary. Z czystym sumieniem polecam - Pani mieszka na Widzewie Wschodzie. Pozdrawiam Aśka. 605 27 47 27 670 83 23 Odpowiedz Link Zgłoś
marzena121 Re: dobra niania poszukiwana 26.04.03, 12:54 Dziewczyny, Pewnie chcecie polecić mi Panią Jadzię? Jeśli tak to Pani Jadzia już ma pracę. Może znacie jeszcze kogoś? marzena Odpowiedz Link Zgłoś
paulkag Re: dobra niania poszukiwana 28.04.03, 07:54 witam! No właśnie Pani JADZIA JUŻ MA PRACĘ (((( i to wcale nie u nas, buuuuuuuuu Asiu! Niestety nie wybrała nas(( Odpowiedz Link Zgłoś