stephanie22 24.02.07, 21:21 Witajcie, czy ktoś posiada namiary na pediatrę dr Andrzeja Sagana. Pracuje w szpitalu Rydygiera. Czy przyjeżdża na prywatne wizyty do domu lub przyjmuje gdzieś w poradni. Dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta333 Re: Pediatra dr SAGAN... 25.02.07, 09:59 Dr Sagan przyjeżdza na wizyty domowe, a w pilnych przypadkach zaprasza do siebie na dyżur w Rydygierze. Numer kom mogę podać na priv - jeśli nadal potrzebujesz. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie22 Re: Pediatra dr SAGAN... 25.02.07, 22:30 Poproszę o tel.kom. na adres xmonix@poczta.onet.pl A wiesz może ile kosztuje wizyta domowa? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_jar Re: Pediatra dr SAGAN... 28.02.19, 09:09 Witam, bardzo proszę o nr telefonu do dr Sagana, mój adres mailowy ewelina.jargilo@gmail.com Od jakiegoś czasu próbuję bezskutecznie się z nim skontaktować - może mam złe namiary. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś