Dodaj do ulubionych

prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje opini

18.07.07, 23:08
Syn na problemy z migdałkami i mam zamiar udac sie do tego lekarza, tylko nie
wiem czy na pewno jest dobry a poza tym jakie warunki panuja w MP na
dzieciecej laryngologi.Moze ktoś coś mi wiecej podpowie.Sy jest silnym alergikiem.
Obserwuj wątek
    • dzidek33 Re: prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje op 19.07.07, 07:48
      Witaj
      Ja byłam u profesora Makowskiego na konsultacji. Zrobił na mnie bardzo dobre
      wrażenie. Mój syn jest bardzo silnym alergikiem i astmatykiem, inni lekarze
      bezwarunkowo radzili wycięcie wszystkich migdałków. Prof. Makowski wszystko mi
      dokładnie wytłumaczył, pokazał, uspokoił. Na razie nie zdecydował o zabiegu bo
      uznał że taka interwencja może poczekać, ze mój syn ma jeszcze czas. Czy to była
      dobra decyzja? z mojego punktu widzenia tak. A co do warunków w MP to niestety
      nie potrafię tego ocenić osobiście, ale syn koleżanki miał tam zabieg i wszystko
      było OK.
      Pozdrawiam
      • marki0 Re: prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje op 19.07.07, 12:30
        No własnie moj tez jest astmatykiem, ma teraz 6 latek.A ile ma Pani dzieciatko i
        czy mogła bym dostać jakieś namiary gdzie przyjmuje bo zgubiłam kartke i ile
        kosztuje wizyta?
        Ja do tej pory miałam radzone usunac a przez innych nie usuwać i juz nie wiem
        kogo słuchać a generalnie w okresie pylenia jest u syna potworne zostrzenie i
        generalnie migdały sa tak potwornie duże ze zawalają caaałe grdziołko, chrapie,
        moczy sie w nocy, generalnie nie jest za ciekawiu, ale zawsze jak robi sie
        zimno, zima, jesień jest lepiej, zatem dlatego sie wacham z ta decyzja.
        • 2razy_mama Re: prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje op 25.07.07, 21:31
          Syn miał usuwany migdał na odziale prof. Makowskiego rok temu. Prof. fajny,
          miły, otwarty. Oddział taki sobie... Spałam z dzieckiem (płaciłam za łóżko)i to
          wszystko. Nie ma nawet łazienki dla mam (wszystkie są pootwierane, ciężko o
          chwilę na prysznic bo ciągle ktoś wchodzi)! 3 migdał usunęli dobrze, bez
          komplikacji. Jest tylko problem ze szpitalem. Przyjmują na jakieś zabiegi? A
          strajk? A stan likwidacji? Mam wizytę kontrolną w poradni wyznaczoną na 21
          sierpnia, ale czy dziecko przyjmą? Nie ma pojęcia...
    • renka66 Re: prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje op 31.08.07, 12:12
      czy możecie podać namiary na tego profesora. Czy przyjmuje gdzieś prywatnie czy
      tylko w CZMP. Bede wdzieczna
      Pozdrawiam
      • 71gosik Re: prof Makowski laryngolog z CZMP-potrzebuje op 31.08.07, 12:45
        nie wiem czy w CZMP, ale prywatnie to na Kopernika 38, poszukaj w wyszukiwarce,
        są namiary
        Małgorzata
        • 71gosik namiar 31.08.07, 12:48
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=600&w=60735314&a=61151168
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka