maluszek1973 19.08.07, 10:20 Drogie mamy pomóżcie, szukam sportowych zajęć dla chłopców typu piłka nożna,nauka pływania. Dobrze by było żeby były gdzieś niezbyt daleko,mieszkam na Widzewie. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawlodarczyk1 Re: Zaj ęcia dla chłopców 19.08.07, 18:34 Zal;eży, w jakim wieku chłopiec. Wiem, że na Widzewie jest szkółka piłkarska chyba od 6-7 lat. Na basenie "Wodny raj" na Teofilowie jest szkółka pływania dla dzieci, chyba też od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1973 Re: Zaj ęcia dla chłopców 19.08.07, 20:39 No tak zapomniałam dodać,ze synek ma 6lat,interesuje mnie ta szkółka piłkarska,ale gdize to dokładnie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: Zaj ęcia dla chłopców 20.08.07, 10:38 Nie wiem dokładnie gdzie, ale na pewno gdzieś przy stadionie Mój brat długo trenował na Widzewie i czasem widywałam takich chłopców maszerujących na trening Popytaj na stadionie, na pewno ktoś ci podpowie, gdzie dokładnie szukać A może na ich stronie www coś będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek1973 Re: Zaj ęcia dla chłopców 20.08.07, 15:51 Wielkie dzięki za pomoc,mam nadzieję,że znajdę. Pozdrawiam Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś