annubis74 18.01.08, 12:33 Chciałabym rodzić w madurowiczu - termin mam na koniec czerwca ale ostatnio słyszałam że planowany jest tam remont; wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko12345 Re: remont w madurowiczu? 18.01.08, 13:10 Nic na ten temat nie wiem i trochę się przestraszyłam - mam termin na początek maja... To już sezon remontowy... (( Mam nadzieję, że to jednak nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
987ania Re: remont w madurowiczu? 18.01.08, 14:47 Może zamiast remontu, może zaczęliby sprzątać a nie żeby koty z kurzu po podłodze latały i na zakrwawionych materacach trzeba było leżeć. Niestety od samego remontu czyściej się nie robi. Może tez uda się wyremontować podejście do pacjentek u lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka91 Re: remont w madurowiczu? 18.01.08, 15:12 może to nie remont tylko jakieś prace wymagane przez sanepid, w ubiegłym roku tez tak było gdzieś na początku lipca trwało chyba 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: remont w madurowiczu? 18.01.08, 15:34 może masz rację wydaje mi sie że oddział położniczy w tym szpitalu był niedawno remontowany. Ja słyszałam o remoncie oddziału dla niemowląt(?),gdzie będą przenoszone dzieci z korczaka. Moja teściowa słyszała coś takiego w wiadomosciach łódzkich tylko, że piąte przez dziesiąte więc dokładnie też nie wie o co chodziło, ale zasiała we mnie pewien niepokój Odpowiedz Link Zgłoś
atena76t Re: remont w madurowiczu? 22.01.08, 17:54 beda drobne prace, ktore sa zwiazane z przenoszeniem dzieci z Korczaka Odpowiedz Link Zgłoś