Dodaj do ulubionych

dr Łukaszyk-Wojciechowska

25.02.08, 13:07
Czy Pani dr ma u siebie w gabinecie usg? Chce koniecznie zmienic
lekarza - chodzi mi o cytologię i usg dopochwowe.
Obserwuj wątek
    • dzieciuszek Re: dr Łukaszyk-Wojciechowska 25.02.08, 21:57
      Witaj,
      ja ciut nie na temat - ponieważ nie wiem czy dr Ł-W ma aparat USG, ale to tylko dlatego, że nie dane mi było zobaczyć jej gabinetu od wewnątrz (natomaist bardzo dobrze obejrzałam poczekalnię). Niestety, pomimo wielu pozytywnych opinii, jakie o niej czytałam w necie, ja mam o niej nienajlepsze zdanie, które powstało po tym, jak dwukrotnie (!) umówiłam się na wizytę, pojechałam, odczekałam za pierwszym razem ponad dwie godziny (ciągle mówiła - jeszcze tylko ta pani wejdzie - proszę poczekać, potem jeszcze "tylko ta pani")a w rezultacie niestety nie zostałam przyjęta, ponieważ szanowna pani dr nie raczyła sobie mnie zapisać. Za drugim razem moja cierpliwość nie była tak duża i po tym, jak kazała mi poczekać aż inna pani wejdzie przede mną (pomimo, że nadeszła "moja" godzina) po prostu wyszłam i więcej nie wróciłam. Stwierdziłam, że z tak niezorganizowanym, chaotycznym i w sumie lekceważącym pacjentki lekarzem to ja nie chcę mojej ciąży przechodzić, ponieważ może "zapomnieć" o zleceniu istotnych badań bądź przepisaniu ważnych leków.

Zmieniłam lekarza na dr Karowicz-Bilińską i jestem zachwycona.

Co do usg - wiem natomiast, że takowy posiada dr Baś-Budecka w gabinecie na Wigury. Też polecam.

Pozdrawiam.
      • aggata78 Re: dr Łukaszyk-Wojciechowska 26.02.08, 11:03
        nie, nie ma usg ale ma sie to zmienc bo wlasnie remontuje czesc domu
        w ktorej ma byc nowy gabinet i wlasnie usg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka