izek26 04.03.08, 19:31 szukam kontaktu do prof.Malinowskiego z ICZMP,lub namiary na prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
71gosik Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 08:22 to znałazłam w necie, sama nie korzystałam, za to znajoma pare lat temu tak i ma zdrowe dziecko: www.rynekmedyczny.pl/pl/lodz/sczanieckiej/ZOZ/1676273,,/prywatna_przychodnia_ginekologiczno_poloznicza_gynemed?all=true#komentarzelub www.znanylekarz.pl/lekarz-2674-prywatna-przychodnia-ginekologiczno-poloznicza-malinowski-andrzej.php Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 10:46 Prywatny Gabinet ul. Wólczańska 155; telefon na komórkę do pani, która zapisuje na wizyty 509 106 005. Odpowiedz Link Zgłoś
anet2077 Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 14:55 zemnie zdarł jak tylko mógl to było 8lat temu ale mam ślicznego synka Odpowiedz Link Zgłoś
lukasia1 Re: prof.Malinowski ICZMP 06.03.08, 11:23 Przepraszam, oczywiście pomyliłam nazwiska. To namiary na prof. Makowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 13:00 Izek - nie wiem jaki masz problem zdrowotny, ale prof. Malinowskiego zdecydowanie nie polecam. Metoda szczepień lifocytami męża jest nie do końca potwierdzona. Wiem, że zgłaszają się też do niego pacjentki z nietrzymaniem moczu. Na początku pacjentki płaciły za taśmę, którą operacyjnie sie zakłada, aby wyleczyć ten problem. W Madurowiczu robią to bezpłatnie. Ma zbyt szerokie spektrum zainteresowań, by w którejś z tych metod był skuteczny. Liczba wizyt u niego ciągnie się bardzo długo i sporo kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anet2077 Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 14:51 dziewczyny powidzcie ile bierze malinowski za wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
izek26 Re: prof.Malinowski ICZMP 05.03.08, 21:04 dziękuje wam dziewczyny za namiary tak naprawde to nie ja potrzebuje tylko moja cioteczka,ma 39lat i wiem tylko tyle że mam mieć na cos operację(nie pytałam o szczegóły,a że ja jestem z Łodzi to poproszono mnie o kontakt do dra)jeśli chodzi o finanse to spoko cioteczka liczy się z Dużymi wydatkami ale jeśli naprawde nie polecacie to moze ja jej powiem żeby do kogoś innego poszła(na pewno nie chodzi o nic związanego z dzieckiem) Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: prof.Malinowski ICZMP 06.03.08, 08:52 wiem, że do prof. Krasomskiego wiele kobiet z "babskimi" problemami się udaje, kobieta z rodziny trafiła na zabieg do CZMP (mięsniaki) i operował Krasomski i babki ja pytały jak to zrobiła, a ona po prostu ze skierowaniem się stawiła (nie jest z Łodzi); mnie sie Malinowski zawsze kojarzyl z leczeniem niepłodnosci, ale moge nie miec pelnej wiedzy Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: prof.Malinowski ICZMP 06.03.08, 09:12 Przypuszczam, że może chodzić o problem z nietrzymaniem. Poradnia przy Madurowiczu zapisuje pacjentki bez skierowania na hasło STOKROTKA, aby nikt nie czuł się skrępowany ta dolegliwością. Opłat za operację nie pobierają żadnych. Moja mama od czterech lat jest najszczęśliwsza pod słońcem, bo od czasu moich narodzin miała ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
izek26 Re: prof.Malinowski ICZMP 06.03.08, 11:48 juz wiem,chodzi o mięśniaki czyli co dziewczyny lepiej Krasomski? Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: prof.Malinowski ICZMP 06.03.08, 12:04 w Centrum na pewno jest wielu świetnych specjalistów, niestety nie mam rozeznania, tylko o nim słyszałam, że operował ciotkę męża; jak leżałam na patologii ciąży to go widziałam, co zarządził nikt nie podważal (był ordynatorem), było to nawet paralizujące dla decyzji innych lekarzy; jego pacjentki nie narzekały, to było 3 lata temu Mozna zadzwonic do rejestracji i podpytac, kto dobrze operuje i wtedy podjac decyzję, no i oczywiscie pytac wsrod znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś