agaks5 13.11.08, 11:34 Nie mam szczęścia do ginekologów. Sporadycznie zaglądam do różnych gin i jak dotąd nie trafiłam na swego. Dobry, w moim rozumieniu, to: delikatny, miły, profesjonalny, nie naciągacz, nie faszeruje nadmiarem badań, ani farmaceutykami. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia-1976 Re: Dobry gin. z CZMP 13.11.08, 11:41 Witam Możesz spróbować u dr Krekory. Przyjmuje prywatnie na Matejki. Na pewno jest dobrym specjalista, miłym, facetem. leki tez przepisuje jak naprawdę trzeba. Jeśli zas chodzi o naciągacza to "lubi" on kasę. Choć mi zdarzyło sie, że policzył mniej niz trzeba było. Jednak do tanich nie należy, ale coś za coś. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Dobry gin. z CZMP 14.11.08, 18:37 Mariusz Grzesiak (prywatnie Salve i chyba Diason) Michał Krekora Adam Bielak Wszyscy trzej są z kliniki medycyny matczyno-płodowej ICZMP, tam rodziłam i z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
monilen Re: Dobry gin. z CZMP 15.11.08, 17:13 Polecam całą trójkę.Bielak był moim lekarzem prowadzącym w ciąży a Grzesiak robił usg,Krekora zajmował się mną w szpitalu.Wszyscy super. Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Re: Dobry gin. z CZMP 21.11.08, 09:23 Polecam dr.Podciechowskiego. Tez matczyno-plodowa. Jest zastepca kierownika a poza tym szalenie cieply czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
izulka1977 Re: Dobry gin. z CZMP 26.11.08, 15:18 Witam. Czy któraś z was wie coś o doktorze Jacku Błaszczyku? Podobno pracuje w matce polce. Odpowiedz Link Zgłoś