marios12 21.11.09, 09:45 Czy ktoś ma tam dziecko? Przeprowadzamy się w przyszłym roku w te okolice, syn akurat pójdzie do pierwszej klasy. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tej szkoły? Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayo23 Re: Szkoła w Modlnicy 24.11.09, 09:54 Wiem, że szkoła ma duże dofinansowania, ostatnio powstało tam piekne boisko, słyszę o różnych akcjach dla dzieci z gminy,ksiądz gorąco namawia do zapisywania się.. ale sama wożę dziecko do Krakowa, jak większość nowo przybyłych w te okolice Odpowiedz Link Zgłoś
marios12 Re: Szkoła w Modlnicy 24.11.09, 11:27 Bardzo dziękuję za odpowiedź, straciłam już nadzieję... Czy możesz napisać ile czasu zajmuje Ci dojazd rano i po południu? A z przedszkolem masz doświadczenia? Dzięki za odzew, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mayo23 Re: Szkoła w Modlnicy 25.11.09, 10:58 Mam dziecko w przedszkolu i w szkole, przywożę ich i odbieram razem. Jeszcze rok temu dojazd nam zajmował 15 min, ale teraz przy budowie nowej drogi wyjezdżamy pół godziny wcześniej, powrót ok. 20 min do pół godziny, bo często są korki przy wiadukcie. W sumie to nie jest źle z dojazdami, ale o komunikacji podmiejskiej nie ma mowy i trzeba być zdanym na własny środek transportu. Szkoły gminne mają podobno gimbusa, ale jeszzce nigdy go nie widziałam, przynajmniej w naszej okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
marios12 Re: Szkoła w Modlnicy 26.11.09, 09:51 Dziekuje za odpowiedz. Pojade w najblizszym czasie do szkoly w Modlnicy w rannych godzinach i sie poprzygladam. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
daanju2 Re: Szkoła w Modlnicy 12.12.09, 15:33 Witam. Od ponad roku mieszkam w Modlnicy i również miałam dylemat czy przepisać dzieci do wiejskiej szkoły. Zdecydowalam się ze wzgledu na dojazdy i jestem BARDZO zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: Szkoła w Modlnicy 24.06.10, 17:49 Podciągam wątek. Może ktoś jeszcze posyła tam dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
negs Re: Szkoła w Modlnicy 29.04.19, 13:21 Witam, czy ktos tam jeszcze posyla dzieci? Slyszalam nie najlepsze opinie..ze szkola sie nie rozwija, ze nie maja zielonych szkol, ze male klasy. Rodzice niektorzy posylaja dzieci do Rzaski. Czy to wszystko prawda? Przeprowadzamy sie tam i nie wiem co robic...dajcie znac. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś