mkatarynka.edziecko 11.02.04, 13:09 Czy mogłybyście mi polecić jakiegoś pediatrę, który przyjedzie na wizytę domową? Młody chyba zapada na zapalenie oskrzeli a ja nie moge wyjść z nim z domu bo nie mam z kim zostawić małej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coppola1 polecam! 11.02.04, 13:42 dr Krzysztofa Strózika - jest kompetentny, robi najpierw wywiad telefoniczny. Za wizytę bierze 70 zł. Jeśli jesteś zainteresowana namiarami - napisz na kroz@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ppjw Re: pilnie poszukuję pediatry na wizytę domową 11.02.04, 14:22 cześć, mogę Ci polecić moją lekarkę, która "prowadzi" Jacka od urodzenia ( to prawie trzy lata ). Nie wiem, czy chciałaby, żeby podawać jej namiary w internecie, więc jeśli chcesz - to napisz na adres: ppjw@interia.pl - podam Ci dane. Mnie wizyta kosztuje 50 zł. i myślę, że wszyscy tyle płacą ( nie jestem pewna ze wględu na "upusty", które czasami dostajemy pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
mkatarynka.edziecko Re: pilnie poszukuję pediatry na wizytę domową 11.02.04, 20:17 Dzięki wielkie, dziewczyny. Młody ma zapalenie migdałków więc nie ma strachu. Kontakty zachowam sobie także na przyszłość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś