lajkonik77 06.11.10, 13:47 Proszę o opinię na temat jakości tych bucików. Cena ich jest dobra, ale czy warto je kupić? Dziecko ma koślawe kolanka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alliiaa Re: Buty ani-but 08.11.10, 10:56 córka miała 2 lata temu zimowe kozaczki i byłam z nich bardzo zadowolona, jednak nosiła jako zwykłe obuwie, jak się sprawdza jako profilaktyczne nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Buty ani-but 11.11.10, 22:23 Moje dzieciaki się wychowały w tych butach - są świetne, dobrze wyprofilowane i nie do zdarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.kielbasa Re: Buty ani-but 28.04.11, 10:34 zgadzam sie w pełni z tobą: świetna jakość, przystępna cena! Odpowiedz Link Zgłoś
astrea821 Re: Buty ani-but 04.07.11, 16:06 Czy w Krakowie można kupić gdzieś te buty? Odpowiedz Link Zgłoś
lajkonik77 Re: Buty ani-but 13.07.11, 15:25 Nam, ortopeda powiedział,że na Długiej. Niestety nie wiem dokładnie w którym sklepie. Można spróbować odwiedzić sklepy obuwnicze na Długiej. Odpowiedz Link Zgłoś
maka2003 Re: Buty ani-but 14.07.11, 09:47 ja kupuję w sklepie mikuś na Torfowej (Ruczaj) - przemiła obsługa , wielki wybór butów !! www.obuwiedzieciece.net.pl/ pozdrawiam, marta Odpowiedz Link Zgłoś
palmtop Re: Buty ani-but 02.09.11, 15:17 Ani-butki są w budce chyba nr 19 pod halą targową - prawie pod samym lodowiskiem. Moja "koślawka" nosiła całe lato sandałki i faktycznie nie do zdarcia. Idę niedługo po nowe wkładki i na pewno kupię u nich butki zimowe i jesienne. Cena jednej pary to połowa tego co chcą inni producenci . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mag.zych Re: Buty ani-but 03.11.11, 09:34 Polecam buty ANI-BUT - lekarz nam zaproponował, bardzo ładnie wykonane, dobra cena. Kupujemy tutaj: www.zdrowe-buty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: Buty ani-but 07.02.12, 14:38 czy to aby napewno jest wątek o butach ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonajen Re: Buty ani-but 08.03.12, 22:07 Ja też mam Ani-Buty, z zalecenia ortopedy. Cena super, jakosc super, i wyglądają tez całkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
a322711 Re: Buty ani-but 25.03.12, 11:48 Tak to najlepsza firma na świecie! Tak to najlepsza firma na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
lwicasalonowa Re: Buty ani-but 29.04.12, 21:10 buty rewelacyjne! mój syn jak ma do wyboru Ani-But i Bartka to wybiera Anibut ostatni zamawiam przez internert (przez telefon) i się nie przejechałam jeszcze ortopedyczne swietne są jeszce Tombut z pomorza Lwica Odpowiedz Link Zgłoś
makat7 Re: Buty ani-but 12.05.12, 16:11 Są rewelacyjne! Od samego początku kiedy można założyć było mojemu synowi buty na nogi , kupuję na każdą porę roku buciki z firmy ANI-BUT. Mija już 7 lat, a my dalej korzystamy z zakupów w tej firmie. Buciki wykonane są z bardzo dobrych surowców,o właściwych parametrach zdrowotnych i estetycznych.Są lekkie i przewiewne,nigdy dzieciak nie miał spoconych nóżek i tak jest do dziś. Wszystkim moim znajomym polecam te buciki i oni również z nich korzystają a zwłaszcza te mamy,których dzieci mają problem z koślawieniem pięty i kolan.Buciki te są bardzo dobrze wyprofilowane,a na dodatek można jeszcze zakupić w tej firmie odpowiednie wkładki zdrowotne. Bez wahania polecam te buciki będzie Pani z nich bardzo zadowolona.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aka21 Re: Buty ani-but 06.02.13, 14:48 Ja też polecam, choć nie mam doświadczeń przy wadach nóg. Ani-buta noszą nasze starsze dzieci i maluch też. Kupujemy zwykle na Borku Fałęckim (budka z dziecięcymi butami) i tam ceny są np. o 50 zł niższe niż na Długiej. Można też podjechać do producenta w Krzeszowicach, ale chyba lepiej się upewnić tel. czym w danym momencie na miejscu dysponują. Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: Buty ani-but 07.02.13, 15:45 Znam osoby, które parcują przy produkcji ich i naprawdę są dobrze wykonane. Odpowiedz Link Zgłoś
bysior50 Re: Buty ani-but 15.10.13, 20:09 Ani but to najgorsza tandeta i sztuczna chinszczyzna rozlecialy sie buciki po miesiacu STOP NIE KUPOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
agapao Re: Buty ani-but 05.05.15, 12:13 Buty niestety słabej jakości. Po miesiącu noszenia przez moje dziecko butów jako pantofle w przedszkolu odkleiła się podeszwa. Reklamacja nie została rozpatrzona pozytywnie. Producent stwierdził ze nie są użytkowane prawidłowo. A cena 135 zł za buty profilaktyczne przy tak krótkim użytkowaniu jest dość wysoka. Nie polecam zakupu butów ANI BUT. Odpowiedz Link Zgłoś