Dodaj do ulubionych

Famiga przed-przedszkole

23.08.11, 18:44
Czy ktogoś z Was dziecko chodziło na zjęcia w tym miejscu w Krakowie. Proszę o opinię, bo zamierzam zapisać synka na te zajęcia.
Obserwuj wątek
    • apaka Re: Famiga przed-przedszkole 27.08.11, 20:05
      moje dziecko chodziło tam latem na półkolonie- było bardzo zadowolone.
    • carolina01 Re: Famiga przed-przedszkole 07.09.11, 14:16
      Mój syn chodził na Misiowe Spotkania i były bardzo fajnie prowadzone.
      • ferrita Re: Famiga przed-przedszkole 18.10.11, 08:23
        Też słyszałam pozytywne opinie.
    • do.mp Re: Famiga przed-przedszkole 31.07.12, 21:49
      Mam bardzo nieprzyjemne przejścia z półkolonią w 2012 r. w Famiga. Zapisałem synka na 2 tygodnie, ale zabrałem go już po trzech dniach. Na podstawie mojego doświadczenia mogę stwierdzić, że jest to bardziej przechowalnia dzieci, niż klub dla dzieci. Panie średnio zainteresowane. Przy odbieraniu synka nie byliśmy legitymowani ani razu! Jestem przekonany, że w Krakowie można znaleźć o wiele lepsze oferty półkolonii, z których dzieciaki będą naprawdę zadowolone. Famiga półkolonie - szczerze odradzam!
      • nor.kow Re: Famiga przed-przedszkole 06.08.12, 01:22
        oj chyba ktoś nacisną na odsisksmile bo to niewiele ma wspólnego z przedprzedszkolem. Widziałem, że samo przedprzedszkole jest fajnie prowadzone, dzieciaki super się bawiły, ale to widziałem z zewnątrz, bo moje dziecko tam nie chodziło.
        Byliśmy natomiast na półkoloniach i sobie chwalimy, ale to chyba indywidualna sprawa.
      • mambart1 Re: Famiga przed-przedszkole 20.08.12, 11:25
        Potwierdzam zdanie do.mp - dzieci może odebrać każdy, jest tam takie zamieszanie, że nikt nie zauważy kiedy ktoś weźmie nieswoje dziecko, zwłaszcza, że do budynku może wejść dosłownie każdy, bo jest tam także kawiarnia. W przedszkolu czy żłobku taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia. Pań jest za mało - zwykle dwie na 2 grupy, łącznie ponad 10 dzieci, jak jedna "wydaje" rodzicowi jego dziecko, inna coś załatwia np. w łazience, pozostałych dzieci nikt nie pilnuje, nie mówiąc już o jakiejkolwiek animacji.
        Pomysły na zabawy są fajne, ale organizacyjnie zupełnie niedopracowanie, wręcz stwarzające ryzykowne sytuacje (dzieci bez nadzoru, brak nadzoru osób wchodzących/wychodzących).
        • lena314 Re: Famiga przed-przedszkole 22.01.13, 15:51
          Nie wiem jak wygląda przedprzedszkole ale wiem jak wyglądają np. urodziny w famidze. Uważam, że FAMIGA MA NAJGORSZE URODZINY NA KRAKOWSKIM RYNKU. Przetestowaliśmy już różne opcje na urodzinki w Krakowie. Córka była bardzo niezadowolona, my również.
          • kornislaw Re: Famiga przed-przedszkole 14.03.13, 12:09
            Dwa anonimy z nieaktywowanych kont w przeciągu pół roku i akurat napisane tego samego dnia. Nie wierzę, żeby to był przypadek.

Za to jak ktoś pisze o "krakowskim rynku" ofert urodzinowych, to bardziej wierzę, że to brzydkie zagranie indolentnej konkurencji.

Ja słyszałem akurat całe mnóstwo przykładów bardzo zadowolonych i powracających klientów urodzinowych. Szkoda, że dziewczyny z Famigi nie zadbały o to, żeby te opinie były widoczne.
            • mi2sior Re: Famiga przed-przedszkole 19.04.13, 13:30
              Ta firma to jest porażka. Nie dość, że stażyści nie otrzymują od nich wynagrodzenia, to UWAGA: każą sobie płacić za możliwość odbycia stażu u nich.
              Poza tym kierują się chorą zasadą:
              "na przyjęciu organizowanym przez nas dzieci mają być zadowolne w 100% i nie można ich w żaden sposób upominać (jak się źle zachowują) i generalniew mogą robić co chcą, gdunt żeby były szczęśliwe".
              Czyli miejsce dobre dla dzieci nowobogackich snobów kształcące zadufanych w sobie narcyzów.

P.S. Komentarz powyżej napisała oczywiście właścicielka, bo kto normalny stawałby aż tak w obronie czegoś czego z oczywistych względów nie może znać do końca...
    • madmaddie90 Re: Famiga przed-przedszkole 22.01.13, 21:33
      Generalnie chodziłam do Famigi kiedy była jeszcze Figą, ostatnio obserwuję zatrważające obniżanie się poziomu. Moje dziecko nie chodziło do przed-przedszkola, ale na zajęcia i obserwowałam te dzieci. Generalnie włóczenie się po całym domku (w tym stromych schodach na pierwsze piętro), brudnawo, panie wyglądające jakby miały lat 13 i pół, średni pomysł na zabawy. Do tego wredna recepcjonistka. Do domku może wejść każdy o każdej porze, jest tam publiczna kawiarnia i księgarnia, w której umawiałam się ze znajomymi mamami. Brudne zabawki. Ja bym tam swojego malucha nie posłała.
    • asia9915 Re: Famiga przed-przedszkole 15.03.13, 20:04
      Ja mogę powiedzieć o urodzinach i to dla starszych (10 latki) chłopców - impreza bardzo, bardzo udana, wymagająca "prawie" młodzież bardzo zadowolona, panie miłe, zabawy dostosowane do wieku i ciekawe.

Imprezy urodzinowe zatem polecam, ja też mam porównanie z innymi miejscami i uważam że Famiga wypada bardzo dobrze na tym tle
    • night-glow Re: Famiga przed-przedszkole 12.03.14, 14:23
      Bardzo proszę o nowsze opinie nt Famigi na Wrocławskiej 55. Chcę zorganizować 10 urodziny syna. Dziękuję
      • ania-pat1 Re: Famiga przed-przedszkole 07.10.14, 17:51
        Byłam tam na urodzinach 7 i 8 latki (w sumie 2 razy) było ok, ale bez szału. Na jednych fajniej, bo były fajniejsze animatorki. Córce organizowałam również w famidze, ale na Starowiślnej - ale poprosiłam o konkretną animatorkę (znałam ją jeszcze z Figi i półkolonii które wtedy były świetne, albo lepiej niż świetne) - byłam zadowolona, dzieci także, ale zostało sporo rodziców w sali obok (dla których był poczęstunek) i tu obsługa miała problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka