Dodaj do ulubionych

dr Juszczyk Kraków Ujastek

01.10.11, 16:11
Witajcie, wiem że były podobne wątki, ale są już stare i zarchiwizowane więc chciałabym posłuchać jakichs aktualnych informacji. Czy są tu kobiety , którym ciążę prowadził dr Juszczyk i które urodziły na Ujastku ? Widzę ze dr Juszczyk większość opinii ma pozytywnych. Chciałam zapytać czy jest bardzo drogi? Czy lepiej iść na Oświecenia, czy może na Kobierzyńską? Czy w szpitalu przyjmuje na NFZ czy też prywatnie? Dzieki za info
Obserwuj wątek
    • tulipany.1 Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 02.10.11, 14:38
      ja słyszałam tylko tyle- jak rodzic w krakowie to tylko na Ujastkusmile
      • kaania80 Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 10.10.11, 22:48
        Ja rodziłam na Ujastku w sierpniu, ale lekarza mam innego (z Ujastka również) smile Ale nie wiem czy interesuje cie opinia o szpitalu czy tylko o Juszczyku jako lekarzu z Ujastka smile Jeśli szpital to pytaj - chętnie napiszę.
        • kropkaw Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 16.04.12, 10:22
          hej, dziękuje za wszystkie opinie.
          skonczyło się na tym, że jestem pacjentką dr Juszczyka i bardzo sobie go chwalę. Na prawdę porządny fachowiec. Faktycznie malomówny, ale jak zadaje pytania to odpowiada dzielnie , rzeczowo i konkretnie, raz nawet pokusił sie o luzniejszą rozmowę o wakacjach smile
          Ale ja na prawdę wolę jak lekarz nie gada o pierdołach, tylko leczy smile Moja ciąża przebiega z problemami od samego początku, ale dzięki panu doktorowi wszystko udaje się opanować.
          Jestem już w 33 tc i chętnie poczytam opinie o Ujastku jako szpitalu. Tzn w necie można znależć wiele skrajnych opinii, ale ja bym prosiła o te praktyczne i szczere. smile
          • jotka_k Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 06.06.12, 14:41
            miałam dwa razy cc na |Ujastku, u Juszczyka własnie smile drugie 6 tygodni temu nawet
            ze szpitala jestem bardzo zadowolona, tzn pewne "ale" mam do oddziału noworodkowego ale może miałam pecha tym razem
            oddział ginekologiczno-położniczy i jego personel- rewelacja
            --
            Suwaczek
            Suwaczek2
    • ysabella70 Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 11.10.11, 13:06
      witam miałam cc 6 lat temu u dr Juszczuka na Ujastku.Chodziłam do niego prywatnie na Kobierzyńską. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz do mnie.
    • aga7701 Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 20.10.11, 11:45
      Ja rodzilam u dr Juszczyka i bardzo sobie go chwale. Miałam CC 2 lata temu, bo ciaże miałam zagrożona. O ile pamietam, to wizyta na Oswiecenia kosztowala mnie 150zl. Drogo, ale warto. Mysle, że to dobry wybor, bo facet moze małomówny, ale konkretny i profesjonalista. Mozna było do niego dzwonic i sie konsultować. Mnie przyjął nawet w Wigilię i to bez żadnej łaski. Jak cos to pisz na gg 1851579.
      https://www.suwaczki.com/tickers/relgvcqgkj0oupt8.png
    • buduje Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 06.06.12, 16:09
      Na cesarskim cięciu jest świeży wątek o Ujastku - pytanie było niby o cesarkę ale dziewczyny opisują też sam szpital i warunki w nim: forum.gazeta.pl/forum/w,13344,135601859,135601859,Cestarskie_ciecie_w_Ujastku_Platne_czy_bez_platne.html
    • catalinkasia1 Re: dr Juszczyk Kraków Ujastek 04.07.12, 14:12
      Potwierdza. Obie moje ciąże prowadził doktor Juszczyk, pierwszą córcię urodziłam w Żeromskim , poten już na Ujastku. To było ponad 10 lat temu, ale pewnie nie zmienił się jako lekarz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka