kacha222 10.12.04, 10:20 Mój synek chce iść do teatrzyku, gość ma 4 latka. Wiem, że jest w kinie Wrzos co niedzielę koło 12tej. A gdzie jszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: TEATRZYK - Kraków 10.12.04, 10:48 Grotska,Ludowy i Moliere .wiem,ze sa tez inne jeszcze ale nie pamietam.Spis spektakli dla dzieciaków jest w "co jest grane" GW co tydzien Iza Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: TEATRZYK - Kraków 10.12.04, 15:05 A czy wiecie może coś o teatrzyku dla dzieci, który ma przedstawienia nie tylko w niedzielę do południa? Taka pora akurat najmniej mi odpowiada, a chciałabym pójść z moimi dziewczynami kiedyś w wolnym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: TEATRZYK - Kraków 10.12.04, 21:23 własnie ludowy i groteska garaja w tygodniu od 9 d0 13 mniej wiecej iza Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabobak Re: TEATRZYK - Kraków 11.12.04, 13:29 Warto iść do " Chimery" w niedzielę o 12 super przedstawienia, miła atmosfera. Moja Misia uwielbiała tam chodzić, teraz aktorzy przyjeżdżają do Prokocimia na oddział i Misia śpiewa ciągle ich piosenki. W Grotesce bylismy, ale skończyło się płaczem chociaż bajka się podobała i musiałam ją opowiadać przez miesiąc każdego wieczoru. Ale Miśka zapowiedziała, że do "gjoteski, nie pójdę, bo tam straszą tydysi duze" Pozdrawiam Kasia mama Misi Odpowiedz Link Zgłoś
ppjw Re: TEATRZYK - Kraków 13.12.04, 17:46 mam podobne wrażenie z Groteski, tam po prostu jest za głośno i za strasznie, raz byłam i moje dziecko oświadczyło, że więcej nie pójdzie, bo się boi. To chyba dla starszych dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś