estocek 10.01.05, 21:36 Witam! Moja córeczka prawdopodobnie ma cysty, ktore trzeba bedzie usunac. Szukam dobrego neurochirurga dzieciecego. Prosze pomozcie, jesli mialyscie jakies doswiadczenia z tym zwiazane. Pozdrawiam, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martek40 Re: Szukam DOBREGO neurochirurga do zabiegu 29.01.05, 02:35 Jeśli ma być DOBRY,to tylko dr Stanisław Zieliński z Uniwersyteckiego Szpitala Dziecięgo przy ul.Wielickiej.Nie jest zbyt sympatyczny w obejściu,ale jest fachurą.Nie przesadzam,po prostu to wiem.Moja córeczka urodziła się z rozszczepem kręgosłupa i to on właśnie wykonał plastykę przepukliny.Zrobił to po mistrzowsku-miałam okazję porównać efekty jego pracy z tworami innych neurochrurgów.A i każdy,dosłownie,lekarz oglądający Asine plecki ochał i achał nad nimi,pytając kto tak pięknie przeprowadził zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 do Martek40 15.03.05, 16:58 Witam, moj synek jest po tym samym zabiegu plus odkotwiczenie uwieznionej nici rdzenia kregoslupa, mozesz napisac wiecej na mego maila gazetowego? Renia Odpowiedz Link Zgłoś