Dodaj do ulubionych

Runada wiosenna rusza.

10.04.05, 14:18
Dzisiaj czyli 10 kwietnia KS Biecz rozpoczyna rozgrywki rundy wiosennej. Mecz
odbędzie się o godz. 16:00. Niestety nie ma transmisji w TV więc zapraszam na
stadion!!!!!!
Obserwuj wątek
    • davidmen Re: Runada wiosenna rusza. 10.04.05, 14:29
      Zapomniałem o najważniejszym, czyli o dzisiejszym rywalu.KS Biecz podejmuje u
      siebie Piwniczną. Za Tydzień gramy z Wojnarową. Pozdro dla fanów i zawodników
      Ks Biecza
    • sasiad_z_gorlic Re: Runada wiosenna rusza. 10.04.05, 17:16
      davidmen napisał:

> Dzisiaj czyli 10 kwietnia KS Biecz rozpoczyna rozgrywki rundy wiosennej. Mecz
      > odbędzie się o godz. 16:00. Niestety nie ma transmisji w TV więc zapraszam na
      > stadion!!!!!!
      hahahahahahahahah -transmisja w tv dobre by było
      • davidmen Re: Runada wiosenna rusza. 11.04.05, 21:09
        Gdyby była transmisja z meczu w bieczu to na pewno pół miasta było by na
        stadionie a reszta przed odbiornikami. heheh może to jakiś pomysł???
      • davidmen Re: Runada wiosenna rusza. 11.04.05, 21:11
        Wynik tego meczu: KS Biecz - Ogniwo Piwniczna 5-2 i dobra gra naszych !
        • yannicks Re: Runada wiosenna rusza. 12.04.05, 09:01
          Dobry wynik!!!! A jak tam tabela, na ktorym miejscu jest Biecz?
          • davidmen Re: Runada wiosenna rusza. 14.04.05, 21:04
            Gdzieś po środku. nie wiem dokładnie, ale sie dowiem. pozdrowinka
            • davidmen Kolejny mecz 17.04.05, 13:28
              Dzisiaj gramy z Wojnarową na wyjeździe. wynik bedzie pózniej. pozdrowionka
              • yannicks Re: Kolejny mecz 17.04.05, 20:57
                napisz jak było. ja też kibicuje dawnemu Podhalaninowi
                • davidmen Re: Kolejny mecz 21.04.05, 20:42
                  No niestety, ale przegraliśmy 3-1. Ja się tylko dziwie jak dopuścili takie
                  boisko jakie jest w Wojnarowej. tak no oko to z 80m na 40m, a gdy się wybija
                  rzut rożny to trzeba na ulice wyjśc! heh
                  • davidmen Re: Kolejny mecz 23.04.05, 19:58
                    Jutro 24 kwietnia zapraszam na stadion do Biecza na godz. 16:00, KS Biecz
                    podejmuje Ropę.
    • davidmen Juniorzy tez zaczynają ! 21.04.05, 20:45
      W tą soboete juniorzy Ks Biecza ,do których należe grają z Uściem Gorlickim.
      Jesienią było 1-1. Zobaczymy jak bedzie w sobotę. Pozdrawiam
    • davidmen Juniorzy też zaczynają!!! 23.04.05, 19:52
      Juniorzy Ks Biecz pokonali 3-2 Uście gorlickie!!! 3 punkty zainkasowane!
      • davidmen Kolejny mecz !!! 24.04.05, 21:26
        Dzisiaj remis 2-2 KS Biecz-Ropa.
        • yannicks Re: Kolejny mecz !!! 29.04.05, 13:05
          dzieki davi za Twoje relacje! Masz talent sprawozdawcy i powinieneś go
          rozwijac wink))) Nie zawsze odpisuje na te informacje, ale stale je czytam. A
          moze ktos by zalozył jakaś stronke o ks Biecz?
          • davidmen Re: Kolejny mecz !!! 29.04.05, 21:56
            Dziekuje yanni!! pomysł za stronką jest odjechany !!! załatwić materiałów o
            klubie i można załorzyć stronke.
            • davidmen Re: Kolejny mecz !!! 02.05.05, 08:33
              Wczoraj nasza drużyna pokonała 2-0 zespół Jedności !!!! forma KS Biecza rośnie
              z meczu na mecz!!
              • davidmen Re: Kolejny mecz !!! 04.05.05, 21:42
                3 maja to było wczoraj Ks Biecz podejmował Biegoniczanke, lidera tabeli.
                niestety przegraliśmy 2-0. To jest stronka na której podawane są wyniki i
                tebela www.90minut.pl/
                • yannicks Re: Kolejny mecz !!! 10.05.05, 09:22
                  Bardzo fajna stronka, jest rzeczywiscie wszystko, wyniki tabele, bramki. Biecz
                  gra calkiem niezle, gdyby byly wieksze pieniadze...
                  • davidmen Re: Kolejny mecz !!! 11.05.05, 21:07
                    W zeszłą niedziele 8 maja Ks Biecz pokonał Szymbark 3-1. przepraszam za
                    spóźnienie ale na stronce, którj adres podałem jest wszystko i na czasie.
                    • yannicks Re: Kolejny mecz !!! 11.05.05, 21:11
                      Stronka stronką, ale liczy sie też informacja od żywego człowieka smile)))
                      Dlatego bardzo fajnie, że piszesz o tym co sie dzieje na boisku. Tego w tabeli
                      nie wyczytamy! Pozdrawiam
      • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 30.04.05, 21:52
        No niestety dzisiaj juniorzy doznali porażki z liderem Korzenną 6-2.
        • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 16.05.05, 21:30
          W sobotę 14 maja juniorzy z biecza przegrali z drużyną GKS glinik 4-0. grałem
          cały mecz, ale nie udało się. heh pozdro
          • davidmen KS Biecz do przodu !!! 16.05.05, 21:38
            W niedzielnym meczu nasza drużyna na wyjeździe pokonała LKS Korzenną 6-0,
            wzwyżka formy! w przyszłą niedziele podejmujemy Sokół traby, szaliki i na
            stadion !!!!!
            • yannicks Re: KS Biecz do przodu !!! 17.05.05, 08:47
              brawo davi, tak trzymać!! mam nadzieje że niedlugo powstanie tu mocna ekipa i
              osiągniecie cos wiecej
              • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 17.05.05, 21:23
                Hehe, dziex. Kiedyś na pewno, ale jak na razie to idzie nam tak średnio. Trzeba
                się cieszyć z tego co jest. pozdrawiam kibiców
                • wielki30 Re: KS Biecz do przodu !!! 17.05.05, 23:51
                  Jesli chcecie by KS Biecz gral w piatej lidze to musicie wziac sie za
                  treningi.Kiedys ogralismy Stary Sacz 5:1 a mnie udalo sie zdobyc bramesmile
                  Pozdrowienia z Irlandii.
                  • yannicks Re: KS Biecz do przodu !!! 20.05.05, 19:03
                    No wlaśnie, czyli jednak mozna! Mysle jednak, ze Davi i jego ekipa powaznie
                    myslą o graniu i kiedyś zdobedą V ligę dla Biecza. Będziemy Was wspierać!
                    • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 21.05.05, 20:46
                      NO ja też tak myśle! ale przydał by się jakiś sponsor, który wspomógłby nasz
                      klub. ( może jest tutaj właściciel jakiejs firmy i chce mieć reklame na
                      boiskach ??).
                      • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 22.05.05, 21:36
                        Kolejne spotkanie za nami, niestety przegraliśmy 1-0 z Sokołem Stary Sącz. Mecz
                        był do zremisowania a nawet do wygrania dodając fakt, że gralimy w przewadze
                        jednego zawodnika od 80 min.
                        • yannicks Re: KS Biecz do przodu !!! 23.05.05, 09:05
                          nie przejmuj sie, to starzy wyjadacze, ciezko sie gra przeciw takim
                          rutyniarzom! Wczoraj nawet wisła przegrała 5:1
                          • wielki30 Re: KS Biecz do przodu !!! 23.05.05, 12:28
                            I z tego co wiem KS Biecz gral bez kilku podstawowych zawodnikow.
                            • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 23.05.05, 21:02
                              No to fakt, wczoraj tak jak kolega pisał nie było kilku podstawowych pilkarzy,
                              ale i tak nie najgorzej.
                              • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 30.05.05, 21:31
                                Wczoraj nasi ukochani piłkarze KS Biecza doznali porażki z klubem Bobowej 1-2.
                                • davidmen Re: KS Biecz do przodu !!! 05.06.05, 21:49
                                  Dzisiaj nasi piłkarze pokonali Amator Paszyn 4-1.
          • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 21.05.05, 20:47
            Dzisiaj nie graliśmy ponieważ pauzowaliśmy! w środe gramy zaległy mecz z sękową.
            • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 28.05.05, 20:12
              W środe nie graliśmy, ponieważ znowu przełożyli mecz. Ale dzisiaj pokonaliśmy
              Hańczową 4-3. po pierwszej połowie przegrywaliśmy 0-3 tak jak liverpool w
              finale LM!! ale odrobiliśmy straty i wygraliśmy!!!!!
              • yannicks Re: Juniorzy też zaczynają!!! 30.05.05, 12:04
                bravo, tak trzymać! myslę, ze jaesli tak bedziecie dalej walczyc, to na pewno
                osiagniecie swoj cel. w każdym razie ja trzymam za was kciuki!
                • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 04.06.05, 21:33
                  Dzisiaj juniorzy zremisowali z ekipą Szymbarku 2-2. Jeden punkt na nasze konto.
                  • davidmen Re: Juniorzy też zaczynają!!! 08.06.05, 22:00
                    Kolejna wygrana juniorów! 7-1 pokonaliśmy Sękową, był to mecz który został
                    przełożony.
                    • davidmen Sezon się kończy! 12.06.05, 10:46
                      Wczoraj juniorzy wygrali 7-3 z ZAGÓRZANAMI i pozostał nam jeden mecz do końca.
                      Seniorzy natomiast dzisiaj nie zagrają ponieważ mecz z Żubrem Krynica został
                      przełożony z powodu podtopienia stadionu w krynicy a po za tym meczem KS Biecz
                      ma do rozegrania 2 spotkania.
                      • yannicks Re: Sezon się kończy! 12.06.05, 21:07
                        Brawo juniorzy!!
                        • davidmen Re: Sezon się kończy! 16.06.05, 22:05
                          W środe seniorzy grali zaległe spokanie z Zubrem Krynica, niestety przegraliśmy
                          3-1. ( ...nic się niestało!...)
                          • yannicks Re: Sezon się kończy! 17.06.05, 21:23
                            Tak bywa... Zgadzam sie z davim, ze nic sie wielkiego nie stało. Następny mecz
                            bedzie nasz!
                            • davidmen Re: Sezon się kończy! 19.06.05, 12:37
                              Wczoraj juniorzy zakończyli rozgrywki. Przegraliśmy wczoraj 2-1 z Ropą. NIe
                              wiem dokładnie które miejsce mamy (3,4,5) w poniedziałek w gazecie krakowskiej
                              bedze tabela.
                              • davidmen Re: Sezon się kończy! 21.06.05, 21:35
                                W niedziele nasi chłopcy pokonali Poprad Rytro 2-0, a ja zapomniałem o tym
                                wcześniej napisać. przepraszam. W niedziele ostani mecz KS Biecz vs. LKS
                                Wójtowa (mamy na tym forum kibiców i mieszkańców wójtowej dominux i viktorsz)
                                pozdrowienia dla nich i LKS-u

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka