Dodaj do ulubionych

dr Franczak i USG

14.05.05, 21:55
Mam pytanko.
Wiem, że doktor Franczak przyjmuje w kilku gabinetach.
Czy w którymś ma USG dopochwowe i ile kosztuje wizyta razem z USG?
Poproszę jeszcze o namiary - adres gabinetu i telefon.

Baaardzo dziękuję!
Obserwuj wątek
    • ola07 Re: dr Franczak i USG 14.05.05, 23:40
      Ja miałam robione USG dopochwowe,u dr Franczaka na ul.Budziszyńskiej w MED-ALL-
      u,za wizytę płaciłam 50 zł i za USG też 50 zł.Pozdrawiam.
      • jessia Re: dr Franczak i USG 16.05.05, 12:01
        ja do niego chodze do Medicover na Rakowickiej i robi USG rowniez dopochwowo.
        no ale odradzam jezeli nie masz abonamentu ichniejszego: ponoc wizyta tam
        oplacona jednorazowo kosztuje 110 czy 120 zl. chyba przyjmuje jeszcze w Gemelli
        na os Jagiellonskim (?) w Hucie ale kiedy i na jakich warunkach nie wiem.
        • xxagaxx Re: dr Franczak i USG 16.05.05, 13:32
          Jessia!

Ile kosztuje taki abonament do Medicoveru?
          Jakie są warunki korzystania potem z wizyt (ile się dopłaca) i lekarze jakiej
          specjalności tam przyjmują?
          • jessia Re: dr Franczak i USG 17.05.05, 11:00
            hej,

nie wiem dokladnie bo ja mam abonament oplacony przez "pacodawce" bo tak jest
            najtaniej. Wiem, ze kilka lat temu to byla kwota miesieczna rzedu 100zł ale
            teraz juz sie nie orientuje.
            Ale nie trzeba byc formalnie zatrudnionym u tego "pracodawcy", zeby moc
            skorzystac z takiego abonamentu, wystarczy, ze masz kogos z firma chyba, kto
            cie przedstawi jako pracownika. Mnie oplaca to klient (zeby bylo smiesznie) bo
            pracuje u niego praktycznie codziennie. Ale msuialabys sie zapytac.
            Ten pracowniczy to plan bialy, najbardziej podstawowy, ale naprawde oszczedzasz
            mase pieniedzy, szczegolnie w ciazy. Bo robisz tam wszystkie badania, usg itp
            tam w ramach tego planu. Ten plan nie obejmue juz hospitalizacji ani wizyt
            domowych ale dostep mam do wszystkich tam lekarzy.
            Wydaje mi sie, ze sa wszyscy glowni specjalisci, chociaz ja praktycznie chodze
            tylko do Franczaka bo nigdy nie choruje.
            Indywidualne plany sa juz drozsze, jest ich kilka, chyba najbardziej podstawowy
            to niebieski, sa jeszcze chyba jakiessrebrne, zlote... Zloty to wszysciutenko
            obejmuje z hospitalizacja wlacznie ale nie chcialabym myslec, ile kosztuje.
            W kazdym razie tel ogolny do nich na Rakowicka to 6161000, zadzwon i sie
            zapytaj. Aha i ponoc jak masz ktorys z tych indywidualnych planow to chyba
            mozna doplacac tylko troche i objac nim rowniez dziecko. Ale to tylko
            slyszalam. Wiem, ze ja takiej mozliwosci nie mam.
            Powodzenia,
            jessia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka