przeciwcialo 21.06.05, 11:05 Podpowiedzcie czy to dobry fachowiec do USG. Poprzednie robiła mi dr Sitek ale wyjechała na stałe do Anglii. W Cm Lim właśnie przyjmuje Dziechciowski. To młody czy stary lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronka1 Re: Dr Dziechciowski 22.06.05, 16:08 Dr Dziechciowski robił mi usg w ciąży właśnie w LIM - ie. Powiedziałabym, że jest w "mniej niż średnim wieku" . Niezbyt wylewny, ale miły. Odpowiada na każde pytanie. Ja byłam zadowolona. Zresztą w ogóle przeniosłam się do niego od swojej lekarki, której byłam wierne przez wiele lat. W LIM - ie mam wizyty i badania bezpłatnie, poza tym moja pani doktor jest już baaaardzo starsza i częściej jej nie ma niż jest. -- Ania, mama Natalki (ur.15.12.2000) i Lidki (10 marca 2005) Odpowiedz Link Zgłoś
nika791 Re: Dr Dziechciowski 25.08.05, 20:17 Moje zdanie na temat Pana Doktora jest całkowicie odmienne - nie umiem określić go inaczej jak konował. Przez przypadek trafiłam do niego na usg będąc w ciązy właśnie do LIM'u i postawił genialną wprost diagnozę a mianowice że mam dziurę w łożysku strasząc mnie jednocześnie (a wiedział że to zagrożona ciąża) że na pewno poronię. Oczywiście okazało sie że pomylił zwykłego krwiaka z dziurą w łożysku - więc popytałam o niego wśród koleżanek z pracy (cała firma ma tam wykupioną opiekę medyczną) i okazało się że to nie mnie pierwszej postawił błędną diagnozę. Jednej z moich koleżanek, gdy trafiła do niego na kontrolę po porodzie powiedział że według niego moze zaistnieć konieczność usunięcia macicy bo się jakoś nie skurczyła jak należy (oczywiście okazało się to wierutną bzdurą - wystarczyło kilka zastrzyków z oksytocyny i wróciło wszysko do normy) Odpowiedz Link Zgłoś