kacha222 01.09.05, 10:15 Pilnie szukam chirurga, który zrobiłby operację na w/w schorzenie - w szpitalu mam termin operacji za 2 -3 lata ... hhhhee a ból nie daje żyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agahy Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 11:10 czesc, no prosze - u mnie wykryto to samo schorzenie. "Jade" troche na jakichs tam tabletkach, ktore przepisal lekarz, na poczatku - na noc ketonal forte. Bylam w Rydygierze u lek. - neuroortopeda Witek Serafin (fajny, konkretny), chodze tam teraz na rehabilitacje - na razie uparlam sie, ze sprobujemy leczyc doraznie, bez ciecia (troche mnie przerazilas tymi odległymi terminami) - nie moge sobie teraz pozwolic na to (male dziecko, praca b. aktywna. itp). Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 12:38 Dziewczyny, możecie mi napisać troszkę o objawach jakie macie? Bo mój mąż, programista, który cały dzień stuka w klawiaturę ostatnio narzeka ciągle na ból w nadgarstku, który nie ustępuje, poza tym ma też jakieś bóle promieniujące w ręce, może on też to ma? Do jakiego lekarza powinien się zgłosić, chirurg, reumatolog, gdzie przyjmuje ten "fajny" lekarz z Rydygiera, czy potrzebne jest skierowanie od lekarza z przychodni itp. Będę wdzięczna za wszelkie informacje, może uda mi się wypchać męża do lekarza, coś mi mówi, że to może być to... Odpowiedz Link Zgłoś
agahy Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 12:46 czesc, sluze: cholerny bol nadgarstka w nocy (budzi, nie daje spac, promieniuje na palce), dretwienie palców. Koszmar. Troche bardziej zaawansowane - tzrymasz w reku szklanke i wypada ci nagle, a Ty nie wiesz, czemu. Tak naprawde nie wiadomo, skad to sie bierze - owszem, jedna z przyczyn moze byc klawiatura i mysz komputerowa. Ja mialam skierowanie od ogolnego, poszlam do Rydygiera do przychodni neuroortopedycznej, mialam robiony encemiograf (chyba tak sie to nazywa) - chodzi o badanie przewodnictwa nerwów, takie ogólne badania czucia w palcach, itp. Na poczatku troche bagatelizowalam, a okazuje sie - ze sprawa powazna. Koniecznie do lekarza. Aga jak chcesz - pisz na gg:3332163 Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 20.09.05, 08:52 Helleo napisz do mnei jak się rehabilitujesz arkasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś