aglamama 17.09.05, 00:10 Czy ktoś wie gdzie w Krakowie (lub okolice) można skorzystać z basenu dla kilkumiesięcznych bobasków? Eskada na ul. Szuwarowej i Park Wodny odpadają - brak miejsc(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama007 Re: basen dla bobasów 17.09.05, 08:39 Herbewo i Szpital Rydygiera - w obu miejscach zajecia prowadzi Ciocia Rybka, warto ze wzgledu na nia tam chodzic pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: basen dla bobasów 19.09.05, 08:37 My wczoraj zrezygnowaliśmy z Escady (chodziliśmy przez rok ale Oli się znudziło) zajęcia mieliśmy w niedziele o 12 zadzwoń może jeszcze będzie miejsce. Zajęcia bardzo fajne ja byłam bardzo zadowolona teraz zapisujemy się na normalny basen. Pozdrawiam Magda i Oleńka 20.10.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: basen dla bobasów 19.09.05, 12:38 Dziękuję. Dzwoniłam tam w zeszłym tygodniu i Pani proponowała mnie zapisać na listę rezerwowych. Powiedziła, ze ta lista jest dość długa, więc mogę długo czekać. Chyba poszukam czegoś innego, a jeśli nie powiedzie mi się to skorzystam z tej listy)) Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 Re: basen dla bobasów 24.09.05, 00:04 a od jakiego wieku mozna chodzic z bobaskiem na basen?? Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: basen dla bobasów 24.09.05, 22:49 od 6 tygodnia) www.ciociarybka.webpark.pl/gdzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: basen dla bobasów 24.09.05, 22:52 Dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Byliśmy wczoraj w Rydygierze, było suuper!!!! Synek tylko przez chwilkę marudził w wodzie, chyba mu się spodobało, więc będziemy kontynuować Jeden minus na tym basenie to brak przebieralni dla rodziców, co i tak mnie nie zniechęca)) Odpowiedz Link Zgłoś