sylwinka_b 24.11.05, 10:30 Moja coreczka ma 1,5 roczku, czy uwazacie, ze mozna z sie nia wybrac na jakiegos organizowanego Mikolaja? Jesli tak to gdzie? Czy znacie jakies miejsce, ktore byscie polecily? Poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: Mikolaj dla maluszka 24.11.05, 11:37 Znajomi gdzie jestem chrzestna, mieli w zeszlym roku swietnego mikolaja wiec moge ci zdobyc namiary, zlozyli sie wraz z siasiadami i bylo 5 dzieci - optymalna grupka... Mysle, ze mozna gdzies w kosciele znales grupe z Mikolajem... choc zwykle chaos tam panuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka_b Re: Mikolaj dla maluszka 24.11.05, 12:44 Szczerze mowiac wolalabym cos nie w domu. Ale chetnie zorientuja sie w szczegolach. Mozesz podac namiary i cene? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
monikana Re: Mikolaj dla maluszka 24.11.05, 23:28 Zabawa MIKOŁAJKOWA organizowana jest w "Wyspie Dzieci" dla dzieci w róznym wieku, ja sie wybieram z moim maleństwem i mam nadzieje,że bedzie miło. oto namiary: ul. Dauna, tel. 6551041. Najlepiej zadzwoń i spytaj o szczegóły, nie wiem czy są miejsca, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka_b Re: Mikolaj dla maluszka 25.11.05, 08:41 Dzwonilam do Wyspy Dzieci, mozna sie jeszcze zapisywac. Kosztuje 15 PLN od dzieciaczka. Monika, bylas tam kiedys, jak tam jest. Rozmawialam telefonicznie z jakas mloda osoba i wydawala sie byc niezorientowana lub niezainteresowana. Mozesz to miejsce polecic? Robia rowniez Mikolaja w Lalkowie. CZy ktrores z Was moze cos wiecej o tym miejscu powiedziec? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: Mikolaj dla maluszka 25.11.05, 13:27 zadzwon albo zobacz na strone www.anikino.pl widzialam ze tam tez cos robia sama mam prawie 2 letniego synia i wlasnie tak mysle czy nie jest jeszcze na maly na takie imprezki ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka_b Re: Mikolaj dla maluszka 25.11.05, 15:07 To moze lepiej w domu, dla kilku maluchow? Odpowiedz Link Zgłoś
monikana Re: Mikolaj dla maluszka 25.11.05, 21:15 Najlepiej wstąp tam, zapisy trwaja, ja jestem zadowolona i szczerze polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś