dorfi123 14.12.05, 01:03 Nie wiecie, czy jest gdzieś w Krakowie jakaś przytulna kawiarenka, gdzie się nie pali i można tam się wybrać z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidma Re: kawiarnia 14.12.05, 09:19 Ja od czasu do czasu chodziłam na Gołębią 3 do Gołębnika, tylko że to raczej herbaciarnia z ciasteczkami- jest bardzo mała ale urocza Odpowiedz Link Zgłoś
pola333 Re: kawiarnia 14.12.05, 10:52 Tylko do golebnika prowadza parostopniowe, waskie schody - dla mnie i dla wozka nie do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
atta Re: kawiarnia 17.12.05, 00:09 Przy Zwierzynieckiej (vis a vis Banku Śląskiego)- Nowy Świat Cafe. Dla niepalących i z podjazdem dla wózków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antilop Re: kawiarnia 17.12.05, 12:13 w chimerze nie ma palenia, ale to raczej dla starszych dzieci bo z wozkiem sie nie zejdzie do piwnicy. ludzie z malymi dziecmi nawet w wozkach przychodza do tribeca na rynku, ale wiem za tam mozna palic ( Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: kawiarnia 17.12.05, 18:26 Ja polecam wymienianą już kawiarnię Nowy Świat Cafe przy Zwierzynieckiej - byłam tam z dziećmi na chwilkę, wypiłam tylko soczek, ale przyjrzałam się za to świetnemu wystrojowi, super klimat! A w trakcie mojego picia soczku starsze dziecko dostało od kelnerki kartki i kredki do rysowania (!) i zachwycone rysowało sobie siedząc na wysokim krześle przy barze )) Odpowiedz Link Zgłoś