gosiawitek 23.01.06, 11:39 prosze o jakieś namiary z gory dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulla1 Re: dobry logopeda w krakowie dla 3 latka 23.01.06, 14:14 A co sie dzieje- jestem logopedą - nie wiem czy dobrym ale moze mogłabym pomóc. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
upendo Re: dobry logopeda w krakowie dla 3 latka 23.01.06, 16:57 Witam Napisałam prywatną wiadomość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matiuszka Re: dobry logopeda w krakowie dla 3 latka 23.01.06, 22:41 To ja jeszcze zapytam... moja córka (4,2) sepleni. Czas leci a nic do przodu, mam nawet wrażenie że sepleni coraz bardziej. Czy już czas do logopedy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiawitek Re: do anulla1 24.01.06, 09:41 za szybko poszło.] wiec jak pisałam wcześniej moj synek w marcu kończy 3 latka, za zaczał ładnie mowić dośc wczesnie bez seplenienia i jakania a od wakacji zaczął seplenić i sie jakac po tem przestał na jakiś czas sie jakać ale od dwoch tygodni znów zaczął. szczerze mowiąc jestem przerazona i martwie sie o niego majwieksze problemy sprawiaja mu wyrazy zaczynające sie na literki: o,a,u,l,j niw wiem czy to cos powaznego czy to przejdzie z czasem prosze o jakąś rade a moze wizyta (czy ty przyjmujesz dzieci na wizyty) prosze o dopowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
upendo Re: dobry logopeda w krakowie dla 3 latka 27.01.06, 12:48 Witam ponownie Jakiś czas temu oferowałam swoją pomoc na tym forum, ale pomyślałam, że nie zaszkodzi się pzypomnieć. Być może ktoś miałby ochotę skorzystać. Jestem logopedą (studia ukończone na Uniwersytecie Marii Curie- Skłodowskiej w Lublinie) i pedagogiem (specjalność-pedagogika społeczno-opiekuńcza ukończone w Wyższej Szkole Filozoficzno- Pedagogicznej w Krakowie). Odbyłam 2 lata stażu/praktyki w Ośrodku Wczesnej Pomocy Psychologicznej w Krakowie. Obecnie pracuję w 3 krakowskich przedszkolach, w 2 Rodzinnych Domach Dziecka. Jeśli ktoś z Pańswta miałby jakieś wątpliwości czy pytania dotyczące mowy swojego dziecka, proszę napisać, a ja postaram się coś poradzić. Zapraszam również do mnie na bezpłatną diagnozę logopedyczną, po której udzielę wskazówek do samodzielnej pracy i ewentualnie, jeśli Państwo będa sobie tego życzyć, chętnie podejmę sie terapii. Proszę pisać na adres mailowy: upendo@gazeta.pl lub upendo@op.pl Pozdrawiam serdecznie i zapraszam! Anna Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: dobry logopeda w krakowie dla 3 latka 27.01.06, 13:00 napisalam maila Odpowiedz Link Zgłoś