jezzmam 04.04.06, 23:15 ....na telefon i z dojazdem na czwartek rano) Zobaczymy co i jak,ale przez tel.to BARDZO mila dziewczyna) Dam znać już po "zabiegach upiększających" jeśli chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madix1 Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 05.04.06, 08:58 Chcemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 ;))) 05.04.06, 14:23 Ja też już się umówiłam, na przyszłą środę. Wiem, że będę zadowolona. Zuzka jest the best - jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Kto chce jeszcze raz namiary, podaję 05.04.06, 14:27 za zgodą Zuzy: 696 845 993 - kom. everlastpeter@interia.pl gg 1882699 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Kto chce jeszcze raz namiary, podaję 05.04.06, 16:49 Czy ta p.Zuza jeździ po całym Krakowie,czy tylko po wybranych dzielnicach.I jakie ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam EE tam..... 07.04.06, 23:06 EEE tam!!do d...y!!musialam przelożyć spotkanie bo w ostatniej chwili okazalo się,że pomoc do mojego dziecka akurat miala pilny wyjazd!!!!a z 10miesięcznym dzieckiem na kolanach nie bardzo byl sens co kolwiek z wlosami robić--prawda?? Wstępnie umówilyśmy się na środę w przyszlym tygodniu--mam nadzieje,że tym razem uda się zrobić coś z wlosami(i będzie mial kto zająć się Fabciem na czas zabiegów fryzjerskich) bo oszaleję( Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 U mnie była 13.04.06, 15:25 i jestem po raz kolejny bardzo zadowolona pozdrawiam świątecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elieka jezzmam!! i jak fryzurka? 14.04.06, 09:40 udało sie w końcu "pzretestować" panią fryzjerkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: jezzmam!! i jak fryzurka? 16.04.06, 07:26 No wlaśnie nie( Umówilyśmy się na poniedzialek ok, to ja musialam odwolać spotkanie bo niania nie przyszla do mojego synka i nie mial by się nim kto zająć(a z dzieckiem na kolanach czy chodząc za nim nic byśmy na tej mojej glowie nie wymodzily),no to umówilyśmy się na środę i tu znowu zonk, bo fryzjerce mąż pilnie musial wyjechać i nie miala znowu ona z kim swojego dzidziusia zostawić(a ma dziecko w wieku mojego tak,że ją rozumiem).No a przed samymi świętami to wiadomo każdy ma swoje obowiązki i sprawy do zalatwienia więc umówilyśmy się na środę zaraz po świętach. Mam nadzieje,że tym razem się uda)) Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: jezzmam!! i jak fryzurka? 18.04.06, 13:48 Ja się z nią umówiłam na dzisiaj. Ma ściąć mnie i męża. Napiszę Wam wieczorem lub jutro jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Gotowe!! 18.04.06, 21:36 Jesteśmy juz obcięci. Zuza jest przesympatyczna i tania, zwł. jak się porówna jej ceny z tymi w salonach. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Do mnie ma zaraz przyjechać..... 19.04.06, 11:36 To też napiszę jak bylo i jak jest) Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Do mnie ma zaraz przyjechać..... 19.04.06, 12:25 Cześć Jezzmam Wysłałaś wczoraj mojej Mai na Zobaczcie kartkę z misiami (jeden rozpakowywuje prezent, a z niego wychodzi drugi miś) - od wczoraj musiałam pokazać jej tę kartkę kilkadziesiąt razy Miała strasznie dużo radości - ten prezent spodobał sie jej najbardziej dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Do mnie ma zaraz przyjechać..... 19.04.06, 20:20 A no to witam witam)))) Każdemu dziecku staram się coś dorzucić do tych życzonek urodzinowych) A Zuza byla i muszę Wam powiedzieć,że EXTRA z niej dziewczyna i EXTRA fryzjerka) Fryzurkę mi odwalila piękną i kolorową) A przy tym uśmialyśmy się tyle i ugadaly,że szok Zjadlyśmy obiad i iiii i Zuza musiala jechać( Ceny REWELACYJNE))i naprawdę na każdą kieszeń) Fryzurka boska i jestem BARDZO ZADOWOLONA) Polecam gorąco) Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 19.04.06, 20:29 )) Cieszę się, że jesteście zadowolone. Zuzę z.a.w.s.z.e polecam z czystym sumieniem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 19.04.06, 21:16 I dzięki Ci za to!!) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 20.04.06, 09:22 Ale słuchajcie, czy ona umie zrobić taką fryzurkę na czasie, coś żeby nie wyglądać jak własna ciotka... Czy umie zrobić np fajną asymetryczną grzywkę (taką krzywą, bo taką obecnie mam i taką bym chciała utrzymać I ile bierze za odcięcię krótkich włosów np? Rozumiem, że trzeba sobie samej wcześniej umyć włosy, tak? Aha - co robiłyście z dziećmi w czasie "seansu fryzjerskiego"? Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 20.04.06, 10:03 Zuzka jest stylistką, potrafi robić fruzury na czasie, dobiera je do twarzy, etc. Krzywe grzywki też wycina . Włosy Ci umyje, posprzata po sobie . W sparawie cen - po prostu zadzwoń, wszystko zależy od rodzaju usługi (jest naprawdę atrakcyjna cenowo , prawda dziewczyny?). U nas, jak przychodzi, to dzieciaki albo śpią, albo są z nianią - różnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 20.04.06, 10:22 Mi robila calkiem nową fryzurę bardzo odważną bo ja takie lubię) Obcinala mi wlosy(nie mialam za dlugich)zrobila krzywą grzywkę,kolor-czerwony z brązowym ślaczkiem i wstawkami bialymi--EXTRA!! Powiedzialam jej że mam wyglądać jak czlowiek,żeby nie bylo dużo robotyu później z ulożeniem tej fryzury i resztę Zuza sama zrobila) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Powiem tak: A nie mówiłaaaaam... ;ppp! 21.04.06, 08:59 No toście mnie zachęciły Hmmm chyba się skuszę... Tylko muszę zorganizować coś dla dzieci, w najgorszym razie jakiś film im puszczę i już Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka pytanko do tych które są już po:-)) 21.04.06, 14:09 na jakich materiałach pracuje pani Zuza??tzn. jakich farby używa??(czy jakieś dobre specyfiki czy niekoniecznie?) czy ja sama kupuję rozjaśniecz czy farbę- jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: pytanko do tych które są już po:-)) 21.04.06, 14:34 Wiesz, pytałam na początku, ale teraz nazw nie pamiętam. Myślę, że dobrej jakości (chyba niemieckie), bo włosy są ładne po koloryzacji, absolutnie nie są zniszczone. Do stylizacji ostatnio używała u mnie Welli. Zuzka wszystko przynosi sama (w sporym, fryzjerskim kufrze ), również folię, suszarkę, miseczki na farbę, pelerynkę - jak w salonie. Wiem, że to brzmi niewiarygodnie, ale ona jest rewelacyjną stylistką i fryzjerką, a do tego przemiłą i tanią. Ja ją poznałam dzięki koleżance i nie zamieniłabym jej na żadną inną . pzdr Marta Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: pytanko do tych które są już po:-)) 21.04.06, 14:52 Ok czyli rozumiem, że to jest ten typ fryzjerki, której można powiedzieć, proszę spojrzeć na moją twarz, figurę, typ urody i powiedzieć z czym by mnie Pani widziała? Bo od dawna poszukuję takiej fryzjerki... Jeśli tak, bo na następne strzyżenie umawiam się w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Dokładnie tak, marzek2 ;) 21.04.06, 15:01 Zuzka po prostu dobiera i fryzurę i kolor do typu urody. Strzela w 10. W dodatku włosy są tak dobrze scięte, że nawet przed kolejnym strzyżeniem można z nich ułożyć szybko ładną fryzurę. Boszz, ale reklamę zrobiłam ;PPP, ale należy się jej, naprawdę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Zuza to REWelacja!! 21.04.06, 16:19 Naprawdę ścina extra i koloryzuje extra i w ogóle jest extra!! Dopóki będę mieszkać w Krakowie to Zuza będzie moją fryzjerką) Ja powiedzialam Zuzie,że mam wyglądać jak czlowiek a zrobila ze mnie cudo naprawdę) Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Dokładnie tak, marzek2 ;) 21.04.06, 16:19 Ok, jeśli się odważę (bo kurcze z obecnej fryzjerki jestem bardzo zadowolona) to dam znać o efektach. Oprócz Twojej reklamy potrzeba mi jeszcze tylko motywacji finansowej - jeśli okaże się tańsza to jako krakowski centuś nie będę miała wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Dokładnie tak, marzek2 ;) 22.04.06, 19:51 czy pytanie o cennik będzie dużym nietaktem??? chciałabym wcześniej , zanim nabiorę ,,apetytu" wiedzieć , czy mnie na to stać... Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: Dwoda 22.04.06, 23:53 ufff, to raczej pozostanę przy długich włosach... Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: Dwoda 23.04.06, 00:55 A te 6 -7 dych to konkretnie za co?? Za ścięcie i koloryzację? Czyli jaką - balejage, czy farba? Jesli możesz przyblizyć szczegóły, to bardzo proszę. Bo zastanawiam się nad kontrastem i chciałabym wiedzieć w przybliżeniu Akurat ostatnio znalazłam niezgorszą fryzjerkę, niedrogą (po tym jak u Davida ze mnie nieziemsko zdarli ztrobiłam sie ostrożna - za pasemka plus ścięcie zapłaciłam tam prawie trzy stówy)ale ją tak pięknie chwalicie, że czuję się zachęcona Tylko konkretnie ceny chciałabym jeszcze znać. Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Dwoda 23.04.06, 16:45 Napisalam na priv szczególydo Dwoda i do Aniael Odpowiedz Link Zgłoś
elieka jezzmam, ja tez prosze o szczegóły :) 23.04.06, 17:10 czy ten numer gg który podałaś do Zuzy jest aktualny?? bo w katalogu funkcjonuje jako 13 letnia kinga z drążna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: jezzmam, ja tez prosze o szczegóły :) 23.04.06, 17:45 OK,ale ja nie podawalam numeru gg do Zuzy bo sama go nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja Re: jezzmam, ja tez prosze o szczegóły :) 23.04.06, 20:05 a czy ja też mogę poprosić o szczegóły na priwa bo mam straszną ochotę zrobić coś z włosami a fryzierki dobrej brak Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
elieka a przepraszam :) to Tynia 23.04.06, 21:24 w tej wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=601&w=39764629&a=39797580 Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Qrczę, nie wiem co z tym gg, bo 23.04.06, 21:57 mam je ze starej wizytówki Zuzi ((. Numer telefonu i mail na pewno są ok, ale gg... hmmm... nie korzystałam więc może to jest faktycznie nieaktualne. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
moniaskor Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 23.04.06, 23:06 Zuza wpadła do mnie wczoraj (sobotnie popołudnie) z zamiarem uczesania mnie na imprezę (tak się umawiałyśmy), a gdy wychodziła ode mnie, byłam obcięta i "ułożona" za ... 35 zł. Polecam serdecznie i pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 24.04.06, 13:44 W takim razie ja poproszę na priv gazetowy więcej danych nt cen, bo jeśli 6-7 dych jest za strzyżenie i ułożenie krótkich włosów np, to ja mam tańszą fryzjerkę za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 24.04.06, 15:27 Z tego co zrozumiałam 6-7 dych to było za obcięcie dwóch osób i farbowanie Ja jestem zachęcona Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 24.04.06, 15:32 aniael napisała: > Z tego co zrozumiałam 6-7 dych to było za obcięcie dwóch osób i farbowanie Ja > > jestem zachęcona farbowanie, mycie, obcięcie, modelowanie; że już nie wspomnę o doborze do typu urody i dojeździe do domu )) Ceny na pewno zależą od długości włosów i rodzaju wykonywanych zabiegów, ale na pewno są b. atrakcyjne w każdym przypadku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 A chwila, chwila - poprawka 24.04.06, 15:40 tynia3 napisała: > aniael napisała: > > > Z tego co zrozumiałam 6-7 dych to było za obcięcie dwóch osób i farbowani > e Ja > > > > jestem zachęcona > > > farbowanie, mycie, obcięcie, modelowanie; > że już nie wspomnę o doborze do typu urody i dojeździe do domu )) > > Ceny na pewno zależą od długości włosów i rodzaju wykonywanych zabiegów, ale na > pewno są b. atrakcyjne w każdym przypadku. > pzdr > O ceny najlepiej zapytajcie samej Zuzy, ale nie wymagajmy, żeby stylizację+koloryzację+obciecie+dojazd świadczyła najlepiej za darmo, bo to trochę niesmaczne nawet Nie jest droga i jest profesjonalistką - to na pewno. Po raz kolejny polecam i proponuję zadzwonić. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: A chwila, chwila - poprawka 24.04.06, 17:39 Ja napisalam na priv dziewczynom jak bylo u mnie.Co robila Zuza i ile zaplacilam bo tu na forum tego nie będę pisać. Zuza jest bardzo konkurencyjna dla salonów to na 100% i jak napisala Tynia3 Zuza jest profesjonalistką) Ja też radzę zadzwonić do Zuzi i powiedzieć mniej więcej czego się oczekuje,co się ma aktualnie na glowie to się na pewno dogadacie co do ceny i wszyscy zadowoleni będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: A chwila, chwila - poprawka 27.04.06, 09:46 Czy ta ZUZA obcina u siebie w domku? ja mieszkam za Krakowem ..... pliis napiszcie arkasia@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: A chwila, chwila - poprawka 27.04.06, 11:03 Z tego co Zuza mówila to dojeżdżala (gdy nie miala auta to autobusem z walizką na kólkach)nawet do Chrzanowa więc myśle ,że nie bylo by problemu) Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Do Kacha222 27.04.06, 15:38 Hej! Dzwoniłam wczoraj do pani Zuzy, bo mam problem z umówieniem się u mnie. O ile z pięciolatką nie ma problemu, o tyle kłopot byłby z 13 - miesięczną terrorystką. Zuza powiedziała, że jak najbardziej mogę do niej przyjechać. Tyle, że nie ma już terminu w tym tygodniu. Jedynie w sobotę, a ja wtedy pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 26.04.06, 14:23 A nie znacie może jeszcze kosmetyczki-makijażystki, która przyjedzie do domu i zrobi makijaż? Pzdr, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 26.04.06, 16:12 Ja,ale mam dziecko i teraz już tylko znajomym robię jak do mnie przyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 26.04.06, 22:25 Ach jestem po Bardzo polecam!! Świetna kobieta i fryzjerka. Naprawde bardzo sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
kfcja a ja już po 28.04.06, 11:47 Witam, po Waszych opisach postanowiłam też umówic sie z Zuzą i efekt tego spotkanie przeszedł moje oczekiwanie. Fryzurka którą mi zrobiła jest ekstra, cena przystępna. Polecam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: a ja już po 28.04.06, 12:00 Bardzo się cieszę Kasiu,że Ty się cieszysz) Mówilam,że warto) Odpowiedz Link Zgłoś
elieka ja też już po :) 28.04.06, 21:58 i tez jestem zadowolona polecam Zuzę ) tylko jak tak dalej pójdzie z tym polecaniem to niedługo terminy do niej będa dłuuugie ) Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 11.05.06, 23:08 Dzisiaj była u mnie Zuza. Bardzo jestem zadowolona, tym bardziej, że była to fryzura pod hasłem "ratujmy co się da" po baaardzo nieudanym popisie poprzedniej mojej fryzjerki. Teraz mam stylową, króciutką fryzurkę, i umówiłyśmy się na farbowanie pod koniec miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia no to ja łyżka dziegciu 12.05.06, 19:10 Wczoraj byłam umówiona z Zuzą. Rzeczywiście jest przemiła i naprawdę bardzo sympatyczna (mam nadzieję, że mi wybaczy), ale niestety z efektów Jej pracy jestem niezadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: Umówilam się z Zuzą (tą fryzjerką)..... 12.05.06, 19:48 a ja bardzo zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas ja też dodam łyżke dziegciu 19.05.06, 19:58 ja sie z nia umowilam z tygodniowym wyprzedzeniem - zciagnelam nianie a ona nie przyszla i nie dala znaku zycia! Tak sie nie robi... mialam spiep..ony wieczor i tydzien a bylo to dla mnie wazne. Nie lubie takich sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Hmmm to dziwne... 19.05.06, 21:25 moim zdaniem jakieś nieporozumienie zaszło, może ona po prostu... zapomniała niestety Ja napisałam maila wczoraj, dziś rano miałam odpowiedź, potwierdziłam sms-em i przed godzinką u mnie była. Ja też jestem zadowolona, bardzo sympatyczna dziewczyna, pogadałyśmy o dzieciach, facetach i w ogóle. No i podobało mi się to, że spojrzała na mnie, pomyślała i miała jakiś pomysł. Co więcej umiała uzasadnić swoją koncepcję na moją głowę Na razie tu i tam ścięła, w innych miejscach mam zapuszczać Ale efekt przejściowy czyli dzisiejszy też jest jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Jestem p.r.z.e.k.o.n.a.n.a 20.05.06, 06:26 że zaszło jakieś nieporosumienie. Zuza jest słowna, nigdy mnie nie zawiodła. Te Mamy, które ją poznały mogą potwierdzić jej sumienność. Ona sama nawet jak ma się spóźnić, to dzwoni. Nie próbowałaś się z nia skontaktować, jak nie przychodziła? Ja bym nie wytrzymała czekając - zaraz bym dzwoniła, czy coś się przypadkiem nie stało... pzdr P.S. A z Zuzą jestem znów umówiona na przyszły tydzień i już się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: Sorry za literówkę 20.05.06, 11:25 hej Tusia !mogłabym zajrzeć ok 9.30 w poniedziałek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Witamy Zuzę na forum ;))) 20.05.06, 14:01 założyłaś konto gazetowe )) - fruz3, tak? fajnie )) P.S. poniedziałek jest jak najbardziej ok, 9:30 też pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: Jestem p.r.z.e.k.o.n.a.n.a 20.05.06, 20:47 WIesz Tyniu - pierw z nianią sobie miło gadałyśmy a potem jak o 8 nie doszła to pobiegłam czym prędzej do sklepu i zagoniłam nianie do nakładania farby. Byłam tak wściekła że nie chciało mi się z nią gadać ! Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: ja też dodam łyżke dziegciu 20.05.06, 11:14 witam!w końcu udało się mi zagladnąć do Was Kobietki!jestem conajmniej zdziwiona ,że umawiałyśmy się ...?nie mam śladu ani w sms ,ani na poczcie,ani w obydwóch kalendarzach ,którymi się posługuję...na kiedy sie umawiałyśmy? wiedziałam ,że jestem zakręcona ,ale aż tak???pozdrawiam !zuzek Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: ja też dodam łyżke dziegciu 20.05.06, 20:44 Tak umawiałyśmy się - zostawiałam numer telefonu (jeśli chce Pani coś potwierdzić zapraszam na priva) - miała Pani być na Słomianej w poniedziałek między 7 a 7:30 wieczorem! Tymbardziej mi przykro jeśli Pani nie zapisuje takich wizyt - dla mnie było to ważne gdyż we wtorek miałam spotkanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: ja też dodam łyżke dziegciu 20.05.06, 21:07 oj oj!żle ze mną -prosze o wybaczenie ale ja w dalszym ciągu mam braki ...nie wiem jak i dlaczego tak sie stało...może to "zasługa "nocnej woltyżerki ,którą to z uporem maniaka trenuje na mnie mój 12 miesięczny ,nienajedzony Feluś.Nie ma co-stało sie -przepraszam (zwłaszcza ,że było to ważne).pozdrawiam pomimo wszystko .zuza też człowiek.pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Zuziu a mnie umieść w swoim kalendarzyku tak ..... 21.05.06, 19:22 Za jakiś miesiąc i mojego brata Ja tam jestem z Ciebie zadowolona Zuzieńko Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: Zuziu a mnie umieść w swoim kalendarzyku tak 21.05.06, 21:31 Hej Basiu!jak miło Cię słyszeć!ciesze sie ,że zadowolonas kobitko jest!jak tam Tabiś?pewnie chodzi już?zaszczepiłaś go na pneumokoki?jak wejść na to"priva"bo jestem zielona .całuski w piętkę Tabisiową. zuzek Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Re: Zuziu a mnie umieść w swoim kalendarzyku tak 21.05.06, 21:52 Priva to mail gazetowy A Tabisia zaszczepilam i jak zwykle szczepionkę spoko zniusl zero gorączek,wymiotów itp Odpowiedz Link Zgłoś
onikat Re: Zuziu a mnie umieść w swoim kalendarzyku tak 22.05.06, 22:39 Ja też dołanczam do fanclubu Zuzy Zuza, pozdrowienia ze Swoszowic I do zobaczenia. Nie wiem jeszcze kiedy ale będę dzwonić Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Zuziu a mnie umieść w swoim kalendarzyku tak 11.06.06, 17:39 Zuzanko ,czy w tym tygodniu masz czas ,by zrobić mi fryzurkę (ścinanie) ? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Po kolejnej wizycie naszej Zuzy ;) 23.05.06, 10:56 Mam super fryzurę, ale to nic )), naszą nianię też Zuzia obcinała no i... niania zachwycona wciaż podbiega do lustra ;ppp. pzdr i ogłaszam się samozwańczym prezesem fan clubu Zuzki Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Po kolejnej wizycie naszej Zuzy ;) 11.06.06, 18:22 U nas też Zuzia była drugi raz Wszyscy mamy nowe fryzurki Nawet nasza Maja grzecznie siedziała na krzesełku i pozwoliła Zuzi robić, co tylko chciała na jej główce. Do następnego razu, Zuza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch telefon do Zuzy ;) 11.06.06, 19:23 kurcze nie moge sie do niej dodzwonic ! mozecie podac mi jeszcze raz jej numer? Odpowiedz Link Zgłoś
musylanka Re: telefon do Zuzy ;) 13.06.06, 21:51 To i ja dołącze do Fan Clubu Zuzy. Zuza robiła fryzurkę komunijna dla mojej córki. Młoda sama zdecydowała, że chce mieć małego koczka i loki. zuza zrobiła przepiekna fryzurę dla młodej "komunistki". dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: telefon do Zuzy ;) 19.06.06, 10:43 witam!serdecznie -tu zuza.przepraszam ale u mnie klęska żywiołowa-telefon padł ,a dzielĘ ładowarke z synem -i nie możemy jej znależć -natomiast z poczty nie moge nikomu odpisać!!(?????).podaję moje gadu gadu! 9393704.przepraszam również BASIE OD TABISIA!!!pozdrawiam zuza!AHA! na wtorek,NA 19 umówiona jestem na FIERDOLFA NILLA.PROSZE O KONTAKT -ADRES MAM W TELEFONIE ..UPS.....ZUZA. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: telefon do Zuzy ;) 19.06.06, 19:21 To ja z Fieldorfa wysłałam na GG mój adres - mam nadzieję, że doszedł, prosze o potwierdzenie!!!!! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
fruz3 Re: telefon do Zuzy ;) 20.06.06, 08:14 witam -niestety nie dotarł do mnie adres na gg ,ale telefon działa -prosze o smsm-przepraszam za zamieszanie!pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
jezzmam Zuziu 20.06.06, 23:09 Nic się nie stalo jak rozmawialyśmy to pewnie telefon Ci padl bo przerwalo. Tabisiu jest już obcięty--bo wiesz jakie mial klaki i bardzo sie pocil jak byly upaly teraz też upaly są a Tabisiu się nie poci) Ale nic straconego--wpisz gdzieś mnie i mojego brata w kajecik przed 11 lipca dobrze?? bo jedziemy na wakacje i chcialabym zafarbowac wlosy i troszkę obciąć i brat standart--strzyżenie. Po 1 lipca w obojętnie jaki dzień bo brat ma urlop i może przyjechać w każdy dzień pomóc przy Tabisiu. Odpowiedz Link Zgłoś