han_ia 29.07.06, 17:35 Czy możecie polecić dobrego ginekologa w centrum medycznym LIM? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofi76 Re: LIM - ginekolog 29.07.06, 18:17 dr Kisielewska, chodze do niej od lat, prowadzila moją ciążę, skrupulatna, dokładna, ciepła, miła, każe robić badania i je egzekwuje itd. i w ogóle polecam, masz pytania dodatkowe pisz na gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea22 Re: LIM - ginekolog 30.07.06, 16:46 a ja polecam Berezę. Poza bezdyskusyjnymi kompetencjami pracuje na Kopernika, co w razie potrzeby może się przydać. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk Re: LIM - ginekolog 31.07.06, 21:02 a ja odradzam Dziechciowskiego. Masakra - niedelikatny, pchal mi wziernik na sile i jeszcze pozwalal sobie na komentarze, namawial na platne badania u niego na klinice (oczywiscie na panstwowym sprzecie...) a to samo badanie wykonala inna ginka od reki w czasie rutynowego badania w dodatku tak milo mnie zagadujac, ze nawet nie poczulam. Po badaniu u niego krwawilam i nie moglam siadac przez pare dni! Odpowiedz Link Zgłoś
han_ia Re: LIM - ginekolog 01.08.06, 19:05 Dzięki za informacje - ze względu na fakt, że reprezentuje tą grupę kobiet, ktore wolą gina-kobietę, pewnie w najbliższym czasie odwiedze p. Kisielewską. Pozdrawiam! H. Odpowiedz Link Zgłoś