iberka 11.08.06, 18:41 gdzie powinna się zgłosić osoba u która ma stany depresyjne, czasami bardzo głębokie. iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pfrydrych Re: depresja 11.08.06, 20:21 Do psychiatry. Brzmi poważnie, ale to lekarz jak każdy inny, z tym, że ten leczy duszę a nie ciało. Po rozmowie skieruje zapewne do psychologa na psychoterapię. Poniżej dałam link krakowskich gabinetów, które mają podpisany kontrakt z NFZ. Ja chodziłam na Estery 6 (tel: 012 421 95 67) do dr Witkowskiej. Młoda, cierpliwa. www.krakow.pl/miasto/sluzba/sl_spec.php?akcja=l&rodzaj=specjalistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: depresja 18.08.06, 16:38 Polecam dr Cichocką z poradni przy Tokarskiego - Miasteczko Studenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Re: depresja 24.08.06, 16:37 Polecam dr.n.m. Dominikę Dudek z Oddziału Leczenia Depresji w Klinice Psychiatrii Dorosłych CM UJ w Krakowie na ul. Kopernika (jest ordynatorem). Przyjmuje również prywatnie na Kalwaryjskiej, nie pamiętam niestety numeru, chyba 2 lub 4 (idąc od Dietla po lewej stronie). Marta Odpowiedz Link Zgłoś