bsl 15.09.06, 11:11 miał ktoś doczynienia z ta pania ?, jest adiunktem w Klinice Neurologi Dziecięcej na Prokocimiu zapisałam do niej córkę , moze macie jakieś doświadczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenka8 Re: nikt nie zna :(((?? 26.09.06, 14:42 zalezy z jakim problemem chcesz iść, jest adiunktem znaczy bardzo udziela sie naukowo, jesli chcesz kogos może z większym doświadczeniem, podejsciem do dziecka a nie do przypadku to daj znać, ma to byc Twój pierwszy neurolog?? Ja wybrałabym kogos innego, zaleznie od specyfiki problemu. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: nikt nie zna :(((?? 26.09.06, 14:46 przeprowadziałam sie z innego miasta ,dziecko ma lat 11 i ma stwierdzoną wade mózgu wrodzoną , brała leki p/padaczkowe ale źle je znosiła ( chodzi o małe napady), zreszta wiedza i dostęp do neurologów w tamtym mieście był żałosny, dzisiaj idziemy na kontrolne EEG Odpowiedz Link Zgłoś
lenka8 Re: nikt nie zna :(((?? 26.09.06, 14:56 dowiedz się kto bedzie opisywał ci to eeg, może lekarz do którego warto iść... Odpowiedz Link Zgłoś
lenka8 Re: nikt nie zna :(((?? 26.09.06, 14:59 za wczesnie kliknęłam, tutaj masz dość duży wybór neurologów dziecięcych, wybrałabym kogos kto ma wieksze doswiadczenie z pacjentami chodzącymi, a nie trafiającymi na oddział w stanie padaczkowym na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: nikt nie zna :(((?? 26.09.06, 15:02 no własnei niebardzo mam sie kogo poradzic , jestem tu sama z dziećmi i nie znam nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re:ja znam 27.09.06, 17:11 Mogę ci polecic dr. Mruk z przychodni na al. Pokoju Odpowiedz Link Zgłoś