Dodaj do ulubionych

Brak Przyjaciółki.

IP: *.* 13.02.02, 11:56
Brakuje mi kogos z kim mogłabym iść na kawę.Niby są jakieś koleżnaki ale te jeszcze ze szkoły mają inne życie - one studentki ja - mama 2 letniego Adasia, w pracy zero kobiet ...i ogolnie kiepsko. Jestem z oklic Krakowa....może któraś z was.....
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: Brak Przyjaciółki. IP: *.* 13.02.02, 13:25
      Post według mnie zamieszczony nie w tym miejscu ale......ja jestem z Krakowa mam dwójkę dzieci( 15 m-cy i 2 m-ce ) jak coś to pisz ulcik
    • Gość: Grażyna Re: Brak Przyjaciółki. IP: *.* 14.02.02, 08:53
      Jestem z Myślenic obecnie siedze w domu z Krzysiem (2.5 m-ca) a starsza w przedszkolu Ula (3lata). Ponieważ pochodze z Krakowa to nie mam zbyt duzo przyjaciół , a przesiadywanie w domu kontaktom towarzyskim nie słuzy. Ostatnio odkryłam forum i bardzo mi sie tu podoba. Brakuje mi jedynie czasu na częstsze przeglądanie. Z jakich okolic Krakowa jesteś? Jest tutaj troche sympatycznych osób z Krakowa. Jak chcesz to pisz.Pozdrawiam Grazyna
      • Gość: Mo Re: Brak Przyjaciółki. IP: *.* 14.02.02, 23:30
        Marysiu, Grażyno z okolic...zapraszamy do grodu Kraka, bo tutaj już kwitną krokusy!Widziałam dzisiaj na Wawelu!:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:Nika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka