Gość: biba Re: KRAKÓW, KRAKÓW - jeszcze raz proszę!! IP: *.* 22.02.02, 18:19 Witam!Jestem mamą 16 miesięcznego kawalera.Mam 26 lat i moj maz tez.Mieszkamy w okolicy ulicy Czarnowiejskiej.Proponuję spotkanie w Parku Jordana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Dobry komis w KRAKOWIE IP: *.* 22.02.02, 18:21 Szukam dobrego komisu z rzeczami dla dzieci.Może macie jakieś namiary?Będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba KOMIS W KRAKOWIE IP: *.* 22.02.02, 18:25 SZUKAM DOBREGO KOMISU Z RZECZAMI DLA DZIECI W KRAKOWIE.BEDE WDZIECZNA ZA PODPOWIEDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: KRAKÓW, KRAKÓW - JESTEŚMY UMÓWIENI!! IP: *.* 22.02.02, 22:31 No więc reasumując:czas: niedziela 24 luty 2002 godzina 11.oo-11.20miejsce: holl w ANIKINOZnak rozpoznawczy: kolorowy balonik Jeśli bedzie ładnie np. tak jak było dzis idziemy na spacer do Parku Lotników a jeśli będzie padac zostajemy w Anikinie.Niech ktoś weźmie aparat, zrobimy zdjęcia i zamieścimy w Zobaczcie!.Do zobaczenia Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 220571 Re: KRAKÓW, KRAKÓW - jeszcze raz proszę!! IP: *.* 23.02.02, 19:30 To jszcze my:Goska 30 latMarcin 30 latKasia 3 i pół rokuGabrysia prawie 11 m-cymieszkamy na KurdwanowieNa spotkanie się niestety nie wybierzemy, choć bardzo bym chciała, bo trochę daleko. Może innym razem... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katyk Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 25.02.02, 09:19 ANIKINO należało wczoraj do nas!Spotkanie sie odbyło, a stawili sie na nim:Ulcik z Jackiem ( mężem), Karolinką i Michałkiem(Mo)Nika z MarcelkąAguś z KasiąMałaGosia z Przemkiem no i ja czyli Katyk z Ewką i Mikołajkiem.O, fajnie było. Dzieciaki szalały a my mogliśmy się poznać.Mam nadzieję że już niedługo spotkamy się znowu. Może pogoda dopisze i pójdziemy na spacer. Zapraszamy wszystkie emamy które z róznych powodów nie mogły być wczoraj. (Mo)Nika robiła zdjęcia które w najblizszym czasie pokażemy Wam na Zobaczcie.Umówmy sie znów.Wiele z nas nie pracuje i możemy przeciez spotkać sie w tygodniu. Co myślicie? Kasiap.s. bardzo dziękuję Jackowi za pomoc w bieganiu za moim małym wiercipiętą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 25.02.02, 10:01 Cieszę się że było fajnie.Chętnie spotkam się w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaw Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 25.02.02, 10:19 a gdzie chodzisz na spacerki? z tego co wiem mieszkamy nie daleko siebie (my jestesmy z Kozlowka), wiec moze wybierzemy sie razem? moj Bartoszek ma 13 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 25.02.02, 23:17 Bardzo chciałam być z wami w Anikinie, ale niestety nie mogłam (buuuuuu ). Dlatego chciałabym zaprosić mamy na mały spacerek do Parku Lotników. Macie może jakeś propozycje co do czasu. Ja jestem wolna do środy, bo póżniej muszę wyjechać. ( W niedzielę wieczorem wracam).Czy są wśród stałe bywalczynie Parku Lotnika.Pozdrawiam i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agachod Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 26.02.02, 09:01 Cześc malutka Jestem stała bywolczynią parku lotników - od niedawna, mój synek urodził sie w październiku. Może znamy się z widzenia??Jak tylko jest znośna pogoda to spacerujemy. Niestety dzisiaj leje i musimy siedzieć w domu.Ale może jutro się zobaczymyJestem bardzo charakterystyczna ( tak mi sie wydaje ) spaceryje z "dwójką dzieci" synek Wojtus w wózku i "córeczka Aferka" ( mały yorczek na którego wszyscy zwracaja uwagę)Do zobaczenia Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 26.02.02, 12:49 To może jutro (jeżeli pogoda dopisze).O której spacerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agachod Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 26.02.02, 12:57 zalezy kiedy sie dziubełek obudziale tak między 12 a 13 staram się wyjść z domuagnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 26.02.02, 17:38 Po której stronie parku można cię znaleść. Od al. Pokoju, czy też od al. Jana Pawła II. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agachod Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 26.02.02, 19:49 Mieszkam na Wysockiej więc od strony Jana PawłaAgnieszkado zobaczenia ale pogoda nie rokuje nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo Re: KRAKÓW, KRAKÓW - ja juz czekam na następne spotkanie!! IP: *.* 27.02.02, 01:07 Pozdrawiamy z Marcelką wszystkie e-mamy i szalejące e-dzieciaczki,spotkane i poznane w "Anikinie" Mam nadzieję, że zimę, której mamy już dość w Kraku wiosna przegoni a wtedy... parki i place zabaw nasze!Do zobaczenia wiosenną porą oraz w większym gronie... Słońce wróóóć!!!Nocna Nika i Marcelka Odpowiedz Link Zgłoś