ahellos 03.09.10, 16:43 Witam,moze zna ktos numer telefonu do wrozki na ul.Sraffa w Krakowie.Pani nazywała sie Petrykowska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ahellos Re: Wrozka.. 06.09.10, 18:18 ahellos napisała: > Witam,moze zna ktos numer telefonu do wrozki na ul.Staffa w Krakowie.Pani nazyw > ała sie Petrykowska. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Wrozka.. 10.09.10, 22:27 kiedyś miałam do niej numer - poszukam, może znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
ahellos Re: Wrozka.. 14.09.10, 17:39 Ja mam jej numer ale sprzed...chyba 8 lat.Moze znajdziesz bardziej aktualny,bede wdzieczna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Wrozka.. 17.09.10, 21:50 ja też daawno korzystałam, ale numeru nie znalazam jeśli masz - to spróbuj zadzwonić. mze Pani Maryla nadal ma ten sam Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ahellos Re: Wrozka.. 05.03.11, 20:17 Witaj,nie wiem czy jestes nadal zainteresowana numerem do p.Maryli,ale dowiedzialam sie ze jest ten sam i mozna spokoj nie do niej zadzwonic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Wrozka.. 06.03.11, 17:30 i dalej przyjmuje ?? nic sie nie zmieniło?? BYłaś może?? Jakbym mogła prosić o tel bo zapodziałam gdzieś z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś