Gość: thessi Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 13:46 No ja dalej przyjmę mame z dzidzią tylko bez meża bo sie na tapczanie nie pomiescicie. Ala tak jak juz wczesniej mowilam mam psa. Zainteresowane mamay prosze o kontakt na maila.Pozdrwaiam,Thessi i Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: KRAKOW - SZUKAM NOCLEGU! IP: *.* 23.04.02, 14:04 Tak na w razie czego szukam chętnej do "sajgonu" czyli przenocowania naszej szlachetnej (?) czwórki.... Możemy wziąć materac. Kota nie bierzemy.... Czekam na propozycje. Pozdrawiam Gosia z rodzinką P.S. My z mężem jesteśmy grzeczni.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biba Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 14:49 Czesc klania sie mama poltorarocznego Piotra. Popieram idee spotkania. A co jesli bedzie padac? Moze ktoras z mam moglaby zarezerwowac cos dla nas np w Anikino (wlasciwie nie wiem co to). Na Bloniach zapewne beda jakies imprezy od 1 maja do 5. Moze i wtedy sie spotkamy?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 20:22 czesc,ja moge zaproponowac nocleg.Mam do dyspozycji rozkladana sofe< spokojnie dla mamy i dzidzi>+ fotel rozkladany na jedna osobe + lozko rozkladane na dwie osoby<czyli pewnie tez mama z dzidzia>.Jelsi ktos nie bedzie mial gdzie nocowac to my z Kubkiem zapraszamy.Tyle tylko,ze nie mamy samochodu wiec pozostanie komunikacja miejska.Ach,no i ammay kota w domku wiec zapraszamy tych,ktorzy sie boja i nie maja uczulen.pozdrawiamiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 23.04.02, 21:33 > "wiec zapraszamy tych,ktorzy sie boja"Izuś, a czemu wasi goście mają się bać waszego kota??? Co Ty tygrysa hodujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Nocleg IP: *.* 23.04.02, 22:12 > "wiec zapraszamy tych,ktorzy sie boja"Izuś, a czemu wasi goście mają się bać waszego kota??? Co Ty tygrysa hodujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Nocleg IP: *.* 23.04.02, 22:15 chciala m napisac,ze moja oferta noclegowa jest juz nieaktualna gdzyz od razu znalazlam dwie mamusie z dwoja dzieciaczkow na noc.Zostaje teraz tylko jedno wolne lozko i materac.chyba,ze ktos tak chceGosiu 1 przepraszam ale one zglosily sie wczesniej chyba ,ze hmmmmm.....moze siostre wyeksportuje na jedna noc i byloby jeszcze lozko podwojneizap.s caly dom ludzi czyli szal cial))))))))))))to moze wogole przeniesmy spotkanie do nas.zaraz obok mieszka Ika z moim drugim synkiem,hihi.wiec po co lazic po miescie,hihi.To oczywiscie zart))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: Nocleg IP: *.* 23.04.02, 22:24 Wyszło na to, że ja wychowuję dziecię iberii, a sama pewnie bezdzietna jestem... Ale Iza tylko tak mówi na mojego synka, zapewniam, że jest móóóóój..... (coby pomyłek nie było )BuziakiI.& O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna72 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 26.04.02, 13:33 Chętnie byśmy się dołączyli, bo szykuje się niezła imreza . Trochę termin nam nie odpowiada, ale postaramy się przyjechać, tak na 60%. Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 26.04.02, 16:57 Myślę że trzeba się pożądnie zastanowić nad spotkaniem jak będzie padać.Ja nie mam pomyśłu ale wydaje mi się że anikinoto troche za małe.albo musiałybyśmy zarezerwować całe dla nas.Ania z szymusiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 28.04.02, 09:49 A może jak pogoda nie dopisze zrobimy oblężenie jakiegoś basenu?Chociaż sama nie wiem czy to dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 28.04.02, 21:16 Hmmm... ale nie wszystkie dzieciaczki są "basenowe"... Niektóre są za małe... Nawet nie wiem, czy by kogoś z półroczniakiem wpuszczono, dla niemowląt są specjalne godziny na niektórych basenach, z instruktorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo1 Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 28.04.02, 09:50 Suzi czy oprócz daty masz już jakieś informacje co dokładnie robimy,jak tam dojechać itd...?Jeśli tak to bardzo proszę o kontaktPozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaM Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 29.04.02, 21:14 Ojej,ja tez chce was zobaczyc !!! Postaram sie przyjechac,gdyz moj maz i tak mnie ciagnie do Krakowa.Mielismy jechac teraz na dlugi weekend,ale wobec tego odlozymy wyjazd na czerwiec.Obyscie tylko nie ustalily terminu na koniec miesiaca,bo moj maz ma imieniny i cala jego wielka rodzinka zwali sie do nas.My chyba nie nocowalibysmy w Krakowie,ale roznie to bywa.Moglibysmy wynajac jakas kwatere,macie jakies namiary?Acha jestesmy z Legnicy.pzdr.Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammy Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 02.05.02, 20:52 muszę Cie zmartwićspotkanie jest w 29.06 i 30.06czyżby mąż miał na imię Piotr albo Paweł? pozdrawiamsammy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzaM Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.05.02, 23:33 Sammy,to bylo chyba do mnie wiec odpowiadam,ze moj maz ma na imie Wladyslaw i ma imieniny 27 czerwca.Chyba jednak Was nie spotkam pzdr.Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 02.05.02, 22:01 Drogie mamy, nie wszyscy będą mogli dotrzeć. Przecież cała Polska nie pojedzie do Krakowa.Róbcie jak najwięcej zdjęć, reportaży ze spotkania. A może ktoś nakręci na kamerę. Maży mi się oglądanie tego spotkania w inernecie na żywo......................Ale czy są takie możliwości???Ewa mama Michała (białystok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwG Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 02.05.02, 22:02 Przepraszam, że mi marzenia wyszły przez z "z kropką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maminka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 04.05.02, 22:58 Przepraszam, że w ten sposób (może zbyt natarczywy?), w tym wątku zadaję następujące pytania : za pośrednictwem jakich firm korzystacie z internetu? Ile to kosztuje, jak działa? Wiem, że w ten sposób dotrę do sporej ilości krakowianek (i nie tylko), więc może nie odmówicie pomocy. Na mój odrebny watek dostałam tylko kilka odpowiedzi, za które i tak jestem wdzięczna. U nas w bloku zakładanie sztywnego łącza idzie jak po grudzie (ludzie niezdecydowani, firmy zawodzą), więc wszelkie wskazowki są cenne. DZIĘKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzimuzi SPRAWY ORGANIZACYJNE IP: *.* 05.05.02, 07:22 Drodzy eRodzice!Oczywiscie ze spotkanie jest aktualne. Z emam ktore zglosily sie do mnie zrobilismy komitet organizacyjny... Ulla czyli Ulcik jest przewodniczacym tego. W przeciagu paru dni wszystkie mamy ktore zglosily sie na ochotnikow dostana od nas emaile i rozdzielimy role. Mamy ktore sie nie zglosily tez dostana emaile opisujace spotkanie. A wiec nie martwcie sie pracujemy nad tym.Pozdrawiam wszystkichSuzann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: SPRAWY ORGANIZACYJNE IP: *.* 05.05.02, 11:57 To ja , w takim razie , czekam NIECIERPLIWIE!!!Mam nadzieje,ze pogoda bedzie super w tym dniu, w ktorym sie spotkamy.Pozdrawiam wszystkich !!!Beata z Rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik SPOTKANIE W KRAKOWIE - PILNE !! WAŻNE !! PRZECZYTAJCIE !! IP: *.* 05.05.02, 16:23 !!UWAGA!!PROSZĘ WSZYSTKIE MAMY KTÓRE ZAMIERZAJĄ PRZYBYĆ NA SPOTKANIE W KRAKOWIE KTÓRE ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 29-30 CZERWCA 2002.O PRZESŁANIE EMAILA Z PONIŻSZYMI DANYMI NA ADRES:Zlotwkrakowie@interia.plImię :Nazwisko:Email:Tel. kontaktowy:Adres: Ilość osób która przybędzie czyli : Mama +..............NOCLEG:Ile osób : Jeśli zakwaterowaniu u emamy z Krakowa – to ile potrzeba łóżek – Czy zwierzątko w domu u emamy może być problemem czyli np ktoś z przyjeżdżających jest uczulony na psa, kota???Jeśli hotel to proszę o podanie limitu cenowego - postaram się znaleźć odpowiednie zakwaterowanie!!Przyjazd :Data:Pociąg: Samochód:Wyjazd:Data: PROSZĘ O PILNE PRZESŁANIE WW INFORMACJI NA WW ADRES !!DANE PODANE ZOSTAJĄ TYLKO W CELU UŻYCIA ICH PRZY ORGANIZACJI SPOTKANIA W KRAKOWIE !!!!z góry serdeczne Wam dzięki za przesłanie mi ww informacji w miarę szybciutko !!!dziękuję i pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - PILNE !! WAŻNE !! PRZECZYTAJCIE !! IP: *.* 06.05.02, 06:44 PROSZĘ PRZECZYTAJCIE MÓJ POPRZEDNI POST POD TYM SAMYM TYTUŁEM !!!DZIĘKUJĘ ULCIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BDziubek Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - PILNE !! WAŻNE !! PRZECZYTAJCIE !! IP: *.* 09.05.02, 17:22 Jestem z Krakowa i zaraz sie zglosze do pomocy. Na razie bardzo sie ciesze i czekam na czerwiec.Becia z Mikolajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy IP: *.* 14.05.02, 13:16 > PROSZĘ WSZYSTKIE MAMY KTÓRE ZAMIERZAJĄ PRZYBYĆ NA SPOTKANIE W KRAKOWIE KTÓRE ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 29-30 CZERWCA 2002.Ludzie kochani, ile ja się nagrzebałam w tym wątku,żeby się dowiedzieć kiedy - godzin Wątek długaśny, posty otwierają się wolniutko a ja po prostu chę wiedzieć coś więcej : czyli nie tylko kiedy , ale i gdzie i co.Bardzo proszę o jeden konkretny post oraganizacyjny z wyjaśnieniem co , gdzie i kiedy.Sama bardzo chętnie bym wzięła udział w zlocie, ale to jużkońcówka ciązy i nie wiem czy będę w stanie .Gdyby jednak zdrowie pozwoliło na taki wyjazd to nocleg w Krakowie mam, a przyjechałabym z mężem , dzieckiem i drugim "na wylocie". ..Ale póki co nie dokopałam się do informacji GDZIE mam przyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 17.05.02, 07:44 O litość ...niech ktoś w końcu napisze jakiś post organizacyjny z dokłądną informacją gdzie dokładnie i o której ten zlot bedzie. W wątku jest klkadziesiąt postów , które się bardzo powoli otwierają (nie wiem czemu ), a ja już się gubię i nie wiem ,który sprawdzałam ,a który nie w poszukiwaniu tej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 17.05.02, 10:42 wiesiu,z tego co wiem to spotkanie odbywa sie u nas czyli w Krakowie w dniach 29 i 30 czerwca czyli ostatni weekend czerwca.iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 20.05.02, 11:01 Dziekuję, ale tyle to i ja się doczytałam .Tylko co dalej, Kraków jest duży , a już siły i cierpliwości mi brak na poszukiwania odpowiedzi na pytanie GDZIE KONKRETNIE W Krakowie oraz w jakich godzinach.Z tajemnicznych względów posty w tym wątku otwierają mi się po kilka minut każdy, do tego oznaczenia, który już czytałam a który nie jest niezgodne z prawdą i nie jestem w stanie dojść tych NIEZBĘDNYCH w końcu szczegółów.Jeśli nikt z ogranizatorów nie zlituje się i nie odpowie na te dwa pytania , to już więcej ich zadawać nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 20.05.02, 11:11 Hej eRodzice!Bardzo sie ciesze, ze jest tak duzy odzew na post o spotkaniu. Powinnismy sie zaczac organizowac.A wiec:1. Spotkanie odbedzie sie 29 czerwca i mozemy sie wtedy umowic na 30 czerwca2. Spotkamy sie w parku Jordana. Mysle, ze miedzy godzina 9 a 11 rano bedziemy czekac na emamy w poblizu glownego wejscia. To bedzie najlatwiejesze do znalezienia dla nie krakowskich mam.3. Kazda mama postara sie miec bluzeczke ze swoim nickiem - moze byc wydrukowane, wyhaftowane lub nawet napisane flamastrem - jesli nie zal Wam bluzki Albo inaczej.. konkurs na najbardziej oryginalny sposob pokazywania swojego nicka 4. Bardzo prosze Ci ktorzy sa pewni ze przyjada przysylajcie do mnie na prywatny email - swoje imie, imie i wiek dziecka, ile osob przyjedzie oraz skad przyjedziecie - a ja 1 czerwca zamieszcze cala ta liste tutaj.5. Poszukuje mam, ktore chca wziasc udzial w organizowaniu naszego spotkania. Kogos z Krakowa kto skontaktuje sie z innymi mamami i ustali kto moze podwiesc, zapewnic nocleg itd.. oraz mamy z innych miast do innych spraw organizacyjnych - wszelkie zgloszenia prosze wysylac na moj email. Potem podamy do wiadomosci wszystkich co do kogo zglaszac. 6. Nawet jesli nie jestes pewna czy przyjedziesz i nigdy o tym nie mowilas to oczywiscie przyjedz. Chodzi mi tylko o to by mniej wiecej ustalic ile bedzie osob - wtedy latwiej bedzie ustalic plan dnia i zabaw A teraz pozdrawiam Was wszystkich i czekam TO JEST POST OS SUZZI ,KTORY GDZIES TAM JEST .Pozwolilam sobie go powtorzyc dla tych, co nie mogą go znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 20.05.02, 11:15 No i jeszcze to od ULCIKA !!UWAGA!!PROSZĘ WSZYSTKIE MAMY KTÓRE ZAMIERZAJĄ PRZYBYĆ NA SPOTKANIE W KRAKOWIE KTÓRE ODBĘDZIE SIĘ W DNIACH 29-30 CZERWCA 2002.O PRZESŁANIE EMAILA Z PONIŻSZYMI DANYMI NA ADRES:Zlotwkrakowie@interia.plImię :Nazwisko:Email:Tel. kontaktowy:Adres: Ilość osób która przybędzie czyli : Mama +..............NOCLEG:Ile osób : Jeśli zakwaterowaniu u emamy z Krakowa – to ile potrzeba łóżek – Czy zwierzątko w domu u emamy może być problemem czyli np ktoś z przyjeżdżających jest uczulony na psa, kota???Jeśli hotel to proszę o podanie limitu cenowego - postaram się znaleźć odpowiednie zakwaterowanie!!Przyjazd :Data:Pociąg: Samochód:Wyjazd:Data: PROSZĘ O PILNE PRZESŁANIE WW INFORMACJI NA WW ADRES !!DANE PODANE ZOSTAJĄ TYLKO W CELU UŻYCIA ICH PRZY ORGANIZACJI SPOTKANIA W KRAKOWIE !!!!z góry serdeczne Wam dzięki za przesłanie mi ww informacji w miarę szybciutko !!!dziękuję i pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - co , gdzie i kiedy BŁAGAM IP: *.* 20.05.02, 11:18 aaaaaaaaaaaa, no i najwazniejsze, os SUZIMUZI :Tyle bylo chetnych! A teraz co? Podalysmy adres gdzie nalezy sie zglaszac i nic... cisza.No to mala zacheta. Odslaniam rabek tajemnicy czyli co tam sie bedzie dzialo?W sobote od godz. 10 do 18 szykuje sie IMPREZABeda piosenkarze, artysci, aktorzyBedzie wiele atrakcji i konkursow dla dzieci (m.in plastyczne i ruchowe)... beda kaciki zainteresowan.. czytanie bajek.. malowanie twarzy... Sponsorzy beda rozdawac rozne gadzety...I to jest tylko odrobina calego programu!Wiele atrakcji bedzie za przyslowiowa zlotowke,a zebrane pieniadze przeznaczamy na chore dziecko z Krakowa ktore potrzebuje pomocy.Jesli sie nie zglosicie i nie bedzie wystarczajaco chetnych to w przyszlym roku nikt nie bedzie chcial nas sponsorowac i nie bedziemy mogli pomoc nastepnemu dziecku!!!Ludzie organizujcie sie! Piszcie do nas na zlotwkrakowie@interia.pl i podajcie info o ktore Ulcik prosila pare postow wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: SPOTKANIE W KRAKOWIE - PILNE !! WAŻNE !! PRZECZYTAJCIE !! IP: *.* 18.05.02, 23:10 A ciekawe ,czy moim córeczkom mam nakleić na koszulkach " Diablątka" , a mężowi "Diabeł" hihihihihi Jesli jest ktoś kto tak zrobi ze swoim nickiem to niech napisze, bo nadal nie chce wyjsc na barana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljaworo Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 07.05.02, 13:29 My też bymśmy się z Wami chętnie spotkały, ale właśnie 29.06 wyjeżdżamy na wakacje. Będę z Wami duchem i czekam na zdjęcia w necie.Miłej zabawy i super pogody.Ludek z Dianą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 09.05.02, 08:21 Kochane mamusie z Warszawy i okolic, może któraś z Was będzie jechać samochodem i ma dwa wolne miejsca ???Chętnie byśmy się przyłączyli Kasia B. i Michaś (2 latka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gooh Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 13.05.02, 20:52 hej...my najprawdopodobniej będziemy jechac pociągiem...może sie przyłączycie?Gooh i Bruno (teraz roczny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 15.05.02, 11:14 Gooh, a czy orientowałaś się może jak wygląda sprawa biletów, czy trzeba rezerwować miejscówki, ile trwa taka podróż i co z wózkiem ???Łamię się na podróż pociągiem, ale nadal trudno mi ją sobie wyobrazić...Pozdrawiam Ciebie i Bruna Kasia B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna_K. Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 16.05.02, 11:51 Cześć, ja ostatnio podróżowałam z mężem i dzieckiem pociągiem i jest tak: w klasie pierwszej i drugiej są przedziały dla matek z dzieckiem lub ciężarnej, najczęciej drugie o wejścia w prawie każdym wagonie, jeśli jest zamknięty to konduktor otworzy, w klasie pierwszej należy oprócz 100% biletu na siebie wykupić bilet na dziecko, również 100%,nawet na noworodka(rozbój w biały dzień), należy również wykupić bilet na wózek - ok. 8zł. Podróż w klasie drugiej jest o tyle tańsza, że oprócz tańszych waszych biletów, nie płaci się za dziecko, należy tylko pobrać w kasie bilet zerowy na dziecko. Nie wiem jak wygląda podróż z dzieckiem i wózkiem w ekspresach. Nie wiem jak szeroki macie wózek, ale my ze swoim ledwo zmieściliśmy się na korytarzu, musieliśmy go nieść nad kaloryferami. To tyle informacji, powodzenia i do zobaczenia w czercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzimuzi *************** UWAGA - BARDZO PILNE - KONIECZNIE ZAJRZYJCIE!!!! ***************** IP: *.* 09.05.02, 10:27 Drodzy eRodzice!!!Tyle bylo chetnych! A teraz co? Podalysmy adres gdzie nalezy sie zglaszac i nic... cisza.No to mala zacheta. Odslaniam rabek tajemnicy czyli co tam sie bedzie dzialo?W sobote od godz. 10 do 18 szykuje sie IMPREZABeda piosenkarze, artysci, aktorzyBedzie wiele atrakcji i konkursow dla dzieci (m.in plastyczne i ruchowe)... beda kaciki zainteresowan.. czytanie bajek.. malowanie twarzy... Sponsorzy beda rozdawac rozne gadzety...I to jest tylko odrobina calego programu!Wiele atrakcji bedzie za przyslowiowa zlotowke,a zebrane pieniadze przeznaczamy na chore dziecko z Krakowa ktore potrzebuje pomocy.Jesli sie nie zglosicie i nie bedzie wystarczajaco chetnych to w przyszlym roku nikt nie bedzie chcial nas sponsorowac i nie bedziemy mogli pomoc nastepnemu dziecku!!!Ludzie organizujcie sie! Piszcie do nas na zlotwkrakowie@interia.pl i podajcie info o ktore Ulcik prosila pare postow wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ika Re: *************** UWAGA - BARDZO PILNE - KONIECZNIE ZAJRZYJCIE!!!! ***************** IP: *.* 09.05.02, 12:32 Upssss.... ja wysłałam Ulcikowi od razu maila, ale skoro Suzi mówi, że "cisza", to może nie doszedł...? Dziewczyny, a może potwierdzać jakoś krótko że mail doszedł? Drugi raz wysyłać nie będę, żeby "sztucznego tłoku" nie robić, bo już jest nas koło setki : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: *************** UWAGA - BARDZO PILNE - KONIECZNIE ZAJRZYJCIE!!!! ***************** IP: *.* 09.05.02, 14:28 Ika Twój post dotarł i jesteś wpisana na listę w sumie mamy potwierdzonych już około 10-15 Mam ale w porównaniu z postami to ....... malutko !!Proszę dziewczyny potwierdźcie lub napiszcie że jednak nie przyjeżdżacie mimo że wcześniej pisałyście ze przyjedziecie.dziekuje ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekN Re: *************** UWAGA - BARDZO PILNE - KONIECZNIE ZAJRZYJCIE!!!! ***************** IP: *.* 14.05.02, 11:13 Witam. Śledze ,jak tylko moge wejsc do netu, wszystkie wasze wypowiedzi i jak dotad nie pisalem . Powiem tak . Nie dzialalem pod wplywem impulsu i nie napisalem od razu czy pojawie sie na zlocie czy nie, i jak dotad nadal nie jestem pewien,chociaz bardzo chcialbym sie z Wami spotkac. Tak wiec nie bede robil zamieszania i nie wysylam zadnego potwierdzenia czy rezerwacji mojego uczestnictwa. Postaram sie przybyc z moimi chlopakami. Mam w Krakowie jako takie lokum do przenocowania ,a wiec do zobaczenia (lub nie) .Pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaj Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 13.05.02, 13:34 Bardzo proszę o informację. Jeśli ktoś jedzie przez Piłę lub okolice na zlot, to proszę mnie zabrać... olaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IlonaCz Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu-jeszcze raz nocleg IP: *.* 14.05.02, 21:04 Ja z pytaniem: czy jest jeszcze miejsce na przechowanie małej myszki jej kocurka i małego kociątka?Bo mamy ochotę się z Wami zobaczyć.Pozdrawiam, myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu-jeszcze raz nocleg IP: *.* 15.05.02, 08:09 Napewno coś się znajdzie A czy wysyłałaś już do mnie "zgłoszenie " na adres zlotwkrakowie@interia.pl???pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 17.05.02, 21:56 Dziewczyny w jakich godzinach będzie to spotkane?Mój mąż ma wolne w tych dniach może uda mi się Go zgwałcić żeby nas zawiózł choć na jeden dzień.Więc chciałabym wiedzieć od której można się Was wszystkich spodziewać i gdzie tzn.w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 17.05.02, 22:16 Zlot jest 29 czerwca , Park Jordana , kraków, przed godziną 10 rano.Popatrz uważnie wyżej, jest gdzieś dokładny post z opisem gdzie , jak i o której godzinie, jak będzie to mniej wiecej wyglądać Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K88 DZIĘKI SERDECZNE- EGOIZM??? IP: *.* 18.05.02, 09:34 Niecierpliwie czekałam na spotkanie w Krakowie już od marca (bo pierwszy raz wtedy była o tym mowa).A WY co ? ? ? Spotkanie organizujecie w ostatni weekend czerwca- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: DZIĘKI SERDECZNE- EGOIZM??? IP: *.* 18.05.02, 09:55 Kasiu czesc!! Ale mowa o terminie zlotu w Krakowie byla dużo wcześniej.Nikt nie protestował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_iśka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.05.02, 10:36 Obyło się bez gwałcenia męża Bardzo się ucieszył,że będzie mógł zwiedzić trochę Krakowa.Jak tylko samochód do tego czasu nie odmówi nam posłuszeństwa-przyjedziemy Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.05.02, 10:51 A w sumie to chyba szkoda ,że obyło sie bez gwałcenia męża Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 18.05.02, 23:04 Wiecie co? Ja juz zgłupiałam To w końcu trzeba sobie robić te t-hirty z nickami, czy nie? Nie chcialabym wyjść na barana , w dodatku z takim nickiem jak moj hihihihihi Pozdrawiam i czekam, czy prócz mnie jeszcze ktoś będzie miał koszulke z nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Nocleg IP: *.* 19.05.02, 20:12 czesc,przykro mi ale niestety mkusze odwolac moja oferte noclegowa.powod rodzinny,nie wiem czy tego 29 bede jeszcze mieszkac tu gdzie mieszkam.iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Oferta noclegu IP: *.* 20.05.02, 09:13 Pisałam juz parę dni wcześniej ale gdzieś mój post "uleciał". Zapraszam serdecznie rodzinke do siebie podczas zjazdu. Kasia nie przyjeżdża, a Iwonka nie będzie nocowała w Krakowie. Więc czekam . Skrzynia z Marysią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_M Re: Oferta noclegu IP: *.* 24.05.02, 07:51 Skrzynia czy ten nocleg u ciebie jeszcze aktualny?Kasia mama Marty lat 3,5pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Oferta noclegu-do Kasi IP: *.* 27.05.02, 09:51 Witam ponownie Kasiu!Przed 10 min. wysłałam Ci maila na priva. Znam już odpowiedź. Ania jednak zrezygnowała. Zapraszam więc Was serdecznie do siebie. Prosze Kasiu potwierdź swój przyjazd, a szczegóły dopracujemy później. Papatki i pozdrawiam Skrzynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana-c zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 09:41 Zlot został odwołany, buuuuuuu, może zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? My jesteśmy chętni, mamy zamiar mimo wszystkich przeciwności się z Wami spotkać.PozdrawiamDiana, Krzyś i Martyśka zwana Maliniakiem (3,5 m-ca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 09:53 Hello Jako jedna z organizatorek a w imieniu Suzimuzi również zadaję pytanie: skąd posiadasz taką wiadomość ?????????????????? i dlaczego ją rozprzestrzeniasz bez naszej wiedzy ????? Prosze o wyjasnienie !!! bo mnie nic o tym nie wiadomo !!!!!pozdrawiam ulcik & suzimuzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 10:03 jejku..ale sie wystraszylam!!!!!!!!Ulcik! Cale szczescie ,ze to nie jest prawda!!! Co za pomysl ,zeby taki post umiescic i narobic paniki? Chyba sobie nie zdawala sprawy dziewczyna ,ze takim postem namiesza!!!Brzydko, brzydko! ZLOT JEST !!! Prawda Ulcik?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 09:54 Co sie dzieje????Jak to odwolany???????Dlaczego?????????Skad ta wiadomosc??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana-c Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 12:38 wniosek z wczorajszej rozmowy na chat, albo mam problem z rozumieniem po polsku, ale chyba mi się nie wydaje,wynikało, że są problemy i będzie spotkanie bez zorganizowanych imprez dla maluchów,nigdzie nic nie mogę niestety znaleźć, a wczorajsze rozmowy wieczorne trochę nas zmartwiły, może nowy post, gdzie będą tylko informacje od organizatorów z konkretami, bo tu wszystko jest pomieszane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 20.05.02, 12:47 Wiecie co???Nie mieszajcie!Jak komuś zależy , to przyjedzie do Krakowa.Informacje są podane jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 24.05.02, 12:18 diabelna napisała/ł:> Wiecie co???Nie mieszajcie!Jak komuś zależy , to przyjedzie do Krakowa.Jak należy? To dlaczego przez dwa tygodnie musiałam błagać, zanim ktokolwiek był w stanie odpowiedzieć , gdzie konkretnie w Krakowie ten zlot? Dlaczego link nad forum prowadzi to postu pierwszego w tym wątku, a nie do postu z tymi podstawowymi informacjami? Dlaczego wśród kilkunastu przynajmniej osób pytanych przeze mnie na czacie gdzie konkretnie w Krakowie oraz o kórej nikt nie był w stanie odpowiedzieć?Dlaczego w tym wątku jest kilka próśb o podanie szczegółów?Przy okazji dziękuję za Twój post w odpowiedzi na moje błagania "co, gdzie i kiedy" i kieruję do niego innych poszukujących odpowiedzi na "tajne" informacje dotyczące miejsca i godziny spotkania. To naprawdę nie takie proste znależć ten właściwy wśród prawie dwóch setek innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: zamiast zlotu spotkanie towarzyskie? IP: *.* 24.05.02, 13:18 Czesc aaaaa...dlaczego nikt nie odpowiedział teog Ci nie napiszę , ponieważ nie mam pojecia Ja także pytałam w poscie o to ,czy wszyscy zamierzają zrobić sobie nadruki z nickami na koszulkach, a tu nic .Dopiero dziś dostałam odpowiedź - także po jakimś tygodniu Przecież w końcu wszystko się powoli wyjaśnia.Nie ma sie co denerwować Do zobaczenia w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Zlot- Przeczytajcie !:) IP: *.* 24.05.02, 16:11 UWAGA!!!!!!!!Witamy wszystkie EMamy spragnione wiadomości o zlocie/spotkaniu czy jakby tego nie nazwać !!To potrzebna jest na to zgoda ...... Miasta która jest w trakcie załatwiania - dlatego nie informujemy gdzie i w jakich godzinach będzie zlot bo..... tego jeszcze nie wiemy !! A poza tym czy wielką różnicę zrobi wszystkim ta chwilka niepewności ??? Uwierzcie nam tkwimy w tym po same uszy!! a i tak może się okazać że zrobimy to wszystko nielegalnie. Ale w sumie po co jak można legalnie - więc próbujemy dalej !! A jeżeli zrobi się z tego tylko nasze edzieckowe małe spotkanie to co ??? Nie przyjedziecie??Trzymajcie za nas kciuki !!!!!!ulla & suzimuzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: Zlot- Przeczytajcie !:) IP: *.* 24.05.02, 16:41 Przyjedziemyyyyyyyyyy Przynajmniej MY Chćby na koniec świata!!! A poza tym mamy takie organizatorki , że daję sobie łeb uciąć , że wszystko wypali SUPER Czekam na 29 czerwca jak na daleką podróż wakacyjną ( a w sumie mam nie zbyt daleko , bo mieszkam w Dąbrowie Górniczej ) Suzi i Ulla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: Zlot- Przeczytajcie !:) IP: *.* 24.05.02, 16:43 wyszlo na to ,ze sie podpisałam jakby za Was , a ja chcialam tylko napisac "Czesc Suzi i Ulla" hahahaha....Diabelna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: Zlot- Przeczytajcie !:) IP: *.* 24.05.02, 17:09 Ja też przyjadę na pewno!!! Tzn my - rodzina Gosi1. Mam już załatwiony nocleg, tak więc planuję zostać również i 30 czerwca. A poza tym będę pisać o Was A mój mąż będzie robił zdjęcia. Co Wy na to? Całuski Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 20.05.02, 22:54 No i co z tymi koszulkami z nadrukiem nickow?Powie mi ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaj Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.05.02, 10:42 Sama sobie zrobiłam I mam. Olaj-eDziecko, ale nadal nie wiem czy przyjadę , ale koszulkę mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 24.05.02, 16:19 Olaj!!! Straszanie się cieszę ,że nie będę się sama wygłupiać hihihihi...Swoją drogą okropnie mi się podoba pomysł z nickami na koszulkach Mam nadzieję ,że więcej takich będzie niż Ty i ja hihihihi...Mam nadzieję ,że chociaż my się poznamy na zlocie po nickach A co do reszty, to nie wiem, nikt nie pisze o tym ,czy sobie "przylepi takie cudo na bluzeczce No i , oczywiście ,mam nadzieję ,że Cię tam zobaczę!!!!MUSISZ PRZYJECHAĆ!!!Co ja tam będę robić sama z takim nickiem hihihi na koszulce Do zobaczyska w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaK Re: KRAKOW - szukam informacji....... IP: *.* 25.05.02, 14:38 Czy jedzie może ktoś z Gliwic lub z Katowic?I czy ktoś zaoferowałby mi malutki kącik do odpoczynku dla mnie i dla mojej dwuletniej córeczki....?Czekam na odpowiedź na moim mailu sylvie_k@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - szukam informacji....... IP: *.* 25.05.02, 15:05 Czesc Syluniu Ja jade z rodzinką z Dąbrowy Górniczej , to niedaleko Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaK Re: KRAKOW - GLIWICE LUB OKOLICE ODEZWIJCIE SIĘ IP: *.* 25.05.02, 16:24 Byłabym wdzięczna jeżeli odezwie się ktoś kto jedzie z moich okolic ( Gliwice) bo nie chciałabym jechać sama, niezbyt znam Kraków. Nie jest ważny środek lokomocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidiak spis powszechny - kto jest głową?????? IP: *.* 30.05.02, 22:02 Witajcie!Spisali mnie, ale pierwsze pytanie mnie zbulwersowało. Pierwsze pytanie brzmiało: Kto jest w domostwie głową domu?(wyrzucić wszystkie książki o partnerstwie, wspólnej odpowiedzialności, bo przecież ktoś musi dowodzić, być głową)Sorry, ale nie zrozumiałam. spytałam o co chodzi. I tu już zupełnie zawrzało. Głową rodziny jest .... ten kto więcej zarabia. Krótko mówiąc władzę w domu powinen według twórców ankiet mieć ten kto zarobił więcej kasy. Zresztą to jest wogóle bez sensu, bo czasami ciężko jest powiedzieć kto więcej zarabia. Np. u nas jest to zależne od miesiąca, bo mamy wolne zawody. Myślę jednak o tych rzeszach kobiet, które nie zarabiają i przez to nie są głową domu, choć tak naprawdę to one mają cały dom na głowie. Jestem wkurzona. To paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana-c potrzebny nocleg dla trójki IP: *.* 22.05.02, 12:27 Potrzebny nam jest nocleg na ta jedną noc.Mama, Tata i córcia (Martynka, obecnie 16 tyg.)Potrzebne jest jedno łóżko, i dostęp do wody. Jeżeli ktoś może nam pomóc, czekamy na odpowiedź. Może być propozycja hotelu, niedrogiego, takiego, żeby bez oporu można było się tam zakwaterować z kilkumiesięcznym bobasem.Z góry dzięki za pomoc.Diana, Krzyś i Martynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 29.05.02, 11:10 Dziewczyny, czy znalazłaby się jeszcze jedna dobra dusza, żeby nas przenocować ?Nas czyli Kasię B. i Michasia, lat 2 Liczę na dobre serduszkaKasia B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasia Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 30.05.02, 22:09 Wiem, że to już było napisane ale nie wiem gdzie, wątek jest za długi. Komu trzeba zgłosić chęć uczestnictwa w zlocie? I czy rzeczywiście trzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 30.05.02, 22:51 zlotwkrakowie@interia.pl - pisz pod ten adres do Ulcika i Suzimuzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelna Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 30.05.02, 23:07 zobacz wszystkie posty ulli i suzimuzi , to Ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Re: KRAKOW - Spotkanie w czerwcu IP: *.* 31.05.02, 18:09 Cześć już wróciłam ze szpitala w Rabce.syn czuje się dobrzei napewno nas tam nie zabraknie.ania z szymonem Odpowiedz Link Zgłoś