Dodaj do ulubionych

Entliczek-Pentliczek

IP: *.* 13.01.03, 17:38
teraz także na ul.Wyki 5 gdzie dawniej był jakis inny sklep.napisalam to tak dla informacji dla mam mieszkajacych daleko od naszego entliczka na kurdwanowiesmilepozdrawiamyiza i Kubełek.....stali bywalcy,hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: Bellith Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 26.01.03, 18:32
      Hej! Iberia, gdzie jest ten sklep - na górze czy na dole pawilonu? Byłam tam ostatnio, ale nie znalazłam :(, co prawda było już późno więc może był zamknięty, ale mam bliżej tu niż na Wysłouchów... Uściślij, please, i w jakich godzinach czynny?pozdrawiam Bellith
      • Gość: mamaoleńka Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 26.01.03, 22:15
        Ja również pojechałam tam ostatnio, ale okazało się, że sklep będzie czynny dopiero od lutego...pozdrawiam! Alex
        • Gość: Pianka Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 28.01.03, 16:45
          Planowali otwarcie na 5 lutego, ale mają poślizg więc pewnie koło połowe miesiąca
      • Gość: Bellith Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 30.01.03, 18:13
        Dzięki za informacje :) :)PozdrawiamBellith
        • Gość: majkaII Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 01.02.03, 22:20
          hi, odwiedzilam dzis entliczka na kurdwanowie i pani zapewniala ze rusza z entliczkiem najprawdopodobniej w przyszlym tyg....mam taka nadzieje, chociaz jak przejezdzalam kolo niego raczej trudno w to uwiezyc-puste polki....wzielam wizytowke i sklep ma byc czynny od 11 do 19, w soboty od 10 do 16 a w niedziele od 10 do 15!!!Nawet nie wiecie jak mnie to cieszy bo mieszkam na bialym pradniku!!!!pozdrowienia, majkaII
    • Gość: Ksena Re: Entliczek-Pentliczek IP: *.* 12.02.03, 10:32
      donosze Entliczek na Wyki juz jest otwarty (od 8.02)pzdr Zuza :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka