Dodaj do ulubionych

entliczek, pętliczek, co zrobi... Schetyna

14.12.13, 18:33
tego nie wie nikt.
Na nic zdała się jak tu pisze w podniosłym watku m_arita odwaga Halickiego, który zgłosił kandydaturę Schetyny do Zarządu. Na nic pojednawcza mowa samego delikwenta wręcz prosba Donaldzie nie zostawiaj mnie tu za burtą twojego okrętu, który soposobisz do bitwy o trzecią kadencję.
Na nic to wszystko.
Mało kto zwraca uwagę na to, ze tlem tych rozgrywek wewnatrz PO jest cały czas jedna z najwiekszych afer korupcyjnych związanych z cyfryzacją administracji publicznej. Schetyna w latach 2007 - 2010 był szefem MSWiA. Szef takiego nad resortu nie może powiedzieć, ze - ja nic nie wiedziałem. Jesli nie widziałam jak gigantyczne przekrety robia moi podwładni... tzn, że jestem do doopy.
Wyglada na to, ze cudu gospodarczego przed wyborami nie doczekamy... bo jest to niemozliwe... ale premier pokaże nam gdzie posyła skorumpowanych urzędników. Antykorupcyjne działania Tuska zawsze przynosiły mu profity.

Innej drogi po zwycięstwo i III kadencję nie ma. Tym sposobem Tusk odbiera też oręż głównemu rywalowi jakim jest PiS.
Obserwuj wątek
    • sawa.com Re: entliczek, pętliczek, co zrobi... Schetyna 14.12.13, 18:39
      mediologia.salon24.pl/555014,lewy-prosty-tuska-ko-schetyny
    • asteroidalny A funkcjonariusze watykańscy to już się pakują 14.12.13, 18:43
      w celu opuszczenia Polski?
      Rosjanie już wyjechali.
    • m.c.hrabia Re: entliczek, pętliczek, co zrobi... Schetyna 14.12.13, 19:44
      no to po , sawa się zapisała do peło.
      • sawa.com Re: entliczek, pętliczek, co zrobi... Schetyna 14.12.13, 20:46
        m.c.hrabia napisał:

> no to po , sawa się zapisała do peło.

Rozczaruję cię... ale nie zapisałam.

To co robi Tusk jest bardzo interesujące. Jak mogłabym nie interesować sie politykiem, którego fascynowała (i moze w dalszym ciągu fascynuje) osobowość i dokonania Aleksandra Wielkiego.
        Lider, który w swoim przemówieniu do członków partii powołuje się na archetyp przywództwa...

Lider, który chce być wybrany w swojej partii w wyborach powszechnych...
        • ludekpolski Re: entliczek, pętliczek, co zrobi... Schetyna 14.12.13, 20:54
          z niego taki aleksander jak i prezydent..... :)))

koń by się uśmiał
    • ludekpolski Re: Jeśli Schetyna będzie miał jaja 14.12.13, 20:51
      spodniach to zrobi to co gowin....
      • sawa.com Re: Jeśli Schetyna będzie miał jaja 14.12.13, 20:53
        ludekpolski napisał:

> spodniach to zrobi to co gowin....
        Tylko gdzie pójdzie? Do Gowina? Stworzy jeszcze jedną "kanapę"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka