Dodaj do ulubionych

miejsca zabaw w Krakowie

IP: *.* 26.03.03, 14:48
Jestem z Nowego Sącza- w przyszły weekend wybieramy się do Krakowa - czy mogłybyście mi podpowiedzieć gdzie w Krakowei są fajne , przyjazne, kolorowe miejsca zabaw-takie by dzieciaki poszalały-zjeżdżalnie, piłki itp.? Szaleć mają 6-letnia Ola i roczny AdaśI jeszcze jedno-no bo jak już się wybiorę..gdzie warto kupować ubranka ?pozdrawiam i dziekuję Agnia
Obserwuj wątek
    • Gość: Mo Re: miejsca zabaw w Krakowie IP: *.* 28.03.03, 17:40
      witam!Do tej pory nikt nic niezaproponował... może więcponiższa opcja...Bardzo polecam do brykania dla dzeciaczków Anikino tj.Centum Zabaw Dziecięcych >www.anikino.krakow.pl przyul. Niedużej. W pobliżu jest kilka sklepów dla dzieci:1. ul. Meisnera[mały sklepik, ale rzeczyładne, niespotykane, bowłaściciel sprowadza jetylko do swojego sklepu],2. ul. Pilotów/Krakchemia[to polski supermarket zdużym wyborem ubrań orazbutów polskich producentów, nie tylko dla dzieci...]3. Al. Pokoju - Centrum M1[supermarket Real, Adler,kilka mniejszych sklepów]4. Al. Pokoju - Plaza [Smyk,Wójcik, Reserved, Zara orazkilka innych]5 Al. Bora-Komorowskiego - King Cross [5-10-15, Geant, Cubus]- ...Podałam sklepy zlokalizowane w sąsiedztwie Anikina...,każdy supermarket ma małą sale zabaw dla dzieci, alewstę od 3 lat, a atrakcji nieza wiele... 6 - latek, jak i roczniak pobawią się tylko w Anikinie... a rodzice wypijąkawę lub poczytają gazetę w kawiarance... sobie...Pozycja -1- otwarta w sobotędo 13.00, pozostałe dłużej do20.00, również w niedziele...Wiadomość z ostatniej chwili:30.03 - niedziela - promocjaw Anikinie - płacisz za 1h i szalejesz, ile chcesz i możesz...Życzę szalonych zabaw, wielce udanych zakupów... :hap:pozdrawiam,mo
      • Gość: aqq123 Re: miejsca zabaw w Krakowie IP: *.* 30.03.03, 08:37
        Dzięki Moniko- poszukamy Anikina-zaraz odwiedze ich stronę- chciałam, by dzieci też miały jakąś wyjątkową przyjemność z naszego wypadu do Krakowa- choc Adasiowi na razie wystarcza chyba piaskownica-wczoraj był pierwszy raz i był abolutnie zachwycony. Dzięki, jeśli dotrzemy tam za tydzień, to napisze jak było.Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka